karydis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους Μόλις έκανα μια μικρή αναβάθμιση με αλλαγή CPU mobo ram Kai psu (amd 3800) κράτησα τους δίσκους και όταν εγκαθιστώ τα windows κάθε φορά μετα από δυο φορές που ανοίγει ο υπολογιστής μου βγάζει παράθυρο για recovery που ένα τελεί δεν κάνει τπτ!!! Το προσπάθησα 5 φορές και κάθε φορά το ίδιο !!! Δεν μπορω να καταλάβω τι γίνεται. Άλλαξα και σκληρό δίσκο χώρο αποτέλεσμα ! Μπορεί να φταίει η ράμ π δεν ξέρω αν ειναι απόλυτα συμβατή ;; Και γενικα δεν μπορω να καταλάβω πως γίνεται να κάνει τα ίδια στο ίδιο χρονικό σημείο :/
SPANK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δεν σου πετάει μπλέ οθόνη η κανει restart υπολογιστής ε ? Βασικά αφου στο κανει σε 2 διαφορετικούς δίσκους δεν εχεις θέμα εκει οποτε μηπως τα windows που βάζεις εχουν καποιο πρόβλημα ? Δώσε λιγο πιο αναλυτικά τα κομμάτια του pc
karydis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Σε ευχαριστω για την Γρηγόρη απάντηση !! Windows έβαλα 2 διαφορετικά !! Amd 3800 k9n platinum 2 gb ddr2, tagan 580 και sapphire 5450 Μετα τη δεύτερη επανεκκίνηση μ βγάζει ότι ο υπολογιστής θέλει αποκατάσταση κλπ
SPANK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ωραία κανε εναν έλεγχο με το memtest τις μνήμες (κατέβασε το πρόγραμμα και καψε το σε ενα cd και κανε boot με αυτο) για περίπου 2 ώρες
karydis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μου γράφει pass complete, no errors και τώρα τρέχει παλι κάποιο άλλο τεστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα