margaritagr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αγορασα σημερα ενα ζευγαρι παπουτσια απο το συγκεκριμενο μαγαζι στο μαλλ. Σε συζητηση με φιλο λιγο μετα, μου ειπε οτι δε το προτιμα για τις αγορες του και μου μπηκανε ψυλλοι στ αυτια. Εψαξα λοιπον να βρω τα συγκεκριμενα παπουτσια adidas στο ιντερνετ, ομως ματαιως. Ακριβως ιδιο παπουτσι με αυτο που πηρα εηω, δεν ειδα. Ειδα ενα ζευγαρι που ειχανε παλια, στο site τους αλλα με το σημα της adidas να ναι διαφορετικο. Θελω λοιπον να ρωτησω αν υπαρχει εμπειρια με το συγκεκριμενο μαγαζι, αν ανησυχω τζαμπα? Επισης δικαιουμαι αν τα παω πισω με την αποδειξη να ζητησω επιστροφη χρηματων? Το κουτι τους γραφει " hard court hi" σαν ονομασια μοντελου. Αλλα εγω μ αυτο το ονομα δε βρισκω παπουτσια ακριβως ιδια με τα δικα μου... :/ Αυτα ειναι [ATTACH]390907[/ATTACH]
Swimmer21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Το σχεδιο το εψαξα κι εγω απο την ονομασια που εδωσες, και βρηκα παρομοια.. μπορει να ειναι το πιο παλιο μοντελο πχ, δεν ειναι αυτο το προβλημα.. εμενα με φοβιζουν τα υπολλειματα κολλας που βλεπω στον πατο του παπουτσιου, αλλα και οτι δεν εχει το logo και το όνομα της Adidas στο πλαι στον πατο ομως, κατω κατω.. (οπως ολα τα παρομοια μοντελα που ειδα στο ιντερνετ).. εκτος αν το εχει στην εσωτερικη.. Το μαγαζι παντως, δεν το ξερω για να σου πω..
margaritagr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εχεις δικιο φιλε μου δε το γραφει οπως αλλα στη σολα οσα μποτακια βλεπω το γραφουν διαφορετικα. Το πλησιεστερο που βρηκα ειναι αυτο που εβαλες, το οποιο και εχει διαφορετικο σημα στη γλωσσα! Κοντευω να σκασω δε ξερω τι να κανω... σκεφτομαι δε τα πηρα κ απο τη λαικη, ειναι δυνατον να παιζει προβλημα σε γνωστο μαγαζι? Αλλα το οτι δε τα βρισκω πουθενα με προβληματιζει εντονα. Και δε ξερω μπορω να ζητησω τα λεφτα μου πισω? Πληρωσα με πιστωτικη<br> <br><br><br><br><br> [ATTACH]390916[/ATTACH] Εν τω μεταξυ σε αλλα μποτακια που χα αγορασει περυσι απο το αττικα , το σημειο που γραφει τα νουμερα ειναι στο πλαινο μερος τπυ παπουτσιου και σαν ραμμενο πανω στο υφασμα. Εδω περα ειναι στο εσωτερικο της γλωσσας και σαν στραβοκολημενο!!! [ATTACH]390919[/ATTACH]
margaritagr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Για να μου πεις οτι τα χασα ε..; 112ε εδωσα, μαζι μ ενα σπρει που πηρα. Τελικα κοιταξα στο ευρωπαικο τους site και να εχουν καταχωρημενα εδω http://www.footlocker.eu/gb/en/Shoes/Adidas-Hardcourt-Mid-41.aspx/4120020004 Το στραβο κολημα της ετικετας των νουμερων βεβαια δεν εξηγειται. Δε το χω δει πουθενα και δυστυχως δε το προσεξα την ωρα που τα παιρνα :/
ribo7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Έχω ψωνίσει 2 φορές από το μαγαζί, δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο. Έχει και στο εξωτερικό μαγαζιά, δε νομίζω να έχει μούφα πράγματα γιατί και οι τιμές του δεν είναι της πλάκας. Adidas πάντως βλέπω να γράφει κάτω αριστερά, αν διακρίνω καλά. Πάντως γιατί τόσο άγχος? Αν σου αρέσει και σου εφαρμόζει καλά σα παπούτσι, ποιος θα καταλάβει αν είναι μούφα? (που δε το νομίζω) Να έγραφε Adibas να το καταλάβω, αλλά τώρα δε βρίσκω λόγω να σκας
margaritagr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κοιτα υπηρχαν οι ενδειξεις που αναφερω οι οποιες με οδηγησαν στο να ζητησω μια γνωμη. Δε μου χει ξανασυμβει ν αγορασω καποιο παπουτσι ή ρουχο, και οταν κοιταξω στο ιντερνετ να μη το βρισκω! Μου φανηκε λοιπον πολυ περιεργο το οτι εβρισκα παπουτσια με την ονομασια αυτη , αλλα δεν ηταν σα τα δικα μου. Μονο στο ευρωπαικο site του καταστηματος υπαρχουν αλλά και παλι.... κολλημενη στραβα η ετικετα? <br><br><br><br> Χαχα ε κοιτα να δεις αμα τα χα αγορασει 10ε δε θα μ ενοιαζε κ adibas να γραφε <br><br><br><br> Γι αυτο λεω να ρωτησω να παρω γνωμες να δω αν ανησυχω τζαμπα καθως κατα τ αλλα δν εχω παραπονο απο το μαγαζι οπου οι υπαλληλοι ηταν ευγενικοι & σωστοι απεναντι στον πελατη
The_Colonel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εγώ ποτε δεν θα αγόραζα από το mall κάτι.... ακόμη και αυθεντικό να είναι σίγουρα είναι υπερτιμημένο και δεύτερης διαλογής ....Είχα αγοράσει κάτι replay σε φάση allσταρακια είχα σκασει 100 ευρώ περίπου (δεν θυμάμαι ακριβές ποσο έχουν περάσει λίγα χρονια)Τα παπούτσια ήταν ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ... και ξεκόλλησαν πολύ γρήγορα...τώρα όσο αφορά τα δικά σου βρήκα αυτά εδώ τα link:http://www.overstock.com/Clothing-Shoes/Adidas-Mens-Hard-Court-Hi-Basketball-Shoes/7828407/product.htmlhttp://dstore.com/buy/adidas-mens-hard-court-hi-basketball-shoes-model-v20518-16006369http://www.backstreetshoes.com/p-19364-adidas-hard-court-hi-blkwht-v20518-blkwht.aspx#.UmnYWBBKZqM44$ δηλαδή το πιο φτηνό κατάστημα ~35 ευρώ..... (βεβαια στο άλλο που τα είχε 80 παίζει να είναι και παλιά τιμή που δεν ενημερώθηκε μιας και γενικά το site δεν το βλέπω τόσο οργανωμένο)και γενικά όλα τα site που τα είχανε ήταν "δευτεράντζες" καταστήματα.. οποτε ναι έκανες κακή αγορά...
gamanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Είναι μοντέλο αποκλειστικά για τα Footlocker, γι' αυτό δεν το βρίσκεις αλλού. Η θέση της ετικέτας είναι εκεί που είναι και η δική σου, τώρα αν είναι λίγο στραβή, μπορεί και να έτυχε. Made in chinα λογικά . Υπερτιμημένα ίσως. Μούφα, πολύ δύσκολα, καταρχας δεν είναι πολυφορεμένο μοντέλο για να ασχοληθούν. Θα τα έβρισκες ίδια ή καλύτερα σε καλύτερη τιμή , σίγουρα. 2
margaritagr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. ειναι σιγουρα πιο ακριβα απο αλλα καταστηματα, γιατι γενικα τα μποτακια της adidas παιζουν στα 80-90ε, ισως αυτα πλασαρονται πιο ακριβα λογω αποκλειστικοτητας. Το βρισκω βεβαια λιγο κοροιδια να επανακυκλοφορεις ενα παλιο μοντελο (οπως καταλαβαινω οτι εγινε εδω) και να το δινεις ακριβα επειδη εισαι ο μονος που το κανει. Αν ηξερα οτι ηταν παλιο το μοντελο δε ξερω αν θα τα δινα.<br><br><br> Τελοσπαντων τωρα τα πηρα, επιστροφη απ ο,τι καταλαβαινω δε δικαιουμαι ( ή μηπως ναι?) Τουλαχιστον να χω αγορασει αυθεντικο προιον<br><br> Υγ: βασικα η στραβη ετικετα & η κολλα που φαινεται στη σολα(κυριως), μπορουν να μου δωσουν πατημα ωστε να ζητησω επιστροφη χρηματων? Σαν ελαττωματικο προιον? Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2013 από margaritagr
margaritagr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ειναι εντονο και πριν τα παρω δε το χα δει καθολου ο βλακας. Ειναι και στα δυο παπουτσια ετσι. [ATTACH]391018[/ATTACH]
ribo7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Επιστροφή χρημάτων μάλλον δύσκολο μου φαίνεται, πιο πιθανό να μπορέσεις να πάρεις κάτι άλλο με τα ίδια λεφτά..
original911 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. ειναι σιγουρα πιο ακριβα απο αλλα καταστηματα, γιατι γενικα τα μποτακια της adidas παιζουν στα 80-90ε, ισως αυτα πλασαρονται πιο ακριβα λογω αποκλειστικοτητας. Το βρισκω βεβαια λιγο κοροιδια να επανακυκλοφορεις ενα παλιο μοντελο (οπως καταλαβαινω οτι εγινε εδω) και να το δινεις ακριβα επειδη εισαι ο μονος που το κανει. Αν ηξερα οτι ηταν παλιο το μοντελο δε ξερω αν θα τα δινα.<br><br><br> Τελοσπαντων τωρα τα πηρα, επιστροφη απ ο,τι καταλαβαινω δε δικαιουμαι ( ή μηπως ναι?) Τουλαχιστον να χω αγορασει αυθεντικο προιον<br><br> Υγ: βασικα η στραβη ετικετα & η κολλα που φαινεται στη σολα(κυριως), μπορουν να μου δωσουν πατημα ωστε να ζητησω επιστροφη χρηματων? Σαν ελαττωματικο προιον? Εγώ στην θέση σου θα τα άλλαζα.Μόνο και μόνο που έχεις μπεί σε αυτήν την διαδικασία να σκέφτεσαι αν το παππούτσι που πλήρωσες ,με ένα αρκετά σεβαστό ποσό, ειναι γνήσιο ή όχι δεν αξίζει.
gatokoritso Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εγώ ποτε δεν θα αγόραζα από το mall κάτι.... ακόμη και αυθεντικό να είναι σίγουρα είναι υπερτιμημένο και δεύτερης διαλογής .... Είχα αγοράσει κάτι replay σε φάση allσταρακια είχα σκασει 100 ευρώ περίπου (δεν θυμάμαι ακριβές ποσο έχουν περάσει λίγα χρονια) Τα παπούτσια ήταν ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ... και ξεκόλλησαν πολύ γρήγορα... φιλε μου εχεις απολυτο δικιο.εγω απο to alter στο mall ειχα παρει allstar 80 ευρω και στο μηνα απανω ξεκολλησαν στη καμαρα και στην εξωτερικη πλευρα.τοσα χρονια αγοραζω ποτε δεν μου ειχε συμβει κατι τετοιο.οταν τους ρωτησα εξηγησεις μου ειπαν ετσι ειναι αυτα ξεκολλανε.τους λεω ναι σε κανα εξαμηνο σε κανα χρονο αρχιζετε η φθορα αλλα οχι και ετσι!με γραψανε και με εστειλαν στο τσαγκαρη..ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυθεντικα γιατι ηταν απο τις limited εκδοσεις που βγαζουν.απλα η ποιοτητα δεν ηταν η αναμενομενη.φυσικα και δεν ξαναγοραζω απο αυτους.. οσο για τα footlocker ποτε δεν εχω καταφερει να αγορασω απο αυτους.ή τα σχεδια δεν θα μου αρεσουν ή στα ειδη με εκπτωση δεν θα βρισκω νουμερο..
margaritagr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Παιδια εχει τρυπιτσα το ενα στην εσωτερικη πλευρα, στο επιμαχο σημειο πανω απο τη σολα χαχαχα!!! Καθε ωρα ανακαλυπτω και κατι καινουριο Πηρα τηλ κι ηταν μια κοπελα που μ ειχε εξυπηρετησει χτες. Μου πε οτι εννοειται θα τα αντικαταστησουν και οτι αν δε βρω αυτο που θελω, προβλεπεται και επιστροφη χρηματων(αυτο που φαινεται πολυ καλο για να ναι αληθινο, θα δειξει). Μου κρατησε ενα ζευγαρι ιδιο σχεδιο στο νουμερο μου & της ειπα οτι θα παω αυριο απο εκει. Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο αλλα ειναι μαλλον ενα καλο μαθημα για να προσεχουμε τι αγοραζουμε... Απο δω και περα παπουτσια, ρουχα, γυαλια κλπ θα τα κοιταω πολυ καλα πριν τα παρω. Ε οχι και τρυπα ρε φιλε ελεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα