Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως Μαργαριτα μιλαμε για πολυεθνικη με χιλιαδες καταστηματα (~45.000 υπαλληλους παγκοσμιως συμφωνα με το wiki). Αποκλειεται να πουλανε μαιμουδες. Τσιμπα την αντικατασταση για την τρυπα απλα.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελλατωματικο προιον απο κατασκευης , φυσικα το εργοστασιο δεν το πετα αλλα το δινει σε μικροτερη τιμη, η επιλογη ειναι του εμπορου.

Δημοσ.

παντως Μαργαριτα μιλαμε για πολυεθνικη με χιλιαδες καταστηματα (~45.000 υπαλληλους παγκοσμιως συμφωνα με το wiki). Αποκλειεται να πουλανε μαιμουδες. Τσιμπα την αντικατασταση για την τρυπα απλα.

Εχεις δικιο.. Απλα μια το σχεδιο που δεν εβρισκα(δε μου πανε κ αυτοι οτι το φερνουν σ αποκλειστικοτητα, ουτε ειχανε σχετικο ταμπελακι πανω οπως αλλα που ειδα), οι κολλες, η στραβη ετικετα , η τρυπα ε οσο να ναι θορυβηθηκα. Ελπιζω τα αλλα που θα δω να ναι οκ, τωρα αν εχουνε το ιδιο θεμα, ισως θα πρεπει να προσεχουν περισσοτερο τι εισαγουν.

Ελλατωματικο προιον απο κατασκευης , φυσικα το εργοστασιο δεν το πετα αλλα το δινει σε μικροτερη τιμη, η επιλογη ειναι του εμπορου.

Το χω δει σε καποια καταστηματα να πουλανε προιοντα σε χαμηλοτερη τιμη, με την επιγραφη οτι ειναι προβληματικα.

Δημοσ.

Αγορασα σημερα ενα ζευγαρι παπουτσια απο το συγκεκριμενο μαγαζι στο μαλλ. Σε συζητηση με φιλο λιγο μετα, μου ειπε οτι δε το προτιμα για τις αγορες του και μου μπηκανε ψυλλοι στ αυτια.<br><br> Εψαξα λοιπον να βρω τα συγκεκριμενα παπουτσια adidas στο ιντερνετ, ομως ματαιως. Ακριβως ιδιο παπουτσι με αυτο που πηρα εηω, δεν ειδα. Ειδα ενα ζευγαρι που ειχανε παλια, στο site τους αλλα με το σημα της adidas να ναι διαφορετικο.<br><br> Θελω λοιπον να ρωτησω αν υπαρχει εμπειρια με το συγκεκριμενο μαγαζι, αν ανησυχω τζαμπα?<br><br> Επισης δικαιουμαι αν τα παω πισω με την αποδειξη να ζητησω επιστροφη χρηματων?<br><br> Το κουτι τους γραφει " hard court hi" σαν ονομασια μοντελου. Αλλα εγω μ αυτο το ονομα δε βρισκω παπουτσια ακριβως ιδια με τα δικα μου...<br><br> :/<br> Αυτα ειναι<br><br> <br><br><br><br>

Τα footlocker έχουν πολλά μοντέλα σε αποκλειστικότητα και συλλογές που βγαίνουν μόνο για αυτούς.

Δηλ. δεν πρόκειται να βρεις αλλού αυτό το παπούτσι εάν το έχει σε αποκλειστικότητα τα footlocker.

Εγώ ψωνίζω συνέχεια από αυτά. Έχω και κολλητό δντη καταστήματος και έτσι τα γνωρίζω καλά.

Ψώνισε άφοβα ...

Τώρα αν είναι ελαττωματικό γύρισε το πίσω και πάρε άλλο ή ακόμη και refund

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παιδια εχει τρυπιτσα το ενα στην εσωτερικη πλευρα, στο επιμαχο σημειο πανω απο τη σολα χαχαχα!!! Καθε ωρα ανακαλυπτω και κατι καινουριο :P Πηρα τηλ κι ηταν μια κοπελα που μ ειχε εξυπηρετησει χτες. Μου πε οτι εννοειται θα τα αντικαταστησουν και οτι αν δε βρω αυτο που θελω, προβλεπεται και επιστροφη χρηματων(αυτο που φαινεται πολυ καλο για να ναι αληθινο, θα δειξει). Μου κρατησε ενα ζευγαρι ιδιο σχεδιο στο νουμερο μου & της ειπα οτι θα παω αυριο απο εκει.

Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο αλλα ειναι μαλλον ενα καλο μαθημα για να προσεχουμε τι αγοραζουμε... Απο δω και περα παπουτσια, ρουχα, γυαλια κλπ θα τα κοιταω πολυ καλα πριν τα παρω. Ε οχι και τρυπα ρε φιλε ελεος :P

Ta πας πισω παιρνεις επιστροφη χρηματων και φευγεις απο το the mall.Περιμενεις εκπτωσεις πρωτη του μηνος πας λιγο πιο κατω Golden  Hall παρκαρεις ανεβαινεις πανω πας στην converse και παιρνεις by john Varvatos τα μαυρα ,εγινες- με γεια- καλοφορετα.

Δημοσ.

Παιδιά γιατί το συζητάτε ακόμη 40$ παπούτσι το δίνουν 100 ευρώ.... (137$ δηλαδή... ) με κούριερ την επομενη μέρα και πληρωμένο φόρο στο τελωνείο πάλι αρκετά φτηνότερο θα σου ερχόταν...

Δημοσ.

καλα μην παιρνεις ορκο..αν περασει τελωνειο ανετα φτανει στην τιμη που το αγορασε...

εγω θα πηγαινα σε μια αντ/πεια ή στα γραφεια adidas να βρουν λυση...αν σ λεγαν ειναι μουφα ας εκανες καταγγελια

Δημοσ.

Μια χαρά αξιόπιστα είναι τα footlocker απλά στην Ελλάδα μας πουλάνε, με μερικές εξαιρέσεις, περσινά ή προπέρσινα μοντέλα.

Δημοσ.

καλα μην παιρνεις ορκο..αν περασει τελωνειο ανετα φτανει στην τιμη που το αγορασε...

εγω θα πηγαινα σε μια αντ/πεια ή στα γραφεια adidas να βρουν λυση...αν σ λεγαν ειναι μουφα ας εκανες καταγγελια

μμ όχι καταρχήν είναι τόσο φτηνά που παίζει να περνούσαν και έτσι... (νομίζω μέχρι 20-29 ευρώ δεν φορολογούνται ) ο φόρος είναι 23% που σε παπούτσια 40$ μεταφράζεται 10$ περίπου δηλαδή 8 ευρώ πες...

οποτε έχουμε και λέμε 60 ευρώ η αποστολή με αεροπλάνο +8 + την αρχική αξια των παπουτσιών πάλι φτηνότερα θα του ερχόταν... :P (και όλα αυτά αν ήθελε την πολυτέλεια να τα έχει την επομενη-μεθεπομενη μέρα )

αλλιώς απλή αποστολή θα ερχόταν μέσα σε 7 εργάσιμες και συνολικά στην χειρότερη πάνω από 40-50 δεν θα πλήρωνε..

Μια χαρά αξιόπιστα είναι τα footlocker απλά στην Ελλάδα μας πουλάνε, με μερικές εξαιρέσεις, περσινά ή προπέρσινα μοντέλα.

Ναι προπέρσινα μοντέλα(και λογικά δεύτερης διαλογής με κόλλες να πετάγονται :P ) σε πολλαπλάσια τιμή.. λες και παίρνεις το state of the art μοντέλο..

Δημοσ.

Λοιπον πηγα απο το μαγαζι και ειχαν κι αλλο ζευγαρι στο νουμερο μου, το οποιο ομως ηταν στην ιδια κατασταση. Στην αρχη η υπαλληλος μου ειπε οτι δε γινονται επιστροφες και ρωτησε αν υπαρχουν στο καταστημα στο κεντρο, ωστε να πηγαινα εκει. Οταν ομως της ειπαν οτι δεν υπαρχει, τελικα μου επεστρεψε τα χρηματα.

Δεν εχω κανενα παραπονο απο τους υπαλληλους. Και χτες που τα αγορασα και σημερα, ηταν εξυπηρετικοι και ευγενικοτατοι. Θεωρω οτι θα πρεπε να ελεγχουν αυτα που δινουν προς πωληση ωστε να αποφευγονται παρομοια περιστατικα.

Αυτο που μου την εσπασε τελικα ειναι οτι ενω τα μποτακια της adidas παιζουν σε πιο χαμηλη τιμη, εκει πληρωνεις πανω απο 100ε για ενα μοντελο που ειναι παλιο? ε οχι ρε παιδια...

Τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα, πλεον οπως εχω ξαναπει, θα μαι πιο προσεκτικη στις αγορες μου :)

@Φωτη εχω σταμπαρει αυτα http://www.spartoo.gr/adidas-Originals-VARIAL-MID-x209915.php αλλα θα τσεκαρω και αυτα που λες εσυ!

Δημοσ.

μμ όχι καταρχήν είναι τόσο φτηνά που παίζει να περνούσαν και έτσι... (νομίζω μέχρι 20-29 ευρώ δεν φορολογούνται ) ο φόρος είναι 23% που σε παπούτσια 40$ μεταφράζεται 10$ περίπου δηλαδή 8 ευρώ πες...

οποτε έχουμε και λέμε 60 ευρώ η αποστολή με αεροπλάνο +8 + την αρχική αξια των παπουτσιών πάλι φτηνότερα θα του ερχόταν... :P (και όλα αυτά αν ήθελε την πολυτέλεια να τα έχει την επομενη-μεθεπομενη μέρα )

αλλιώς απλή αποστολή θα ερχόταν μέσα σε 7 εργάσιμες και συνολικά στην χειρότερη πάνω από 40-50 δεν θα πλήρωνε..

http://www.insomnia.gr/topic/473757-αγορές-από-το-εξωτερικό/

Κόστος προιόντος : $43,95

Κόστος ταχυδρομικών : $26,36

Κόστος τελωνείου : $18,86

Σύνολο : $89,15 ≈ 65.76€

απο αλλο τοπικ

Δημοσ.

εδώ απο το macys του Garden State plaza ( ενα απο τα μεγαλύτερα mall της Αμερικής+ ακριβό)  αγόρασα παπούτσι 120$ και ξεκόλλησε ο πάτος μέσα σε 1 μήνα με πολύ προσεκτική χρήση... 

τι να λέμε τώρα..

Οτι αγόρασα απο το Bergen mall Που ηταν στοκάδικο κυριολεκτικά με τιμές λιώμα μου βγήκε καλό...

Δημοσ.

Λοιπον πηγα απο το μαγαζι και ειχαν κι αλλο ζευγαρι στο νουμερο μου, το οποιο ομως ηταν στην ιδια κατασταση. Στην αρχη η υπαλληλος μου ειπε οτι δε γινονται επιστροφες και ρωτησε αν υπαρχουν στο καταστημα στο κεντρο, ωστε να πηγαινα εκει. Οταν ομως της ειπαν οτι δεν υπαρχει, τελικα μου επεστρεψε τα χρηματα.<br><br> Δεν εχω κανενα παραπονο απο τους υπαλληλους. Και χτες που τα αγορασα και σημερα, ηταν εξυπηρετικοι και ευγενικοτατοι. Θεωρω οτι θα πρεπε να ελεγχουν αυτα που δινουν προς πωληση ωστε να αποφευγονται παρομοια περιστατικα.<br> Αυτο που μου την εσπασε τελικα ειναι οτι ενω τα μποτακια της adidas παιζουν σε πιο χαμηλη τιμη, εκει πληρωνεις πανω απο 100ε για ενα μοντελο που ειναι παλιο? ε οχι ρε παιδια...<br><br><br> Τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα, πλεον οπως εχω ξαναπει, θα μαι πιο προσεκτικη στις αγορες μου :)<br><br> @Φωτη εχω σταμπαρει αυτα <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.spartoo.gr/adidas-Originals-VARIAL-MID-x209915.php'>http://www.spartoo.gr/adidas-Originals-VARIAL-MID-x209915.php</a> αλλα θα τσεκαρω και αυτα που λες εσυ!

Πολύ ωραίο το μαύρο Adidas και η τιμή καλή. Χτύπα το!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/473757-αγορές-από-το-εξωτερικό/

Κόστος προιόντος : $43,95

Κόστος ταχυδρομικών : $26,36

Κόστος τελωνείου : $18,86

Σύνολο : $89,15 ≈ 65.76€

απο αλλο τοπικ

18$ δασμοί για παπούτσια 43$? αυτό είναι κοντά στο 50% σε φόρους.. δεν νομίζω να είναι τόσο άσε που παίζει αρκετά με απλή αποστολή usps να μην περάσουν καν τελωνείο αλλα και να περάσουν λόγου της τιμής μπορεί να μην φορολογηθούν και να φορολογηθούν δεν νομίζω να πέσει 50% χαράτσι...

Δημοσ.

Αυτο που μου την εσπασε τελικα ειναι οτι ενω τα μποτακια της adidas παιζουν σε πιο χαμηλη τιμη, εκει πληρωνεις πανω απο 100ε για ενα μοντελο που ειναι παλιο? ε οχι ρε παιδια...

Δεν υπήρχε λόγος να σε ενοχλήσει αυτό! Καλό θα ήταν εφόσον σε ενδιαφέρει να μην φοράς "παλιό" μοντέλο ή να το αγοράζεις αντίστοιχα ακριβότερα να κάνεις απλά μια έρευνα αγοράς πριν! Υπάρχουν sites όπως το skroutz ή το bestprice που μπορούν να σε βοηθήσουν αρκετά, και το google φυσικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...