Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι γυναίκες θέλετε και σαφώς μικρότερη ποσότητα φαγητού να χορτασετε οπότε για ότι αν μιλάμε μιλάμε για μικρότερο κόστος

 

μυθος.

  • Like 2
  • Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μυθος.

οι μονες γυναικες που εχω δει να τρωνε περισσοτερο απο μενα,μαντεψε ποιες ειναι...αυτες που ειναι περισσοτερα κιλα απο μενα.

  • Like 5
Δημοσ.

μυθος.

Ανάλογα για τι μιλάμε αλλά όταν ένας άντρας είναι 80 με 90 κιλά και μια γυναίκα 50 δε γίνεται να θέλουν το ίδιο φαγητό
Δημοσ.

ε και στα ίδια κιλά πάλι ο άντρας θα τρώει παραπάνω λόγω περισσότερης μυϊκής μάζας.. (και αδιαφορίας για τα cm της μέσης του δεν φοράει κολλητά τζινακια :P )

Δημοσ.

ε και στα ίδια κιλά πάλι ο άντρας θα τρώει παραπάνω λόγω περισσότερης μυϊκής μάζας.. (και αδιαφορίας για τα cm της μέσης του δεν φοράει κολλητά τζινακια :P )

κολλητα τζινακια φορανε...ξοκοιλα δε φορανε

 

υ.γ τουλαχιστον οι περισσοτεροι... :-)

  • Like 1
Δημοσ.

Θα απαντησω στην απορια του <συνταγματαρχη>0

Εχεις γνωρισει απο κοντα ιδιοκτητες ή υπαλληλους μικρο-φαστφουντ;

Μιλαμε για ατομα του χαμηλοτερου μορφωτικου επιπεδου, χωρις εξειδικευση ουτε καν σε αυτο που μαγειρευουν-ψηνουν. Ειναι ατομα χωρις προσοντα, που απλως στηνουν στη φωτια τα σουβλακια ή το γυρο που ετοιμαζει ο κρεοπωλης, αγοραζουν μερικες αλοιφες και 1 ψυγειο με ανα

ψυκτικα και ετοιμο το μαγαζι.

Περιμενεις απο αυτους να κανουν μαρκετινγκ, να προσεξουν τον πελατη και να εχουν καλη ποιοτητα;

Ολοι οι γυραδες και οι σουβλατζηδες ειναι ολοιδιοι στη διαχειριση των μαγαζιων τους και αυτο γιατι ειναι απαιδευτοι. Ποιος την πληρωνει στο τελος; Εσυ που χανεις τα λεφτα σου και βαζεις κ μαπα φαγητο στην κοιλια σου.

Κανονικα θα επρεπε φαστ-φουντ να ανοιγουν ατομα με πιστοποιημενα απο Ιεκ στις αναλογες ειδικοτητες, αλλα αυτο δεν προκειται να γινει ποτέ.

Δεν τα ισοπεδωνω ολα, παντα υπαρχουν εξαιρεσεις, μην τους παιρνει ολους η μπορα. Καποιοι αναθετουν το μαρκετινγκ σε εξωτερικο γραφειο το οποιο κ στηνει το μαγαζι, δεν κανει μονο τη διαφημιση. Θα αναφερω την περιπτωση του Σαββικου (σουβλ. της θεσ/νικης) που απο ενα απλο λιγδιαρικο λαικο σουβλατζιδικο μεταμορφωθηκε σε καθαρο μοντερνο καταστημα, με στολες στο προσωπικο, καλο φαγητο και κανονικες τιμες.

Το παραλογο με τις τιμες ειναι οτι αρκετα πριν την κριση οι μισθοι ηταν αρκετα υψηλοι και το φαστ φουντ πολυ φθηνοτερο (γυρος απο 2€ και κατω).

Δημοσ.

Θα ακουστει καπως περιεργο που θα το πω εγω αυτο, αλλα αν δεν σας φτανει μια ολοκληρη πιτσα για να φατε, εχετε πιο μεγαλο προβλημα απο το αν θα βρειτε φτηνο delivery.

  • Like 2
Δημοσ.

Θα απαντησω στην απορια του <συνταγματαρχη>0

Εχεις γνωρισει απο κοντα ιδιοκτητες ή υπαλληλους μικρο-φαστφουντ;

Μιλαμε για ατομα του χαμηλοτερου μορφωτικου επιπεδου, χωρις εξειδικευση ουτε καν σε αυτο που μαγειρευουν-ψηνουν. Ειναι ατομα χωρις προσοντα, που απλως στηνουν στη φωτια τα σουβλακια ή το γυρο που ετοιμαζει ο κρεοπωλης, αγοραζουν μερικες αλοιφες και 1 ψυγειο με ανα

ψυκτικα και ετοιμο το μαγαζι.

Περιμενεις απο αυτους να κανουν μαρκετινγκ, να προσεξουν τον πελατη και να εχουν καλη ποιοτητα;

Ολοι οι γυραδες και οι σουβλατζηδες ειναι ολοιδιοι στη διαχειριση των μαγαζιων τους και αυτο γιατι ειναι απαιδευτοι. Ποιος την πληρωνει στο τελος; Εσυ που χανεις τα λεφτα σου και βαζεις κ μαπα φαγητο στην κοιλια σου.

Κανονικα θα επρεπε φαστ-φουντ να ανοιγουν ατομα με πιστοποιημενα απο Ιεκ στις αναλογες ειδικοτητες, αλλα αυτο δεν προκειται να γινει ποτέ.

Δεν τα ισοπεδωνω ολα, παντα υπαρχουν εξαιρεσεις, μην τους παιρνει ολους η μπορα. Καποιοι αναθετουν το μαρκετινγκ σε εξωτερικο γραφειο το οποιο κ στηνει το μαγαζι, δεν κανει μονο τη διαφημιση. Θα αναφερω την περιπτωση του Σαββικου (σουβλ. της θεσ/νικης) που απο ενα απλο λιγδιαρικο λαικο σουβλατζιδικο μεταμορφωθηκε σε καθαρο μοντερνο καταστημα, με στολες στο προσωπικο, καλο φαγητο και κανονικες τιμες.

Το παραλογο με τις τιμες ειναι οτι αρκετα πριν την κριση οι μισθοι ηταν αρκετα υψηλοι και το φαστ φουντ πολυ φθηνοτερο (γυρος απο 2€ και κατω).

 

Γιατι μονο αυτοι; Οι αλλοι που πουλανε παπουτσια, ρουχα, λουλουδια, ξηρους καρπους κλπ, γιατι δε θελουν πιστοποιηση ενω ετουτοι θελουν;

  • Like 1
Δημοσ.

 

Ολοι οι γυραδες και οι σουβλατζηδες ειναι ολοιδιοι στη διαχειριση των μαγαζιων τους και αυτο γιατι ειναι απαιδευτοι.  

 

δε νομίζω ότι πάει έτσι, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις 

Δημοσ.

Ο σαββίκος το ίδιο μέτριο φαγητό είχε και έχει. Για κανονικές τιμές γελάμε.

 

Το μάρκετινγκ όντως πιάνει. Φανταχτερό περιβάλλον, στολές και λοιπές αηδίες μεταφράζονται ως ποιοτική αναβάθμιση φαγητού. Βλέπε σαββίκο, τον άλλον τον χαζοεικοσιδυό με fancy ονόματα στα σουβλάκια και τις παντσέτες (ω ναι), fridays με στολές καρναβάλια κτλ κτλ

Δημοσ.

Αυτο πηγα να της πω και εγω.. οταν ειπε τρωω λιγο σε ενα εστιατοριο και το βραδυ τρωω διαιττιτικα λιγο ψαρι η κοτοπουλο. Καλα εσυ ,τον αντρα που ειναι 180 και με μυς ,αρα θα ειναι 80 κιλα θα χορτασει αν τον εχεις καθε βραδυ σε διαιτα; Γιατι αυτο που λες ειναι διαιτα.. h η τουλαχιστον διατροφη.

Δημοσ.

Εγώ τις τιμές τις καταλαβαίνω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι οι μερίδες.

Πας σε ένα Goodys και παραγγέλνεις ένα Cheese. Στο βάζουν στον δίσκο, το πας στο τραπέζι και κοιταζόσαστε.

Και αναρωτιέσαι: Υπάρχει έμβιο ον που να χορτάσει με αυτό το πράμα; Γιατί κβαντίζουν την τροφή σε κβάντα που ποσοτικά δεν αντιστοιχούν σε γνωστούς οργανισμούς; Τι θέλει να μας πει ο ποιητής ρε πουλάκι μου; Στο κάτω κάτω γιατί δεν κάνει η πολιτεία κάτι γι' αυτό;

Δημοσ.

Μη τρώτε έξω ρε μλκς, πολύ φιλοσοφία θέλει; Και τι μαλακίες συγκρίσεις κάνετε ορισμένοι ρε; Ευρωπαϊκές χώρες με βασικούς μισθούς κοντά στα 2k ή έστω 1,5k και χωρίς ίχνος ύφεσης, με την Ελλάδα των 500 ευρώ και της βαθειάς ύφεσης; Φυσικά κ είναι ακριβό κ χάλια στη πλειοψηφία του το φαγητό απέξω στην Ελλάδα. Σταματήστε να συγκρίνετε τιμές Ευρώπης με Ελλάδα, συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια. Αυτή η σύγκριση θα ήταν έγκυρη κατα 2005 μεριά.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...