evabb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Οι γυναίκες θέλετε και σαφώς μικρότερη ποσότητα φαγητού να χορτασετε οπότε για ότι αν μιλάμε μιλάμε για μικρότερο κόστος μυθος. 2
Ntinaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 μυθος. οι μονες γυναικες που εχω δει να τρωνε περισσοτερο απο μενα,μαντεψε ποιες ειναι...αυτες που ειναι περισσοτερα κιλα απο μενα. 5
qsis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 μυθος.Ανάλογα για τι μιλάμε αλλά όταν ένας άντρας είναι 80 με 90 κιλά και μια γυναίκα 50 δε γίνεται να θέλουν το ίδιο φαγητό
The_Colonel Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ε και στα ίδια κιλά πάλι ο άντρας θα τρώει παραπάνω λόγω περισσότερης μυϊκής μάζας.. (και αδιαφορίας για τα cm της μέσης του δεν φοράει κολλητά τζινακια )
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ε και στα ίδια κιλά πάλι ο άντρας θα τρώει παραπάνω λόγω περισσότερης μυϊκής μάζας.. (και αδιαφορίας για τα cm της μέσης του δεν φοράει κολλητά τζινακια ) κολλητα τζινακια φορανε...ξοκοιλα δε φορανε υ.γ τουλαχιστον οι περισσοτεροι... 1
nickmanak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Θα απαντησω στην απορια του <συνταγματαρχη>0 Εχεις γνωρισει απο κοντα ιδιοκτητες ή υπαλληλους μικρο-φαστφουντ; Μιλαμε για ατομα του χαμηλοτερου μορφωτικου επιπεδου, χωρις εξειδικευση ουτε καν σε αυτο που μαγειρευουν-ψηνουν. Ειναι ατομα χωρις προσοντα, που απλως στηνουν στη φωτια τα σουβλακια ή το γυρο που ετοιμαζει ο κρεοπωλης, αγοραζουν μερικες αλοιφες και 1 ψυγειο με ανα ψυκτικα και ετοιμο το μαγαζι. Περιμενεις απο αυτους να κανουν μαρκετινγκ, να προσεξουν τον πελατη και να εχουν καλη ποιοτητα; Ολοι οι γυραδες και οι σουβλατζηδες ειναι ολοιδιοι στη διαχειριση των μαγαζιων τους και αυτο γιατι ειναι απαιδευτοι. Ποιος την πληρωνει στο τελος; Εσυ που χανεις τα λεφτα σου και βαζεις κ μαπα φαγητο στην κοιλια σου. Κανονικα θα επρεπε φαστ-φουντ να ανοιγουν ατομα με πιστοποιημενα απο Ιεκ στις αναλογες ειδικοτητες, αλλα αυτο δεν προκειται να γινει ποτέ. Δεν τα ισοπεδωνω ολα, παντα υπαρχουν εξαιρεσεις, μην τους παιρνει ολους η μπορα. Καποιοι αναθετουν το μαρκετινγκ σε εξωτερικο γραφειο το οποιο κ στηνει το μαγαζι, δεν κανει μονο τη διαφημιση. Θα αναφερω την περιπτωση του Σαββικου (σουβλ. της θεσ/νικης) που απο ενα απλο λιγδιαρικο λαικο σουβλατζιδικο μεταμορφωθηκε σε καθαρο μοντερνο καταστημα, με στολες στο προσωπικο, καλο φαγητο και κανονικες τιμες. Το παραλογο με τις τιμες ειναι οτι αρκετα πριν την κριση οι μισθοι ηταν αρκετα υψηλοι και το φαστ φουντ πολυ φθηνοτερο (γυρος απο 2€ και κατω).
Toufas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Θα ακουστει καπως περιεργο που θα το πω εγω αυτο, αλλα αν δεν σας φτανει μια ολοκληρη πιτσα για να φατε, εχετε πιο μεγαλο προβλημα απο το αν θα βρειτε φτηνο delivery. 2
pournaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Θα απαντησω στην απορια του <συνταγματαρχη>0 Εχεις γνωρισει απο κοντα ιδιοκτητες ή υπαλληλους μικρο-φαστφουντ; Μιλαμε για ατομα του χαμηλοτερου μορφωτικου επιπεδου, χωρις εξειδικευση ουτε καν σε αυτο που μαγειρευουν-ψηνουν. Ειναι ατομα χωρις προσοντα, που απλως στηνουν στη φωτια τα σουβλακια ή το γυρο που ετοιμαζει ο κρεοπωλης, αγοραζουν μερικες αλοιφες και 1 ψυγειο με ανα ψυκτικα και ετοιμο το μαγαζι. Περιμενεις απο αυτους να κανουν μαρκετινγκ, να προσεξουν τον πελατη και να εχουν καλη ποιοτητα; Ολοι οι γυραδες και οι σουβλατζηδες ειναι ολοιδιοι στη διαχειριση των μαγαζιων τους και αυτο γιατι ειναι απαιδευτοι. Ποιος την πληρωνει στο τελος; Εσυ που χανεις τα λεφτα σου και βαζεις κ μαπα φαγητο στην κοιλια σου. Κανονικα θα επρεπε φαστ-φουντ να ανοιγουν ατομα με πιστοποιημενα απο Ιεκ στις αναλογες ειδικοτητες, αλλα αυτο δεν προκειται να γινει ποτέ. Δεν τα ισοπεδωνω ολα, παντα υπαρχουν εξαιρεσεις, μην τους παιρνει ολους η μπορα. Καποιοι αναθετουν το μαρκετινγκ σε εξωτερικο γραφειο το οποιο κ στηνει το μαγαζι, δεν κανει μονο τη διαφημιση. Θα αναφερω την περιπτωση του Σαββικου (σουβλ. της θεσ/νικης) που απο ενα απλο λιγδιαρικο λαικο σουβλατζιδικο μεταμορφωθηκε σε καθαρο μοντερνο καταστημα, με στολες στο προσωπικο, καλο φαγητο και κανονικες τιμες. Το παραλογο με τις τιμες ειναι οτι αρκετα πριν την κριση οι μισθοι ηταν αρκετα υψηλοι και το φαστ φουντ πολυ φθηνοτερο (γυρος απο 2€ και κατω). Γιατι μονο αυτοι; Οι αλλοι που πουλανε παπουτσια, ρουχα, λουλουδια, ξηρους καρπους κλπ, γιατι δε θελουν πιστοποιηση ενω ετουτοι θελουν; 1
Toufas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Στην ελλειψη επαγγελματισμου θελει να πει λογικα
qsis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ολοι οι γυραδες και οι σουβλατζηδες ειναι ολοιδιοι στη διαχειριση των μαγαζιων τους και αυτο γιατι ειναι απαιδευτοι. δε νομίζω ότι πάει έτσι, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις
g_alkis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ο σαββίκος το ίδιο μέτριο φαγητό είχε και έχει. Για κανονικές τιμές γελάμε. Το μάρκετινγκ όντως πιάνει. Φανταχτερό περιβάλλον, στολές και λοιπές αηδίες μεταφράζονται ως ποιοτική αναβάθμιση φαγητού. Βλέπε σαββίκο, τον άλλον τον χαζοεικοσιδυό με fancy ονόματα στα σουβλάκια και τις παντσέτες (ω ναι), fridays με στολές καρναβάλια κτλ κτλ
saya Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Αυτο πηγα να της πω και εγω.. οταν ειπε τρωω λιγο σε ενα εστιατοριο και το βραδυ τρωω διαιττιτικα λιγο ψαρι η κοτοπουλο. Καλα εσυ ,τον αντρα που ειναι 180 και με μυς ,αρα θα ειναι 80 κιλα θα χορτασει αν τον εχεις καθε βραδυ σε διαιτα; Γιατι αυτο που λες ειναι διαιτα.. h η τουλαχιστον διατροφη.
caution Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Εγώ τις τιμές τις καταλαβαίνω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι οι μερίδες.Πας σε ένα Goodys και παραγγέλνεις ένα Cheese. Στο βάζουν στον δίσκο, το πας στο τραπέζι και κοιταζόσαστε.Και αναρωτιέσαι: Υπάρχει έμβιο ον που να χορτάσει με αυτό το πράμα; Γιατί κβαντίζουν την τροφή σε κβάντα που ποσοτικά δεν αντιστοιχούν σε γνωστούς οργανισμούς; Τι θέλει να μας πει ο ποιητής ρε πουλάκι μου; Στο κάτω κάτω γιατί δεν κάνει η πολιτεία κάτι γι' αυτό;
De@th L0rd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μη τρώτε έξω ρε μλκς, πολύ φιλοσοφία θέλει; Και τι μαλακίες συγκρίσεις κάνετε ορισμένοι ρε; Ευρωπαϊκές χώρες με βασικούς μισθούς κοντά στα 2k ή έστω 1,5k και χωρίς ίχνος ύφεσης, με την Ελλάδα των 500 ευρώ και της βαθειάς ύφεσης; Φυσικά κ είναι ακριβό κ χάλια στη πλειοψηφία του το φαγητό απέξω στην Ελλάδα. Σταματήστε να συγκρίνετε τιμές Ευρώπης με Ελλάδα, συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια. Αυτή η σύγκριση θα ήταν έγκυρη κατα 2005 μεριά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα