NikosKallithea Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 εννοείται οτι είναι μια κερδισμένη υπόθεση στα δικαστήρια. για το ποινικό της υπόθεσσης η πρθεσμία νομίζω είναι τρίμηνο, μέχρι την 1-12-2013. για το αστικό.. νομίζω είναι 5ετία. ας ρωτηθούν δικηγόροι η εντύπωση που σχημάτισα είναι διαφορετική από τη δική σου. νομίζω ότι θα επιβληθεί ποινή κλεισίματος ή και πρόστιμο 1 εκατομμύριο και... είχα πει αρχικά ότι να μη σταλεί το ίδιο κείμενο απο όλους. αλλά ο καθένας να προσδθέσει το διό του στοιχείο στην υπόθεση. η υπηρεσία που παρέλαβε τις 27 καταγγελίες, πήρε από κάθε καταγγελία το διαφορετικό ουσιαστικό στοιχείο και την έδεσε την ιστορία. χωρίς να είμαι νομικός, αντιλαμβάνομαι ότι θέτει θέμα δόλου. ιδιαίτερα με την απάντηση "κουπόνι" ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ! ..το "οτι θα", περιγράφει αυτο ακριβως που έγραψα στο δευτερο ποστ
2koykoy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καλά ρε παιδιά μόνο 27 στείλαμε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή; και μετά κλαιγόμαστε στα διάφορα σαιτ για τις απαραδεκτες πρακτικές και την αντιμετώπιση που μας έχουν κάποιες "μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων"...
testit Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Συμφορουμίτες, έλαβα σήμερα την απάντηση του ΣτΚ , με ενσωματωμένη την απάντηση της καταγγελθείσας εταιρείας (σε όλες σχεδόν τις καταγγελίες - κι άλλων). Λόγω της ιδιάζουσας περίπτωσης, η εταιρεία, πέρα από τη γραπτή απάντησή της (συνταγμενη από δικηγόρο), κλήθηκε να αναπτύξει και προφορικά τις απόψεις της στις 19-11-201,3 ενώπιον του ΣτΚ. Σοβαρότατη ως πολυ δύσκολη κατάσταση δηλαδή. Εικάζω ότι το κάνουν από το ΣτΚ.για να ενημερώσουν με το μαλακό για το μέγεθος του προστίμου που ενδεχομένως θα επιβάλλουν.... να λάβουν κάποια "παρηγορία-παραμυθία" ... Δε μεταφέρω την απάντηση της εταιρείας για ευνόητους λόγους. . Από την ανάγνωση της απάντησης προκύπτει η ίδια αδύνατη - ήδη διατυπωμένη και αναπόδεικτη θέση: "βλάβη της μηχανογράφησης" Χωρίς π.χ. βεβαιώσεις κάποιου εμπειρογνώμονα, κάτι από το "ημερολόγιο" του λειτουργικού του σέρβερ της, κάποιες λεπτομέρειες που να καλλιεργούν έστω μια μικρή αμφισβήτηση. ΑΟΡΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ποιος έκανε το λάθος; ένα ηλεκτρόνιο; ένα ποντίκι; ένα μπιτ; ένας άνθρωπος; και πώς το έκανε; λάθος πληκτρολόγηση; λάθος υπολογισμός στο ποσοστό της επανάκτησης της τιμής προ εκπτώσεων; Σαν βασικό ελαφρυντικό επιχείρημα χρησιμοποιείται το "απαντήσεις χρηστών αυτού του χώρου", όπου προκύπτει ότι αρκετοί χρηστες κατάλαβαν ότι "έχει γίνει λάθος".. και χαρακτηριζόμαστε και σαν πονηροί (έμμεσα), γιατί δεν καταλάβαμε το λάθος. Και ζητά να μπει στο αρχείο η υπόθεση Ο ΣτΚ ζητά κι από μας, να καταθέσουμε ότι νεώτερο σκεφτήκαμε μετά την απάντηση της εταιρείας. Η θέση μου είναι η εξής - και θα απαντήσω στο ΣτΚ: 1. Έχω πεισθεί πλέον για το άδικο της υπόθεσης. Πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του ΣτΚ, να εξεταστεί να γίνει παραπομπή στην εισαγγελία από τον ΣτΚ . 2. Αν η εταιρεία ικανοποιήσει την παραγγελία μου, θα αποσύρω την καταγγελία. 3. Αν γίνει δεκτό το 2ο θέλω να γίνει και γραπτή έκφραση συγνώμης από τον υπεύθυνο της αναστάτωσης. και υποσχεση ότι δε θ ξανασυμβεί! Υπόμνηση. από την ανάγνωση της απάντησης της εταιρείας, ερμήνευσα καλύτερα ΤΩΡΑ κάποια μηνύματα χρηστών του φόρουμπου αντιτίθονταν στη σχετική διαμαρτυρία ή προσπαθούσαν να τη διακωμωδήσουν. είμαι σίγουρος για το σκοπό. κι ο νοών νοείτω. όσι σκοπεύουν να απαντήσουν στο ΣτΚ, ας επισυνάψουν και την απάντηση της ΓΓΚ, όπου το σκεπτικό και πρακτικό της αξίζουν πολλά, βοηθάνε και το ΣτΚ. όσοι σχετικοί, αν έχουν κάποια επιστημοινκή θέση ή μπορούν να είναι εμπειρογνώμονες, ας εστιάσουν στην περίπτωση του "λάθος της μηχανογράφησης"... κι ας διατυπώσουν επιχειρηματα κατάρριωης έστω και της αοριστίας .. λάθος σε τιμές 5 προϊόντων από εκοτοντάδες άλλα! κι όχι σε κατσαρολικά ή λευκές συσκευές... αλλά μόνο στα ειδη τεχνολογίας αιχμής!
άδικος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δε μεταφέρω την απάντηση της εταιρείας για ευνόητους λόγους. . Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι που δε σου επιτρέπουν να παραθέσεις την απάντηση; Για μένα τουλάχιστον δεν είναι τόσο ευνόητοι. Γιατί δε μας μεταφέρεις την απάντηση του ΣτΚ αλλά μας δίνεις τα δικά σου συμπεράσματα όταν το μόνο που μας λες είναι "η θέση μου", "έχω πεισθεί", "θέλω", "προκύπτει" - κατ'εσένα, "ερμήνευσα" κλπ. Τι να τα κάνουμε αυτά όταν ο αναγνώστης δε μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα διαβάζοντας την απάντηση; 2
testit Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι που δε σου επιτρέπουν να παραθέσεις την απάντηση; Για μένα τουλάχιστον δεν είναι τόσο ευνόητοι. Γιατί δε μας μεταφέρεις την απάντηση του ΣτΚ αλλά μας δίνεις τα δικά σου συμπεράσματα όταν το μόνο που μας λες είναι "η θέση μου", "έχω πεισθεί", "θέλω", "προκύπτει" - κατ'εσένα, "ερμήνευσα" κλπ. Τι να τα κάνουμε αυτά όταν ο αναγνώστης δε μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα διαβάζοντας την απάντηση; Δες την υπόμνηση. Την είδες, αλλά στην ξαναγράφω για να το εμπεδώσεις: "από την ανάγνωση της απάντησης της εταιρείας, ερμήνευσα καλύτερα ΤΩΡΑ κάποια μηνύματα χρηστών του φόρουμ που αντιτίθονταν στη σχετική διαμαρτυρία ή προσπαθούσαν να τη διακωμωδήσουν. είμαι σίγουρος για το σκοπό. κι ο νοών νοείτω." Οπότε, λογάριασε ότι το μήνυμά μου αφορά- μόνο όσους είναι υπέρ της διαμαρτυρίας, όπως εκφράστηκε στο ΣτΚ και τη ΓΓΚ. Εσύ μετά από τόσα μηνύματα, δεν έχεις πεισθεί. Δε μπορώ λοιπόν να σε πείσω, οπότε άστο καλύτερα. Η εκτίμησή μου είναι ότι οσονούπω κόβεται το μεγαλύτερο πρόστιμο στον ελληνικό χώρο, που θα είναι ίσως και το τέλος του τέλους για εταιρείες αυτής της πρακτικής.
kostas_dr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ο σκοπός είναι τα πρόστιμα που επιβάλλονται, να πληρώνονται κιόλας, έστω κάποια στιγμή. Και γι' αυτό...
άδικος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 @testit: Ήμουν σίγουρος πως θα εστιάσεις άστοχα σ'αυτό το σημείο μιας & παίρνεις πολύ ελαφρά τις ερωτήσεις μου & δεν εστιάζεις στην ουσία τους. Ως προς αυτό είσαι εκτός πραγματικότητας ή έχεις αυταπάτες. Που ακριβώς είδες να διακωμωδώ τη διαμαρτυρία ή να αντιτίθεμαι σ'αυτή; Και σε τι ακριβώς θα πρέπει να πεισθώ; Στην απόφαση για το εκατομμύριο που έβγαλες μόνος σου; Το λόγο που δεν μας δίνεις όμως την απάντηση της εταιρίας & του ΣτΚ γιατί τον κρύβεις & επιμένεις να βασιστούμε στη δικιά σου εκτίμηση; Αν θες να γίνεις πειστικός παρέθεσε γεγονότα & όχι εκτιμήσεις. 1
testit Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 @testit: Ήμουν σίγουρος πως θα εστιάσεις άστοχα σ'αυτό το σημείο μιας & παίρνεις πολύ ελαφρά τις ερωτήσεις μου & δεν εστιάζεις στην ουσία τους. Ως προς αυτό είσαι εκτός πραγματικότητας ή έχεις αυταπάτες. Που ακριβώς είδες να διακωμωδώ τη διαμαρτυρία ή να αντιτίθεμαι σ'αυτή; Και σε τι ακριβώς θα πρέπει να πεισθώ; Στην απόφαση για το εκατομμύριο που έβγαλες μόνος σου; Το λόγο που δεν μας δίνεις όμως την απάντηση της εταιρίας & του ΣτΚ γιατί τον κρύβεις & επιμένεις να βασιστούμε στη δικιά σου εκτίμηση; Αν θες να γίνεις πειστικός παρέθεσε γεγονότα & όχι εκτιμήσεις. κι εγώ είμαι σίγουρος για το λόγο που γράφεις. και σε αγνοώ στη συνέχεια. κι εγώ είμαι σίγουρος για το λόγο που γράφεις. και σε αγνοώ στη συνέχεια. Κι ας μάθουν οι φορουμίτες συμπαθούντες της εταιρείας, ότι η υπόθεση σύντομα θα φτάσει και στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια. Οι καταγγελίες στις κρατικές αρχές ήταν η αρχή. Της δόθηκε ευκαιρία . δεν την άρπαξε!
NikosKallithea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 κι εγώ είμαι σίγουρος για το λόγο που γράφεις. και σε αγνοώ στη συνέχεια. Κι ας μάθουν οι φορουμίτες συμπαθούντες της εταιρείας, ότι η υπόθεση σύντομα θα φτάσει και στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια. Οι καταγγελίες στις κρατικές αρχές ήταν η αρχή. Της δόθηκε ευκαιρία . δεν την άρπαξε! Σιγα μην φτάσει και στα κακουργηματικά δικαστήρια. 1
άδικος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 κι εγώ είμαι σίγουρος για το λόγο που γράφεις. και σε αγνοώ στη συνέχεια. Κι ας μάθουν οι φορουμίτες συμπαθούντες της εταιρείας, ότι η υπόθεση σύντομα θα φτάσει και στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια. Οι καταγγελίες στις κρατικές αρχές ήταν η αρχή. Της δόθηκε ευκαιρία . δεν την άρπαξε! Αχαχαχαχα, αυτά είναι! Με είπαν και θιασώτη του e-shop! Κλαίνε και οι πέτρες Μμμ βλέπω και ο Νίκος σε αμφισβητεί. Μπορεί να είναι κατάσκοπος του e-shop & αυτός και να μην πήρε μέρος στη καταγγελία ούτε αυτός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα