dimem Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Όχι μόνο στου youtube αλλά και σε άλλες σελίδες που θα παίξει κάτι με μπάρα κάτω σε full screen. Φεύγει και επανεμφανίζεται στιγμιαία σχεδόν σαν να κούνησα το ποντίκι. Έχω το τελευταίο flash και έχω δοκιμάσει chrome και firefox με το ίδιο αποτέλεσμα. Είμαι σε λάπτοπ με απενεργοποιημένο το touchpad (όχι πως έχει σημασία, και με ενεργοποιημένο το ίδιο κάνει) και με πρόσφατα αλλαγμένο ποντίκι (και με το προηγούμενο το ίδιο έκανε). Στο vlc δεν έχω το ίδιο πρόβλημα άρα λογικά είναι θέμα flash player.
tolisk99 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή οταν είσαι σε FullScreen η μπάρα που δείχνει σε ποιο σημείο είναι το βιντεο εξαφανίζεται? Λογικό, αφού ετσι ειναι το Youtube...
dimem Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Όχι μόνο στου youtube αλλά και σε άλλες σελίδες που θα παίξει κάτι με μπάρα κάτω σε full screen. Φεύγει και επανεμφανίζεται στιγμιαία σχεδόν σαν να κούνησα το ποντίκι. Έχω το τελευταίο flash και έχω δοκιμάσει chrome και firefox με το ίδιο αποτέλεσμα. Είμαι σε λάπτοπ με απενεργοποιημένο το touchpad (όχι πως έχει σημασία, και με ενεργοποιημένο το ίδιο κάνει) και με πρόσφατα αλλαγμένο ποντίκι (και με το προηγούμενο το ίδιο έκανε). Στο vlc δεν έχω το ίδιο πρόβλημα άρα λογικά είναι θέμα flash player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα