zoranb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ποιό προτείνετε για τη λεκάνη; Βάζω Κλινέξ αλλά τελειώνει γρήγορα γιατί είναι ρευστή αρκετά! Έχω δεί κ κάποια πιό παχύρευστα απολυμαντικά που αργούν να κυλίσουν στο νερό της λεκάνης, μήπως αυτά απολυμαίνουν καλύτερα και εάν ναι, για ποιά μάρκα πρόκειται;
LongTom Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Παχύρρευστη χλωρίνη με λαιμό κύκνο. Μάρκα;Ότι είναι σε προσφορά,εκ εμπειρίας όλα τα ίδια είναι.Τώρα μικροβιακές καλλιέργειες δεν έχω κάμει για να δω ποια σκοτώνει τα περισσότερα,αλλά όλες πάνω κάτω καθαρίζουν τα ίδια. Το μόνο που προσέχω είναι η μυρωδιά.Κάποιες δεν αντέχονται. 1
cris41 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ναι οποιαδηποτε. Αναλογα την τιμη. Πολλες φορες αυτες του λιντλ που ειναι φθηνες και κανουν δουλεια και μυριζουν ωραια.
Iris_89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Καλό πρώτα θα ήταν η χειρωνακτική καθαριότητα της τουαλέτας μία φορά την εβδομάδα, και μετά μπορείς να βάλεις χλωρίνη με άρωμα πχ λεμόνι, με λαιμό κύκνο, απλά να μην κλείνεις το καπάκι όταν την βάζεις γιατί όταν τύχει και σηκώσεις το καπάκι να σου έρθουν αναθυμιάσεις, ή έστω πολύ έντονη μυρωδιά. Επίσης, να την βάζεις το βράδυ πριν κοιμηθείς για να μπορέσει να δράσει όλο το βράδυ.
LongTom Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Καλό πρώτα θα ήταν η χειρωνακτική καθαριότητα της τουαλέτας μία φορά την εβδομάδα, και μετά μπορείς να βάλεις χλωρίνη με άρωμα πχ λεμόνι, με λαιμό κύκνο, απλά να μην κλείνεις το καπάκι όταν την βάζεις γιατί όταν τύχει και σηκώσεις το καπάκι να σου έρθουν αναθυμιάσεις, ή έστω πολύ έντονη μυρωδιά. Επίσης, να την βάζεις το βράδυ πριν κοιμηθείς για να μπορέσει να δράσει όλο το βράδυ. Περίεργο,η παχύρρευστη που ξέρω εγώ είναι ολιγόλεπτης δράσης. Βέβαια μπορεί να είναι ανάλογα με την μάρκα. Προσωπικά το αφήνω το μέγιστο 1 ώρα. Όταν γράφω πάντως χρήση παχύρρευστης χλωρίνης είναι πάντα μετά από καλό βούρτσισμα/πλύσιμο με την κανονική για περαιτέρω απολύμανση και καθαρισμό εκεί που δεν πιάνει η νορμάλ. BtW:Άφησες τα μπλιμ μπλόμ μετά την μετάδοση του μηνύματος;
zoranb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Κοιτάξτε σεβαστές όλες οι μέθοδοι, εγώ την Κλινέξ την έβαζα το πρωί που έφευγα για τη δουλειά και όταν επέστρεφα, όλα ήταν λαμπίκος (για να μην μυρίζω το βράδυ τίποτα, με ενοχλούν κ οι έντονες μυρουδιές). Τώρα πήρα ένα duck με φρεσκάδα πεύκου και βοήθειά μας! LongTom: όχι ρε φίλε έλεος, ααα και πούσαι, τα δικά μου δεν κάνουν μπλιμ μπλομ αλλά... SPLASHHHH SPLOUTSSSSS!!!!
Iris_89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Περίεργο,η παχύρρευστη που ξέρω εγώ είναι ολιγόλεπτης δράσης. Βέβαια μπορεί να είναι ανάλογα με την μάρκα. Προσωπικά το αφήνω το μέγιστο 1 ώρα. Όταν γράφω πάντως χρήση παχύρρευστης χλωρίνης είναι πάντα μετά από καλό βούρτσισμα/πλύσιμο με την κανονική για περαιτέρω απολύμανση και καθαρισμό εκεί που δεν πιάνει η νορμάλ. BtW:Άφησες τα μπλιμ μπλόμ μετά την μετάδοση του μηνύματος; Τα ποια? Εγώ χρησιμοποιώ γερμανικά απορρυπαντικά, δεν βάζω την χλωρίνη που ξέρουμε, οπότε δεν ξέρω για να σου απαντήσω.
LongTom Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Κοιτάξτε σεβαστές όλες οι μέθοδοι, εγώ την Κλινέξ την έβαζα το πρωί που έφευγα για τη δουλειά και όταν επέστρεφα, όλα ήταν λαμπίκος (για να μην μυρίζω το βράδυ τίποτα, με ενοχλούν κ οι έντονες μυρουδιές). Τώρα πήρα ένα duck με φρεσκάδα πεύκου και βοήθειά μας! LongTom: όχι ρε φίλε έλεος, ααα και πούσαι, τα δικά μου δεν κάνουν μπλιμ μπλομ αλλά... SPLASHHHH SPLOUTSSSSS!!!! Λελ,δεν είναι για εσένα ή για το θέμα το btw,αλλά για την Ίριδα που έγραφε στο τέλος κάθε ποστ κάτι τέτοια.
Iris_89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Λελ,δεν είναι για εσένα ή για το θέμα το btw,αλλά για την Ίριδα που έγραφε στο τέλος κάθε ποστ κάτι τέτοια. Τσιριμπιμ τσιριμπομ?
LongTom Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Τσιριμπιμ τσιριμπομ? Ναι αυτό;Τι έγινε άλλαξε το συνθηματικό;
Iris_89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Όταν είμαι απο το κινητό, καλή ώρα, το εμφανίζει. Όταν είμαι στο pc, δεν το εμφανίζει. MAGIC Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ
LongTom Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Όταν είμαι απο το κινητό, καλή ώρα, το εμφανίζει. Όταν είμαι στο pc, δεν το εμφανίζει. MAGIC Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ Ωωωω,τι magicka είσαι εσύ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα