Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει το θέμα παιδιά. Μένω Πειραιά και δυστυχώς λόγω οικονομικών αλλά και κυλιόμενου ωραρίου στην δουλειά, δεν μπορώ να πάω σε αντίστοιχη σχολή.

Δυστυχώς οι φίλοι μένουν μόνο στα λόγια & κανείς δεν έρχεται, οπότε αν υπάρχει κάποιος ψυχάκιας που πραγματικά να ασχολείται & να θέλει sparring προπόνηση σε μποξ ή mma ας στείλει pm.

Δεν με ενδιαφέρει να κάνω φιλίες μέσω του θέματος, μόνο την προπόνηση μας παιδιά για όσους θέλουν.

Αγούγεται γελείο το ξέρω, αλλά πόσο σάκο να βαρέσεις και πόσες ρίψεις να κάνεις με grappling dummy?Κάποια στιγμή χρειάζεσαι και αντίπαλο.

Δημοσ.

είμαι λίγο εκτός θέματος, αλλά ουσιαστικά ψάχνεις κάποιον να έρθει σπίτι σου για να τον δείρεις. 

Θα είναι λίγο άβολο γενικά.

-Γεια σου, ήρθα

-Γεια σου φίλε

-Λοιπόν ξεκινάμε;

-Ναι, που;

-Να, εδώ στο σαλόνι

-Ζέσταμα;

-Αμέ, πρόσεχε το βάζο μόνο

-Θα σε δείρω ή θα με δείρεις;

-Θα σε δείρω.

κι έτσι;

• Like 4
Δημοσ.

είμαι λίγο εκτός θέματος, αλλά ουσιαστικά ψάχνεις κάποιον να έρθει σπίτι σου για να τον δείρεις. 

χαχαχα.. νασαι καλά με έκανες και γέλασα :)

Όχι, με την καμία όμως των περιπτώσεων. Δεν έχω αποθημένα ώστε να δείρω κάποιον, ούτε είμαι τέρας εμπειρίας. Γνωρίζω αρκετά απο πυγμαχία & λίγο mma, αλλά χωρίς ανθρώπινο αντίπαλο/sparring δεν μπορείς να εξελιχθείς. Δεν ζητάω άτομο για ξυλίκι, αλλά για προπόνηση.

Θα είναι λίγο άβολο γενικά.

-Γεια σου, ήρθα

-Γεια σου φίλε

-Λοιπόν ξεκινάμε;

-Ναι, που;

-Να, εδώ στο σαλόνι

-Ζέσταμα;

-Αμέ, πρόσεχε το βάζο μόνο

-Θα σε δείρω ή θα με δείρεις;

-Θα σε δείρω.

κι έτσι;

Εντάξει παιδιά, πεθαίνω με τα σχόλια :)

Όχι ακριβώς. έχω ένα μικρό δωμάτιο 10-15τρ. που είναι αποκλειστικά για προπόνηση. Δεν είναι μεγάλος χώρος και φυσικά δεν είναι ρινγκ, αλλά για την προπόνηση που το χρειάζομαι μια χαρά είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Προβλέπω βροχή από pm...

Να σου πω, δεν περίμενα τίποτα φοβερό αλλά έστω 2-3 pm, δυστυχώς όμως φαίνεται οι insomniacs προς πειραιά μεριά έχουν άλλα ενδιαφέροντα :unsure:

Anyway, long shot, αλλά άξιζε η προσπάθεια.

Δημοσ.

Καταρχήν το ξεκίνησες περίεργα το θέμα έστω κάποιος διαβάζοντας το τίτλο να είχε 10% ενδιαφέρον να δει τι λες στο topic μετά του φεύγει εντελώς..

Καταρχήν δεν εξηγείς λεπτομέρειες σχετικά με την προπόνηση, τον χώρο, τις ώρες, το δικό σου επίπεδο κτλ(και ίσως τα πλεονεκτήματα πχ αν είσαι σε θέση να δείξεις κινήσεις και ασκήσεις σε κάποιον λιγότερο έμπειρο ας πούμε)

και μετά πετάς και ένα "δεν θέλω φιλίες" και αυτό είναι.... "κάπως"

Τα ευκόλως εννοούμενα έχουν λόγο που παραλείπονται εννοείται ότι δεν ψάχνεις άτομα για παρέα η dating αφού μιλάς για προπόνηση όταν το λες έτσι με αυτό τον τρόπο όμως ο άλλος σε νομίζει για περίεργο...

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως ξέρω κάποιον που έκανε κάποιους αγώνες στο παρελθόν και τώρα ψάχνει άτομο για συντήρηση.

images?q=tbn:ANd9GcRB7uiukaGtpwWu386tIQE

Eνδιαφέρεσαι? :-D

Δημοσ.

Καταρχήν το ξεκίνησες περίεργα το θέμα έστω κάποιος διαβάζοντας το τίτλο να είχε 10% ενδιαφέρον να δει τι λες στο topic μετά του φεύγει εντελώς..

Καταρχήν δεν εξηγείς λεπτομέρειες σχετικά με την προπόνηση, τον χώρο, τις ώρες, το δικό σου επίπεδο κτλ(και ίσως τα πλεονεκτήματα πχ αν είσαι σε θέση να δείξεις κινήσεις και ασκήσεις σε κάποιον λιγότερο έμπειρο ας πούμε)

και μετά πετάς και ένα "δεν θέλω φιλίες" και αυτό είναι.... "κάπως"

Τα ευκόλως εννοούμενα έχουν λόγο που παραλείπονται εννοείται ότι δεν ψάχνεις άτομα για παρέα η dating αφού μιλάς για προπόνηση όταν το λες έτσι με αυτό τον τρόπο όμως ο άλλος σε νομίζει για περίεργο...

Δάσκαλος δεν είμαι, αλλά φυσικά και μπορώ να δείξω τεχνικές. Γνωρίζω αρκετά πράματα, αλλά δεν είμαι σε διάθεση να μάθω σε κάποιον απο το μηδέν τεχνικές, στάση σώματος κλπ. Αν όμως είναι αρχάριος έστω, με όλη μου την χαρά.

Για φιλίες κλπ θεώρησα καλό να το αναφέρω μιας και το post αφορά αποκλειστικά προπόνηση. Δεν περίμενα να υπάρξει παρεξήγηση τύπου ότι "είμαι περίεργος" λόγω αυτόυ...

Εγώ να ρωτήσω το άλλο, πως θα εξελιχθείς όπως λες τη στιγμή που δεν έχεις κάποιον δάσκαλο;

Η εξέλιξη δεν προέρχεται μόνο απο τον δάσκαλο, αλλά επίσης απο συνεχόμενη εμπειρία με το άθλημα. Είναι ημιτελές να ασχολείσαι με πολεμικές τέχνες και να μην έχεις αντίπαλο. Τι κάνεις στις περιπτώσεις που ο άλλος σε χτυπάει, σε στριμώχνει στην γωνία, σου κάνει τεχνικές υποβολής, κλπ.

Δημοσ.

Και αν σκάσει στο σπίτι κανάς ΡΠ με ΑΚ-47 στο χέρι και σου πει "ντόσε το πορτοφόλ" τι θα κάνεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...