Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάρηκα πολύ φίλε μου. Με το καλό μόλις βρεθούμε ξεκινάμε αμέσως! :devil:

Τώρα τι να ευχηθώ?Με το μαλακό? Όχι ε?  :-D   Show no mercy!  :devil:

Δημοσ.

Κοίταξε, να "γνωριστούμε" πρώτα (πολεμική τέχνη, επίπεδο, στυλ, κλπ) μέχρι εκεί με το μαλακό. Μετά ανταλλαγή γνώσεων & φυσικά μπόλικο sparring, γιατί στην ουσία αυτό χρειαζόμαστε. Απλά πράματα :)

Δημοσ.

μαλλον θα χρειαστει να αλλαξεις νουμερο συντομα.

Λογικά έχει ήδη αλλάξει...

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

φιλε καλησπερα

τι ακριβως ψαχνεις

ειμαι λιγο ασχετος  53 ετων

Αν του απαντούσες όταν ενδιαφερόταν, θα ήσουν 51

• Like 14
Δημοσ.

Αρχάριοι λέτε. Εκτός από striking μπαίνει στην εξίσωση και grappling . Γυμνά χέρια. Χωρίς δάσκαλο. Φαντάζομαι τσιμέντο η κάνα πάτωμα κάτω ξύλο η πλακάκι ; Tatami?

.......Στα αγαπημένα κατευθείαν να το παρακολουθώ το θέμα.

Συνήθως είμαι ευγενικός αλλά δεν νομίζω να έχει τύχη το concept.

θα ερχόμουν εγώ για προπόνηση χωρίς γάντια (πάντα χωρίς έκανα)

Χωρίς γάντια τι έκανες; kyokoushin?

Κοίταξε, να "γνωριστούμε" πρώτα (πολεμική τέχνη, επίπεδο, στυλ, κλπ) μέχρι εκεί με το μαλακό. Μετά ανταλλαγή γνώσεων & φυσικά μπόλικο sparring, γιατί στην ουσία αυτό χρειαζόμαστε. Απλά πράματα :)

Απλά πράγματα θα μπορούσε να ήταν αν υπήρχε κάποιος με μεγάλη εμπειρία που θα αναλάμβανε τον συντονισμό εκει που η αδρεναλίνη θα βαρούσε κόκκινο. ( δασκαλος)

Aνταλαγή γνώσεων what ? θα μάθεις σε κάποιον striker πως να πέφτει σε 2-3 φορές που θα βρεθείτε και δεν θα πάρει την κλείδα παραμάσχαλα σε ενδεχομένη ρίψη που θα του κάνεις εσύ σαν πιο έμπειρος ;;;

Μπόλικη τεστοστερόνη ,εγωισμός και το σύνδρομο του «second impact syndrome» φέρνουν καταστροφικά αποτελέσματα.

Μαζέψτε λεφτά και πάτε σε καμιά σχολή.

EDIT: τι μαμακίες κάθομαι και γράφω ! Το topic είναι του 2013 !!!! Τι να έγινε άραγε τότε;;;;

Δημοσ.

[...]

EDIT: τι μαμακίες κάθομαι και γράφω ! Το topic είναι του 2013 !!!! Τι να έγινε άραγε τότε;;;;

Αυτός που άνοιξε το θέμα ("spyroskonst") έχει "Τελ.Ενεργεία: σήμερα" - αυτός που ανταποκρίθηκε (Wolverin77)... έπαψε να δίνει σημεία ζωής τέσσερις ημέρες μετά!

Δημοσ.

αυτός που ανταποκρίθηκε (Wolverin77)... έπαψε να δίνει σημεία ζωής τέσσερις ημέρες μετά!

Λες;

post-68421-0-80936600-1450455260_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...