Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ερχόμουν εγώ για προπόνηση χωρίς γάντια (πάντα χωρίς έκανα) αλλα ειμαι Πάτρα, οπότε δε γίνεται 
δεν είμαι έμπειρος στα ring, ούτε έχω τεράστια εμπειρία σε πυγμαχία/mma με κανόνες και θα ηταν οκ (θα βάζαμε μέσα και γόνατα και αγκώνες και κουτουλιές , τα πάντα! , ήρεμα πάντα για να μη χτυπήσουμε)

anyway όμως, ποια ειναι η γνώμη σου για προπόνηση χωρίς γάντια ? γιατι με ενδιαφέρει να δω τι κάνουν οι υπόλοιποι :-)  

Δημοσ.

Καταρχήν κανόνες πρέπει να υπάρχουν πάντα, ειδάλλως μιλάμε για street fighting όπου εκεί τα πράματα ξεφεύγουν.

Φίλε μου ποτέ χωρίς γάντια, ούτε προπόνηση ούτε sparring!Ξέρω είναι πιο πόρωση, και η αίσθηση πολύ καλύτερη αλλά να ξέρεις πως αν χτυπάς σάκο χωρίς γάντια θα σακατέψεις δάχτυλα & κόκαλα με το πέρασμα των χρόνων. Sparring χωρίς γάντια & κάσκα δεν κάνεις ποτέ για αυτονόητους λόγους. Πολλοί οι κίνδυνοι για σπασμένα σαγόνια, κρανιακές κακώσεις κλπ, και επιπλέον κάνεις προπόνηση με τον άλλον για τριβή/muscle memory/τεχνικές, όχι νοκ άουτ.

Για σάκο βάζε γάντια 6oz και για sparring 12oz & μην ξεχνάς την κάσκα. Δεν θέλεις σακατεμένα μάτια, πρισμένα χείλη & την επόμενη μέρα να πας στην δουλειά. Φιλικά πάντα :)

• Like 1
Δημοσ.

θα ερχόμουν εγώ για προπόνηση χωρίς γάντια (πάντα χωρίς έκανα) αλλα ειμαι Πάτρα, οπότε δε γίνεται 

δεν είμαι έμπειρος στα ring, ούτε έχω τεράστια εμπειρία σε πυγμαχία/mma με κανόνες και θα ηταν οκ (θα βάζαμε μέσα και γόνατα και αγκώνες και κουτουλιές , τα πάντα! , ήρεμα πάντα για να μη χτυπήσουμε)

anyway όμως, ποια ειναι η γνώμη σου για προπόνηση χωρίς γάντια ? γιατι με ενδιαφέρει να δω τι κάνουν οι υπόλοιποι :-)  

Πες "δεν θα έρθω γιατί είμαι Πάτρα" και άσε τις καγκουριές!

• Like 1
Δημοσ.

θα ερχόμουν εγώ για προπόνηση

Νίκοτς,ο άνθρωπος ψάχνει κάποιον για σάκο του μποξ όχι να γίνει ο ίδιος σάκος του μποξ.Αν ήταν θα έλεγε ''Ζητείται συναθλητής να με φυτέψει στο έδαφος''.  :mellow:

Δημοσ.

Oφείλουμε να δώσουμε πάντως έναν πόντο στον ts για την ειλικρίνειά του ''Δεν ψάχνω για φίλο αλλά κάποιον πρόθυμο να τον σαπίσω στο ξύλο''.  :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε καλησπέρα!διάβασα την αγγελία σου.+εγώ έχω βάλει αγγελία για να βρω άτομο για προπόνηση οπότε let's do it.Μένω καλλιθέα.Έχω γκαράζ και έχω βάλει ένα σάκο, αλλά δυστυχώς ο σάκος δεν αντεπιτίθεται.

Επεξ/σία από Wolverin77
Δημοσ.

Φίλε καλησπέρα!διάβασα την αγγελία σου.+εγώ έχω βάλει αγγελία για να βρω άτομο για προπόνηση οπότε let's do it.Μένω καλλιθέα.Έχω γκαράζ και έχω βάλει ένα σάκο, αλλά δυστυχώς ο σάκος δεν αντεπιτίθεται.

Αν θές πάρε τηλ στο 6979539788.Τα λέμε. 

Χάρηκα πολύ φίλε μου. Με το καλό μόλις βρεθούμε ξεκινάμε αμέσως! :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...