Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, να με συγχορεσετε αν εκανα λαθος και δεν επρεπε να ποσταρω εδω,

εχωενα προβλημα με τον επιτραπεζιο υπολογιστη μου,

πριν κανα μηνα ειχε καει ο σκληρος ετσι προσπαθουσα να το φτιαξω ωσπου ηρθε το ξαδερφαξι μου το μικρο κ ανεβασετα βολτ του τροφοδοτικου, το τροφοδιτικο ανατιναχτηκε, για την ακριβεια το ανοιξα κ ειδα οτι εσκασε ενασ πυκνωτης ενω ο αλλοσ ηταν ετοιμος να σκασει κιαυτος, το τροφοτικο που εσξασε ηταν 250βολτ τελοσπαντων για να μην τα πολυλογω αλλαξα τροφοδοτικο και εβαλα ενα που ειχα το οποιο ειναι 350βολτ, δουλευει κ ανοιγει μια χαρα μονο που δεν συνδέεται με την οθονη ουτε με vga ουτε με hdmi, σημειωση δεν δουλευε ο επεξεργαστης μεχρι που αλλαξα μπαταρια στην μητρικη, και τωρα δουλευει και καρτα γραφικων κ επεξεργαστης, αφου το ανοιγοκλεισα 2-3 φορες κ δουλευαν ολα ρολοι μου κανει 3 μπιπ σβηνει μετα ξανανοιγει αλλα τρια μπιπ κ κανει τα ιδια.. τι φτεέι παιδια βοηθιστε με, δωστε μου τα φωτα σας :(

Δημοσ.

Watt... όχι volt,πυρότεχνημα θα γινόταν αν είχε volt :P :P

κοίταξε μη τυχόν υπάρχουν φουσκωμένοι πυκνωτές επάνω στην μητρική.

• Like 2
Δημοσ.

Watt... όχι volt,πυρότεχνημα θα γινόταν αν είχε volt :P :P

κοίταξε μη τυχόν υπάρχουν φουσκωμένοι πυκνωτές επάνω στην μητρική.

ναι χαχαχ με συγχορεσεις δεν σκαμπζω και πολλα απο αυτα  :-D 

δεν υπαρχει κανενας φουσκωμενος πυκνωτης στην μητρικη..

τωρα μπηκε κανονικα και συνδεθηκε στην οθονη με hdmi δεν ξερω τι κανει ο υπολογιστης μου, αλλα θα μηνω συντονισμενος σαυτο το τοπικ γιατι ειμαι σιγουρος οτι κατι θα προκυψει  :-(

Δημοσ.

ναταμας, εβαλε το προβλημα... 
κολλαει εκει που σου δειχνει το "intro" του υπολογιστη.. της μητρικης βασικα..
για να γινω πιο κατανοητος γιατι δεν ξερω πως να το εξηγισω κολλαει εκει που λεει

"GIGABYTE S-series motherboards"

τι κανω, καποια λυση?

Δημοσ.

προεκειψε και αλλο προβλημα, λοιπον καταφερα και μπηκα στα BIOS kai αφου ειχα ενα σιντι με τα εφτα ειπα να τα κανω εγκατασταση,

τα εκανα αλλα στην μεση η εγκατασταση ακυρωθηκε και κανω επανεκκινηση και μου βγαζει αυτο "BOOTMGR is missing Ctrl+Alt+Del to restart" τι κανω παιδια? εχει υποψιν καποιος απο εσας τι μπορει να φτεει? :/

Δημοσ.

Μηπως να επιλεξεις απο τα βιος να κανει πρωτο βοοτ το dvdplayer και οχι τον hdd για να συνεχησεις την εγκατασταση, αν αυτο επιθυμεις

Δημοσ.

ναι το εκανα ετσι, τοκανα σαυτην την συσκευη με την οποια ηθελα να ξεκινησει το φορματ για να βαλω τα 7, μπηκε μια χαρα το προγραμμα εγκαταστασης μα ακυρωθηκε η εγκατασταση εκανα επανεκιννηση και μου βγαζει "BOOTMGR is missing Ctrl+Alt+Del to restart" ... απο εκει και περα δεν ξερω τι αλλο να κανω..

παιδια οποιος ξερει θα του ημουν πολυ ευγνομων.. θελω να το τονισω αυτο, γιατι πλεον δεν υπαρχουν χρηματα για να τα πηγαινουμε σε τεχνικους, οποτε ευχαριστω τα παιδια που μου εχουν απαντησει μεχρι τωρα και οποιος ξερει την λυση στο προβλημα που εχω πει παραπανω θα του ημουν υποχρεως.

ευχαριστω εκ των προτερων :)

Δημοσ.

λοιπον καταφερα για ακομα μια φορα να μπουταρω ωστε να ξεκιναει με το σιντι τον windows 7 παω να τα εγκαταστησω επιλεγω γλωσσες και ολα τα σχετικα και οταν φτανει στο .. "Πού Θέλετε να εγκαταστήσετε τα Windows;"
μου βγαζει ενα μηνυμα σχετικα με τον σκληρο..

"Τα windows δεν ειναι δυνατο να εγκατασταθουν σε αυτον το δισκο. Ο δισκος ενδεχεται να παρουσιασει σφαλματα συντομα. Εαν διαθέτετε περισσοτερους απο εναν σκληρους δισκους, εγκαταστηστε τα windows σε αλλη θεση"

τι κανω παιδια υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα, ή δεν γλυτωνω την αγορα καινουργιου σκληρου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...