Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!έχω εγκατεστημένα τα office 2010 στην αγγλική τους έκδοση και πέρασα το greek language pack. παρόλα αυτά δεν μου κάνει με τιποτα ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά. όταν γραφω στο word πχ δε μου βγάζει προτάσεις και αν πατήσω ορθογραφικό έλεγχο δε μου βγάζει κανένα λάθος παρόλο που έχω κάνει λάθη σκοπιμα..καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Το Office 2010 έχει ξεχωριστά αρχεία για τον ορθογραφικό και γραμματικό έλεγχο. Επίσης πρέπει να το ρυθμίσεις σε ποια γλώσσα θα κάνει τον έλεγχο, και επίσης αν θα κάνει έλεγχο κατά την πληκτρολόγηση ή όχι. Και τα δύο είναι στις Επιλογές του Word μέσα στην καρτέλα Αρχείο. Από εκεί πήγαινε στη τρίτη ομάδα (Αναθεώρηση νομίζω).

Για να κατεβάσεις τα αρχεία ορθογραφικού ελέγχου, κάνε αναζήτηση για Office 2010 Greek Proofing Tools.

Δημοσ.

Νομίζω οτι είναι οτι τα έχεις αγγλικά. Εγώ όμως έχω LibreOffice αλλα δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις τα ελληνικά Office σε trial και πες μας.

Δημοσ.

libreoffice χρησιμοποιω κι εγώ στον δικό μου υπολογιστη. το προβλημα το χει το pc της κοπέλας μου. δοκιμασα και σε άλλο pc. έχω το αγγλικο office 2010. το πέρασα στον αλλο υπολογιστή και μετά ένα toolkit που πιστεύω οι περισσότεροι ξέρουμε τι κάνει. κατεβάζω το greek proofing tools απο το site της microsoft που σου επιτρέπει να κατεβάσεις ένα δωρεαν παρεπιπτόντως και το πέρασα. και παλι δεν δούλευε ο ορθογραφικός έλεγχος. περνάω στη συνέχεια το greek language pack και μετα ξανα το greek proofing tools και δούλεψε. στον αρχικο υπολογιστη δοκιμασα να βαλω το greek proofing tools εχωντας κανει απο παλια ολα τα παραπανω αλλα τζιφος. καποιο σκάλωμα εφαγε μάλλον. αφου θα φαει που θα φαει φορματ στα κοντα θα ξαναπερασω και το office. 

Δημοσ.

ΟΚ, κάνε αυτό που λες τότε. Αν θες είναι η αλήθεια, θα μπορούσες να κοιτάξεις την registry για να σιγουρευτείς οτι δεν είναι πρόβλημα του PC σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...