Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Έχω στο λαπτοπ μου εγκατεστημένα τα Office 2013(trial με υπόλοιπο 10 μέρες) και το Project 2013(αυθεντικό). Όταν προσπαθώ  να ανοίξω είτε το word είτε το excel είτε το project μου βγάζει μήνυμα πως το στοιχείο σταμάτησε να λειτουργεί. Με μία πρόχειρη αναζήτηση βρήκα ότι συνήθως αυτό σχετίζεται με διάφορα πρόσθετα του Office. Ανοίγοντας λοιπόν το excel πχ σε ασφαλή λειτουργία μπορώ και βλέπω τα διάφορα πρόσθετα που είναι εγκατεστημένα.Όμως υπάρχουν δύο θεματάκια. Πρώτον ότι κανένα από αυτά δεν είναι ενεργοποιημένα και δεύτερον ότι όταν προσπαθώ να τα αφαιρέσω τελείως δεν με αφήνει επειδή μου λέει ότι πρέπει να γίνει από τον Administrator παρόλο που εγώ είμαι ο Administrator.

Αυτά που έχω προσπαθήσει επίσης είναι repair της εγκατάστασης χωρίς αποτέλεσμα.

Μπήκα στα windows σε safe mode μήπως και μπορέσω να αφαιρέσω τελείως τα πρόσθετα αλλά τα office δεν ανοίγουν καθόλου, ούτε μέσω της εντολής "excel /safe" πχ

Τρίτον, επειδή κάπου πήρε το μάτι μου για το πρόσθετο "sent to bluetooth" εγκατέστησα τους τελευταίους drivers για το bluetooth του λαπτοπ αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Οπότε θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια γιατί κάνω την πτυχιακή μου, οπότε έχω σοβαρό πρόβλημα, ενώ το Project 2013 το χρειάζομαι στη δουλειά μου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από αναζητήσεις, προσπάθειες, κλπ κλπ κλπ βρήκα κάτι ενδιαφέρον.

Στο events log βρήκα το σφάλμα που μου βγάζει για το excel το word και το project.Παραθέτω παρακάτω

EXCEL.EXE       15.0.4535.1507       52282afa       igd10umd32.dll       9.17.10.2867       50635852       c0000005       001fe47e       f60       01ced27926d4c5ae       C:\Program Files\Microsoft Office 15\root\office15\EXCEL.EXE       C:\Windows\SYSTEM32\igd10umd32.dll       7d3ba895-3e6c-11e3-be85-6817292f64ca

Με μία αναζήτηση στο ίντερνετ είδα πως το igd10umd32.dll έχει να κάνει με τα γραφικά του επεξεργαστή. Οπότε θεώρησα λογικό να κάνω update στους drivers. Το κάνω αλλά τίποτα. Και τότε μου ήρθε στο μυαλό κάτι που είχα πειράξει. Στα εναλλάξιμα γραφικά είχα βάλει σε κάποια προγράμματα,μεταξύ αυτών και το Word,Excel,Project, τη ρύθμιση "Υψηλή απόδοση" και όχι "Με βάση την πηγή τροφοδοσίας" ή "Εξοικονόμηση ενέργειας". Το αλλάζω λοιπόν σε "εξοικονόμηση ενέργειας" και παω να τα τρέξω.Τίποτα.Λέω μπα. Το βγάζω απο την πρίζα το λάπτοπ και ξαναπροσπαθώ. Και ΜΠΑΑΑΑΑΑΠ ανοίγουν όλα κανονικά. ΟΜΩΣ μόλις το ξαναβάλω στο ρεύμα τίποτα. Άρα λέω κάτι τρέχει με την κάρτα γραφικών ATI 8370. Δοκιμάζω driver update δίχως αποτέλεσμα. Οπότε αυτή τη στγμή η μόνη περίπτωση να δουλέψω το Word και το Excel είναι να δουλεύει το λάπτοπ ΜΟΝΟ με την μπαταρία...............

Καμιά ιδέα??????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...