Cuttel Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 So, ο πατέρας μου έφερε ένα υπολογιστή για να δοκιμάσω όσο καιρό έχω τον δικό μου για φτιάξιμο και έχει ένα θέμα όσον αφορά με τον ήχο. Ειδικά σε κάποια κομμάτια έχει λάθος τα μπάσα (είτε σε ακουστικά είτε στα ηχεία), έχει ηχώ και γενικά παραμορφώνει κάπως τον ήχο σε σχέση με το πως ακούγεται το τάδε αρχείο σε άλλον υπολογιστή. Με λίγα λόγια ακούγεται λάθος. Η κάρτα ήχου είναι μεν πανάρχαια, οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο δίνοντας [οπ πολλές πληροφορίες στο hardware του θέματος, αλλά οι drivers της κάρτας ονομάζονται Realtek AC'97. Όταν λοιπόν έκανα update όλους τους drivers του pc μου (με το DriverBooster αν θυμάμαι καλά) , έτσι έκανα και στην κάρτα ήχου που με την σειρά του εγκατέστησε ένα πρόγραμμα με τους drivers. Με αυτό το πρόγραμμα άλλαξε και το παράθυρο του mixer των Windows όπου έγινε κάπως έτσι (Ναι, έχω ακόμα XP, dont judge me ) Πέρα από τις γνωστές μπάρες Wave, SW Synth, Mic κλπ., υπάρχουν και οι μπάρες Front, Rear, Subwoofer, Center, Side κτλ. Πιστεύω ότι ο ήχος που βγαίνει στα ακουστικά και στα ηχεία (2) μου είναι ας πούμε "φτιαγμένος" για 4 ηχεία και ένα subwoofer. Το θέμα μου είναι πως θα το αλλάξω αυτό. Μπορώ να σβήσω το update των drivers χωρίς να πάθει κάτι ο κύριος driver και να έχω ακόμα ήχο; Ναι, είμαι noobάς σε αυτά, σχωράτε με. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα