Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέσω του twitter, ο κ. Θεοχάρης έσπευσε να ανακοινώσει τόσο την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής για το πετρέλαιο θέρμανσης όσο και την εφαρμογή που μας επιτρέπει να διορθώσουμε λάθη στο έντυπο Α21, το έντυπο μέσω του οποίου εισπράττουμε το οικογενειακό μας επίδομα. Το πρωί του Σαββάτου που επιχειρήσαμε να συνδεθούμε στην εφαρμογή του πετρελαίου θέρμανσης, δεν κατέστη εφικτό. Λογικά τα όποια λάθη θα αποκατασταθούν οπότε καλό είναι να προετοιμαζόμαστε για την υποβολή της αίτησης καθώς φέτος υπάρχει και το κίνητρο της προκαταβολής.

Δείτε τις απαντήσεις τα ερωτήματα που προκύπτουν:

http://www.fpress.gr/agora/item/12386-anoixe-i-efarmogi-gia-to-epidoma-thermansis-%E2%80%93pos-tha-parete-tin-prokatavoli

Καλα Λαβυρινθος...να ρωτησω αν καποιος ξερει αν κανεις την αιτηση και παρεις την προκαταβολη μετα αν δεν βαλεις πετρελαιο τι γινετε?

Επεξ/σία από Dannie
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς θα σου ζητηθεί να την επιστρέψεις, μάλλον μέσω εφορίας.

Για όσους μπερδεύνται να κάνουν online τη διαδικασία μπορείτε να ζητησετε βοήθεια και σε ένα πρατήριο.Μπορούν να σας κάνουν τη διαδικασία επιτόπου αν έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Δημοσ.

Η Αρχικη αιτηση φαινεται ευκολη το θεμα ειναι σε πολυκατοικια τι κανεις μετα(οταν θα βαλει πετρελαιο)...να παω με την διαχειριστρια στο πρατηριο και αυτη ιδεα δεν εχει.

Δημοσ.

Ειναι απλο, αν πρεπει να πληρώσει το κρατος το κανει καπως ετσι, αν θελει όμως να εισπράξει πχ τελη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας, αρκεί ΜΟΝΟ ο αριθμός κυκλοφορίας.

Αυτοί-η είναι η πολιτικοί-η

• Like 2
Δημοσ.

Ετσι μας εχουν κανει, τα κουλα και παραλογα να τα θεωρουμε πλεον απλα...

Δηλαδη απο 1.40 αν ριχνανε την τιμη αναλογα με την ζωνη απο μονοι τους ποια η διαφορα;

Απο να βαζει παλι τις γιαγιαδες κλπ να τρεχουν...

Δημοσ.

Για να μη βάζουν θέρμανσης οι ταρίφες/φορτηγά και μας μαυρίζουν στο καυσαέριο.

ε; το ιδιο ακριβώς πετρέλαιο είναι. Ο φόρος διαφέρει.

Το οτι βγάζει ένα οχημα καυσαέριο (οπτικό) φταίνε άλλοι παράγοντες κυρίως.

Δημοσ.

Αν η οικοδομή έχει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, πρέπει ο διαχειριστής να δηλώσει του δικαιούχους; 

Αυτοί πρέπει να κάνουν κάτι επιπλέον ή αρκεί η δήλωση του διαχειριστή;

Δημοσ.

και βέβαια πρεπει, μπες στην εφαρμογή να δεις, ζητάει διάφορα δεη, διεύθυνση τον διαχειριστής σου κλπ και βέβαια ολα αυτά που συζητάμε ισχύουν αν εχεις τα εισοδηματικά κριτήρια που πρέπει, αλλιώς μην μπεις στον κόπο.

Δημοσ.

Ισως βοηθησει λιγο....

http://www.inews.gr/292/pos-tha-kanete-tin-aitisi-meso-tou-taxisnet-gia-to-epidoma-thermansis.htm

("Ειδικότερα, στη φόρμα αυτή θα πρέπει να δηλώσετε, τα ακόλουθα στοιχεία:

τα ονοματεπώνυμα των φυσικών προσώπων που διαμένουν στα διαμερίσματα τα οποία δεν χρησιμοποιούνται ως επαγγελματική στέγη."

Δηλαδη σε μια πολυκατοικια πρπει να γραφτουν τα ονοματα ολων των ενοικων και τα χιλιοστα θερμανσης ΟΛΩΝ ασχετα αν δεν δικαιουντε επιδομα????)

Δημοσ.

Καλά αστα να πάνε, οι μισοί στην πολυκατοικία δεν ξέρουν να ανοίγουν PC...μάλλον πρέπει να το κάνω εγώ για όλους, και αν γίνει και καμια μλκια...(αργήσει ξέρω γω), θα τα βάζουν με μένα. Τα στοιχεία όλων πρέπει να μπουν, αλλά ΚΑΙ τα κενά διαμερίσματα.

Δημοσ.

Καλά αστα να πάνε, οι μισοί στην πολυκατοικία δεν ξέρουν να ανοίγουν PC...μάλλον πρέπει να το κάνω εγώ για όλους, και αν γίνει και καμια μλκια...(αργήσει ξέρω γω), θα τα βάζουν με μένα. Τα στοιχεία όλων πρέπει να μπουν, αλλά ΚΑΙ τα κενά διαμερίσματα.

Αν ο αλλος δεν θελει να δωσει τα στοιχεια του??

Αν δεν ξερουν σε ποιον ανηκουν τα κλειστα διαμερισματα???

Δεν μπορω να καταλαβω τι χρειαζεται το φακελωμα ολης της πολυκατοικιας για 1-2 που δικαιουντε το επιδομα...ρεζιλικια!

Δημοσ.

Διαβάστε

Έκανα σήμερα την ηλεκτρονική αίτηση για το επίδομα θέρμανσης. Και βεβαίως απορρίφθηκε και η αιτία; Δεν έχει εκκαθαριστεί η δήλωση μου ακόμη. Βεβαίως δεν έχει εκκαθαριστεί και ποιος ευθύνεται για αυτό; Εγώ; Όχι φυσικά διότι ήμουν από τους πρώτους που έκανα την φορολογική δήλωση απλά η διαφορά είναι ότι φέτος έχω επιστροφή φόρου! Και σιγά μην μου την εκκαθαρίσουν νωρίτερα από τον Δεκέμβριο... Και βεβαίως η επιδότηση για το πετρέλαιο θέρμανσης δεν μπορεί να περάσει. ΕΛΕΟΣ κ. Στουρνάρα δεν είσαστε με τα καλά σας. Δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά στην Ελλάδα μας...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/10/blog-post_8812.html

Δημοσ.

^^^^^

τι μου θύμισες τώρα...και εγώ έκανα την φορολογική δήλωση από τον Μαιο...όταν ήταν να δώσω χρήματα (πέρσι) το ραβασάκι είχε έρθει μέσα Ιουνίου...όταν έπρεπε να πάρω επιστρεφόμενα (προπερσι) είχε φτάσει προπαραμονή Πρωτοχρονιάς και ψάχναμε στην εφορία το χαρτί της επιταγής (που σαν θαύμα το είχαν από Αυγουστο στα χέρια τους αλλά ξέχασαν να το στείλουν σε μένα)...Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη από αυτό που κάνουν με το επίδομα θέρμανσης....στα χαρτιά το δικαιούνται σχεδόν όλοι και στην πράξη το παίρνουν ελάχιστοι. Προσευχή για παρατεταμένη καλοκαιρία:-)

πσ) ¨Οχι φίλε μου ο Στουρνάρας ξέρει μια χαρά το τι κάνει...ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε καλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...