NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλα, εγω μενω σε διαμερισμα πολυκατοικιας όπου και περσυ και φετος βαλανε πετρελαιο. ειμαι ενοικιαστής όχι ιδιοκτήτης. περσυ λοιπον, γυρω στον Μάρτη, αφου ειχαν περασει οι χειμωνιατικοι μηνες και ειχα αναλυτικα τα χιλιοστα που αναλογουσαν στο διαμερισμα μου από τα κοινοχρηστα προηγουμενων μηνών , εκανα την αιτηση, και με εβγαλε δικαιουχο για 250 ευρω. όμως σε αναλυτική κατασταση συναλλαγων που ζητησα από την τραπεζ.Πειραιως (αυτόν τον λογαριασμό ειχα δηλωσει κατα την αιτηση) δεν εχω δει καποια συναλλαγη /βεβαιωση καταθεσης απο εθνικό λογιστηριο ή κατι παρομοιο. υπαρχει περιπτωση να εγινε κατι και να μην μπηκαν τελικα τα χρηματα στον λογαριασμό ? για φετος, δοκιμασα χθες να συμπληρωσω αιτηση αλλα δεν ειχα όλα τα πληρη στοιχεια της πολυκατοικιας μου προχειρα οποτε θα την κανω επομενες ημερες. απ''οτι καταλαβα φετος αλλαξαν τον τροπο χορηγησης, και προκαταβαλουν ποσο' ? ΥΓ. επισης παρατηρησα στην προεπισκοπηση της περσινης μου αιτησης ότι ελεγε "ο διαχειριστης πολυκατοικιας δεν εχει ενργοποιησει ακόμα την δυνατότητα πληρωμης" ή κατι τετοιο. Ξερει κανενας τι ακριβως σημαινει αυτο ? Διάβασες καθόλου τα ποστ στο θεμα, ολα και ολα 30 ποστ ειναι
Locke_John Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Διάβασες καθόλου τα ποστ στο θεμα, ολα και ολα 30 ποστ ειναι ναι φιλε τα διαβασα, και εκτος της απαντησης του ΝικοsKallithea στην προηγουμενη σελιδα, δεν ειδα κατι αλλο σχετικο. ευχαριστω παντως για τον χρονο σου.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 ΥΓ. επισης παρατηρησα στην προεπισκοπηση της περσινης μου αιτησης ότι ελεγε "ο διαχειριστης πολυκατοικιας δεν εχει ενργοποιησει ακόμα την δυνατότητα πληρωμης" ή κατι τετοιο. Ξερει κανενας τι ακριβως σημαινει αυτο ? Αυτό είναι ουσαστικά η τελική αίτηση. Πρέπει πρώτα όλοι οι ένοικοι να υποβάλλουν αίτηση και στο τέλος ο διαχειριστής "ενεργοποιεί τη δυνατότητα πληρωμής". Αν την ενεργοποιήσει πριν υποβάλλουν όλοι...τότε όσοι δεν έχουν υποβάλλει δεν μπαίνουν στην αίτηση. Αν απο την άλλη έχουν υποβάλλει όλοι, αλλά αυτός δεν έχει ενεργοποιήσει τη δυνατότητα πληρωμής, τότε η αίτηση δεν θα κατατεθεί ποτέ.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Αν ο διαχειριστής δεν εχει δηλώσει την πολυκατοικία, εσύ δεν μπορείς να προχωρήσεις την καταχώριση Σε σενα λοιπον ο διαχειρίστηκες δεν εχει ανοίξει μερίδα για την πολυκατοικία, οπότε μην περιμένεις χρήματα, ούτε για πέρσι ουτε για φέτος
Locke_John Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Σε σενα λοιπον ο διαχειρίστηκες δεν εχει ανοίξει μερίδα για την πολυκατοικία, οπότε μην περιμένεις χρήματα, ούτε για πέρσι ουτε για φέτος Σε εμένα αναφερεσαι Νίκο ? αν ναι, τότε μπορω να κανω κατι για το περσινό επιδομα ή μόνο να πιεσω για τις φετινες διαδικασίες υποβολής της πολυκατοικιας? μου κανει εντυπωση ομως, γιατι ειναι μεγαλη πολυκατοικια πολλων διαμερισματων, ήθελα να ξερα κανεις αλλος δεν ενδιαφερεται ? τελος παντως, θα συνεννοηθω με διαχειριστρια άμεσα.
The_Judas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω ότι επίτηδες το έχουν περιπλέψει το θέμα τόσο πολύ ώστε να μην μπορεί να πάρει κανείς το επίδομα. Βασίζονται και στην δύσκολη συνενόηση 10-15 ιδιοκτητών της πολυκατοικίας. Πάντως μου κάνει εντύπωση και η αδιαφορία πολλών ενοίκων για να ασχοληθούν με το ζήτημα λες και δεν θέλουν να πάρουν το επίδομα... Αυτό είναι ουσαστικά η τελική αίτηση. Πρέπει πρώτα όλοι οι ένοικοι να υποβάλλουν αίτηση και στο τέλος ο διαχειριστής "ενεργοποιεί τη δυνατότητα πληρωμής". Αν την ενεργοποιήσει πριν υποβάλλουν όλοι...τότε όσοι δεν έχουν υποβάλλει δεν μπαίνουν στην αίτηση. Αν απο την άλλη έχουν υποβάλλει όλοι, αλλά αυτός δεν έχει ενεργοποιήσει τη δυνατότητα πληρωμής, τότε η αίτηση δεν θα κατατεθεί ποτέ. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η σειρά ενεργοποίησης. Μαζί με την διαχειρίστρια κάναμε πρώτα την ενεργοποίηση πολυκατοικίας, και έπειτα έκανα την προσωπική δήλωση. Η αίτηση έγινε αποδεκτή και αναγράφεται ότι "είναι ενεργοποιημένη η πληρωμή",
mad00lini Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Solved.___________________________________________________Καλημέρα. Αν γνωρίζει κάποιος, ας δώσει μία χείρα βοηθείας..Ενώ η αίτηση έχει γίνει αποδεκτή, δίπλα γράφει πως δεν έχει γίνει ακόμα ενεργοποίηση πληρωμής από τον διαχειριστή. Η διαχειρίστρια, επειδή δεν ασχολείται με αυτά, μου έδωσε τα στοιχεία ώστε να δηλώσω εγώ την πολυκατοικία.Δεν μπορώ να καταλάβω αν στην εικόνα που δείχνει το πλαίσιο "ενεργοποίηση πληρωμής" έχει επιλεχθεί ή όχι. Ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ αν το έχω πατήσει το πλήκτρο, αλλά αν υπήρχε στις οδηγίες δήλωσης της πολυκατοικίας, σίγουρα το έχω κάνει. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2016 από mad00lini
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα