Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως καταλαβαίνω πως τα πουλερικά μου μπορεί να έχουν γρίπη, έχουν συμπτώματα και ποιά;

Ξέρει κανείς που μπορώ να ρωτήσω;

Δημοσ.

Για να έχεις κοτόπουλα λογικά θα μένεις εκτώς μεγάλης πόλης και πιθανότατα εκει γύρω θα έχετε και άλλα παραγωγικά ζώα .

Επειδή κατα 99% εδω μέσα δεν θα λάβεις ικανοποιητική απάντηση , το καλύτερο ωστε να λάβεις τεκμηριωμένη επιστημονικά και έγκυρη απάντηση , καθώς και προκειμένου να λυθούν τυχούσες άλλες απορίες χωρίς κίνδυνο καταστροφολογίας ( πχ το κλασσικό "θα κολήσσω;" ) είναι να επισκεφτείς κάποιον Κτηνίατρο της περιοχής σου και να κάνετε την αντίστοιχη συζήτηση.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ κατάλαβα... όταν η πρώτη απάντηση είναι τέτοια, #ηδιέται όλο το thread μετά!  :mad:      :-D  

Το αστείο είναι πως όντως φτερνίζονται, ή κάτι που μοιάζει μ'αυτο :)

Θα το καταλάβεις από τον ηχο που κάνουν όταν ανασαίνουν, πολλές φορές επίσης βγάζουν υγρά απ'το ράμφος, κυρίως όταν προσπαθουν να πιουν νερό.

...είναι να επισκεφτείς κάποιον Κτηνίατρο της περιοχής σου και να κάνετε την αντίστοιχη συζήτηση.

Συμφωνω απόλυτα. Όποιος θέλει να έχει κότες πρέπει να ενημερωθει από κάποιον κτηνίατρο της περιοχής.

• Like 1
Δημοσ.

μια ένδειξη για αρρώστα είναι η μείωση παραγωγή κρέατος ( πχ αν οι προηγούμενες  είχαν περισσότερο βάρος  αυτές θα έχουν λιγότερο) 

• Like 1
Δημοσ.

Μουξουλουσου καταλαβαίνω τον λόγο που κοροϊδεύεις και δεν σε παρεξηγώ διότι δεν είσαι υποχρεωμένος ( όπως και ο οποιοσδήποτε ) να έχει αντίστοιχες γνώσεις ωστε να έχεις και αντίστοιχη αντίληψη και εικόνα για να εκφέρεις γνώμη.<br> Απλά όπως για την οποιαδήποτε ασθένεια για τα μωρά δεν θα ρωτήσω τον γούγλη αλλα τον παιδίατρο , στα παραγωγικά ζώα υπάρχουν κάποια νοσήματα τα οποία είναι ύοχρεωτικής δήλωσης τα οποία είναι μεταδωτικά στα άλλα κοτόπουλα και προκειμένου να αρχθ´σουν μα ψωφάνε ενα ενα όλης της γειτονιάς ή του χωριού , απομακρύνονται όλα και γίνεται απο την νομαρχία έλεγχος και απολύμανση του χώρου κλπ κλπ τα οποία δεν είναι της παρούσης .<br><br> Επιμένως απο το να τρέχει και να μην φτάνει καλύτερα καθένας είναι να ενημερώνεται απο τον αντίστοιχο αρμόδιο στην προκειμένη κάποιον Κτηνίατρο.<br><br> Και όταν δεν εχω γνώμη για κάτι πέραν της πληροφορίας με το κιλό , πρώτα φροντίζω να βλέπω δυο πράγματα και μετά να κοροϊδεύω .<br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ποιον κορόιδεψα; Υπήρχε ένα ακόμα ποστ,το οποίο σβήστηκε μάλλον, που έγραφε ότι φτερνιζονται αστειεύομενος, αλλά είναι κάτι που ισχύει, σ'αυτο αναφερόμουν.

• Like 1
Δημοσ.

Κτηνίατρο θα συμβουλευτώ σίγουρα, απλώς ήθελα μέχρι τότε (είναι αργίες) να έβλεπα κάποια στοιχεία επιβαρυντικά ή όχι!

Δημοσ.

Πραγματικά το "ήδη" μέσα στην πρότασή σου κάνει τη διαφορά! Δηλαδή εντύπωση σου κάνει να έχω "ήδη" κότες και όχι απλά να έχω ε;  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς φτέρνισμα. Σαν ρόγχος είναι. Το έχω δει μόνο σε νεαρά κοτόπουλα (σε αυτά που έχουμε σπίτι). Όσα ακούγονταν έτσι... Δεν την γλίτωναν. Ο κτηνίατρος έδινε φάρμακο αλλά...

Δημοσ.

Πραγματικά το "ήδη" μέσα στην πρότασή σου κάνει τη διαφορά! Δηλαδή εντύπωση σου κάνει να έχω "ήδη" κότες και όχι απλά να έχω ε;  :-D

Δεν ήμουν σίγουρος βασικά αν έχεις κότες η σκοπεύεις να πάρεις, και ήθελες απλώς να ενημερωθείς.

Όλα όσα έχουν γράψει τα παιδια μέχρι τώρα ισχύουν, ειδικά το ποστ του firewalker.

Εντωμεταξύ κολλάνε αμέσως το ένα απ'το άλλο. Αν δεις ότι κάποιο "φερεται" περίεργα, δεν πολυτρώει, δεν κρατα τα φτερα στις θέσεις τους, είναι κάπως πεσμένα τα φτερά στα άκρα, τα ματια τα έχουν σε μια φάση έτοιμα να κοιμηθουν, να μην παίρνουν βάρος ή ακόμα χειρότερα να χάνει βάρος, το λειρι και γενικα το κόκκινο μέρος στο κεφάλι να είναι λιγότερο έντονο, απομόνωσέ το.

Φυσικά θα σου δώσει όλες τις πληροφορίες και τα ανάλογα φάρμακα που χρειάζεσαι ο κτηνίατρος.

...Σαν ρόγχος είναι.

Αυτη είναι η πιο σωστή περιγραφή, έτσι ακούγεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...