Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να πώ πως συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο plpapadopoulos όσον αφορά την κατοχή νόμιμου λειτουργικού

και τα προνόμια αυτού.

Από τότε που ασχολούμαι με pc ήμουν λάτρης των πειρατικών λειτουργικών. Ειδικά όταν έμαθα να κάνω format έβαζα

ότι καινούργιο κυκλοφορούσε. Από win xp home σε win xp professional, win vista, win 7 και πόσα προγράμματα και παιχνίδια.

Αγόρασα 2ο υπολογιστή χωρίς windows, παρόλο που έδωσα πάνω από χίλια ευρώ. δεν έδωσα 50 ευρώ παραπάνω για windows.

Πήρα laptop με άδεια επειδή δεν ήξερα ότι κυκλοφορούσαν laptop με freedos οπότε αναγκαστικά πλήρωσα άδεια windows

Ώσπου όταν έγινα φοιτητής ανακάλυψα ότι μπορούμε να πάρουμε Δωρεάν ένα κλειδί για κάθε λειτουργικό για 2 χρόνια.

έβγαλα τα πειρατικά win7 ultimate και έβαλα τα win7 professional

Στη συνέχεια windows 8 και τώρα windows 8.1 εντελώς free upgrade από 8.

Σταμάτησα να παλεύω με οποιοδήποτε activator, trial message, crack κ οτιδήποτε παράνομο. Έκανα ενημερώσεις χωρίς

να φοβάμαι μην μου σπάσει ο activator.

Ακόμα και στο laptop όταν χρειάστηκα να βάλω μια 2η 64bit έκδοση, έψαξα από συμφοιτητές και φίλους που δεν χρειάζονται αυτήν 

την άδεια και την δανείστηκα. Και αν δεν έβρισκα θα την αγόραζα.

Και όταν με το καλό λήξει αυτή που έχω, αν δεν βρώ από φίλο πάλι, θα αναγκαστώ να αγοράσω.

Ειδικά τα windows 8.1 όσο και να τα σνομπάρουν πετάνε. Ή όπως πολύ σωστά είπε ο plpapadopoulos, πετάς ένα fedora, ή ένα ubuntu και είσαι άρχοντας.

Αν θυμάμαι καλά είχαν βγάλει προσφορά πριν καιρό από την MS κάπου στα 30ευρώ win 8 για κατόχους win 7.

Τέλος, να προσθέσω ότι αν κάποιος θέλει ένα φθηνό laptop για απλή χρήση για αρχάριο ή ακόμα και για μέσο χρήστη (γιατί όχι) τα laptops με γνήσια προεγκατεστημένα windows θεωρώ πως είναι μονόδρομος. Δεν παιδεύεσαι με αναβαθμίσεις, με crack, activators κλειδιά κτλ. Φανταστείτε πόσο τραγικό είναι να ανοίξεις το laptop να δεις μια ταινία και να πετάξει μήνυμα "Τα Windows δεν είναι αυθεντικά". Μου χει τύχει.

Εγώ αν αγόραζα τώρα laptop θα έπαιρνα με licence αν ήθελα windows ή freedos και θα του έβαζα linux

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...