Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα αποφασισα να καθαρισω το desktop μου (το καθαριζω 3-4 φορες το χρονο)...Για πρωτη φορα το εκανα βιδες εντελως...Εβγαλα τα παντα (motherboard,ανεμιστηρια,ψηκτρα,τροφοδοτικο κτλ) και τα καθαρισα οσο πιο καλα μπορουσα (με πεπιεμενο αερα και ηλεκτρικη σκουπα)...αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι βγαζοντας την ψυκτρα πανω απο τον επεξεργαστη αλλα και τον ανεμιστηρα απο την καρτα γραφικων παρατηρησα οτι η παστα ειχε ψιλοξεραθει οποτε θεωρω οτι ειναι ωρα για αλλαγη... (το pc το ειχω αγορασει απο το forum οποτε δεν ξερω ποτε μπηκε η παστα...) Καπου εδω ξεκινανε οι αποριες μου:

1.Ποια παστα να αγορασω;

2.Η καρτα γραφικων θα πρεπει να εχει παστα;

3.Πως να αφαιρεσω την παστα;

4.Πως να "απλωσω" τη νεα παστα;

Απο θερμοκρασιες δεν νομιζω οτι ειχα προβλημα...

επεξεργαστης 35-37

motherboard 40-42

καρτα γραφικων 55-57

φυσικα σε idle (παιχνιδια παιζω σπανια...)

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια...

Δημοσ.

απο την στιγμη που εβγαλες την ψυχτρα απο επανω,οπως σωστα υποθετεις πλεον θελεις αλλαγη παστας.

προτεινω αυτην ceramique 2 μονο και μονο λογω καλης τιμης και ποσοτητας.μπαινει ανετα και σε καρτες γραφικων.ειναι απο τις πολυ καλες παστες,οχι η καλυτερη αλλα κοιτα την ποσοτητα.θα βαζεις και δεν θα τελειωνει.σαν παστα γλυκο ενα πραγμα. :P

την αφαιρεις με καθαρο οινοπνευμα (2 euros το μπουκαλακι απο το φαρμακειο) και χαρτι που να μην αφηνει χνουδια.και το κολοχαρτο καλο ειναι.

το πως θα την βαλεις (την παστα) εξαρταται απο την ψυχτρα που εχεις.

Δημοσ.

2 σοκολατινες...

χαχα λοιπον για να απλωσεις την παστα ..πρεπει να βαλεις το πολυ 2 σταγονες επανω στον επεξεργαστη ..να βαλεις στο δαχτιλο σου ζελατινα απο αυτη που εχουν στο μαγειρεμα και να την απλωσεις προσεκτικα και χωρις πιεση ελπιζω να σε βοηθησα

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες και την προταση αγορας...

Βρηκα Link.png Site: αυτη απο ebw επειδη περιμενω τον δισκο στην "τρελλη" τιμη που τον εβγαλαν...απλα μου κανει εντυπωση εχει καποιο απο τα δυο site λαθος; 25gr--->7.31euro το e-shop και 2.7gr--->5.90euro το ebw...ειναι δυνατον τετοια διαφορα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...