AntonisKo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εγω εμεινα με τον Κεννυ και διαλεξα να μην μεινω στο Wellington. Νομιζω το πιο δυνατο και συναισθηματικο φινελε απο τα 5. Στην σκηνη με τον Lee, σαστισα. Λεω, λες....?
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ε, στη σκηνή με το Lee ήταν πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι ήταν στο κώμα της μέσα, δεν μπορεί να έγιναν τόσα(season 2) και να ήταν απλά ένα όνειρο, παραήταν μεγάλο.
AntonisKo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ε, στη σκηνή με το Lee ήταν πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι ήταν στο κώμα της μέσα, δεν μπορεί να έγιναν τόσα(season 2) και να ήταν απλά ένα όνειρο, παραήταν μεγάλο. Εχεις δικιο, αλλα την στιγμη εκεινη.. Του χρονου τωρα πως θα ξεκινησουμε...? Οι επιλογες του τελευταιου επεισοδιου θα εχουν αραγε σημασια? (πχ 5 διαφορετικά ξεκινήματα?)
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Σίγουρα θα παίζουν ρόλο οι επιλογές σου, δεν ξέρω αν θα βγάλουν κάνα επεισόδιο σαν το ''400 days'' και για τη season 2 πριν βγάλουν την season 3.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ένα θέματα γεμάτο spoilers,βρεεε σεις δεν είχα saves από το 1ο,γιατί δεν τα είχα κρατήσει,να βρω από το νετ να βάλω;Θα δω μεγάλη διαφορά στην ιστορία;
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλύτερα να τα παίξεις πάλι από την αρχή, εγώ το έκανα 2-3 φορές αυτό γιατί έπρεπε να κάνω φορμάτ και ξέχναγα να τα κρατήσω :S
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλύτερα να τα παίξεις πάλι από την αρχή, εγώ το έκανα 2-3 φορές αυτό γιατί έπρεπε να κάνω φορμάτ και ξέχναγα να τα κρατήσω :S πόσο κρατάει το 1ο δεν έχω το 400days..
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τα saves του 1ου και να μου τα δώσει παρακαλώ;
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Παίξτο εσύ γιατί θα μπερδευτείς σίγουρα..Δεν κρατάει πολύ, σε 2 μέρες θα την έχεις τελειώσει την πρώτη σεζόν, βάλει και άλλες 2 μέρες την δεύτερη και είσαι οκ..Μέχρι να βγει η σεζόν 3 έχει μπόλικο χρόνο..
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Παίξτο εσύ γιατί θα μπερδευτείς σίγουρα..Δεν κρατάει πολύ, σε 2 μέρες θα την έχεις τελειώσει την πρώτη σεζόν, βάλει και άλλες 2 μέρες την δεύτερη και είσαι οκ..Μέχρι να βγει η σεζόν 3 έχει μπόλικο χρόνο.. νταξ,το κατεβάζω να το παίξω αν είναι,αν και μου δώσανε τα saves.Άσε να τα πάω my way.. Υπάρχει και στο android,δεν το ήξερα!Μόνο για IOS ήξερα
headbanger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Καλύτερα να τα παίξεις πάλι από την αρχή, εγώ το έκανα 2-3 φορές αυτό γιατί έπρεπε να κάνω φορμάτ και ξέχναγα να τα κρατήσω :S να αποθηκεύεις στο cloud τέτοια παιχνίδια ωρέ!!
Merdock Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Το τελείωσα και εγώ. Στο τέλος σκότωσα τον Kenny και έφυγα μόνος με το μωρό προς το νότο υποθέτω αφού δεν είχε χιόνια.Την Jane την παράτησα. Πάντως ήθελα να το ξεφορτωθώ και το μωρό αλλά όσο και να προσπάθησα δε τα κατάφερα.Τουλάχιστον ξεφορτώθηκα τη Rebecca και τη Sarah
Despotas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Είχε σκαμπανεβάσματα η 2η σεζόν αλλά στο τέλος είχε έντονες ανατροπές και καταλήξεις. Αναρωτιέμαι πως θα συνεχίσει η 3η σεζόν λόγω των πολλαπλών endings αλλά έχουμε ακόμα πολύ καιρό αναμονής.. Πάντως το Wolf Among Us μου έκανε μεγαλύτερη αίσθηση και το θεωρώ ανώτερο. 1
Neo4 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δε θα μπορούσε σίγουρα να φτάσει στο επίπεδο της πρώτης σεζόν . Εξακολουθεί όμως να παίζετε ευχάριστα και να προσφέρει συγκινήσεις. Πιστεύω ότι η τρίτη σεζόν θα μας αποζημιώσει Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
naruto14 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δε θα μπορούσε σίγουρα να φτάσει στο επίπεδο της πρώτης σεζόν . Εξακολουθεί όμως να παίζετε ευχάριστα και να προσφέρει συγκινήσεις. Πιστεύω ότι η τρίτη σεζόν θα μας αποζημιώσει Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Μακάρι. Προηγείται όμως Game of Thrones (Το Tales of Borderlands, για την ώρα μου είναι αδιάφορο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα