Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο χειμώνας προβλέπεται διασκεδαστικός. Ψεκασμοί, απόγονοι του Περικλή και της Ασπασίας, ανδρικό pole dancing. Ε ρε γλέντια.

• Like 16
Δημοσ.

Πού να ανάψουν και οι καυστήρες,τα τζάκια,τα αερόθερμα,οι σόμπες,τα panels,oι θερμάστρες,οι θερμπομποί,τα ηλεκτρικά καλοριφέρ,τα air-condition και πάνω απ' όλα οι ηλεκτρικές κουβέρτες!

• Like 2
Δημοσ.

Μιας και το 'φερε η κουβέντα στην υγεία και το υγιές (ζητώ συγγνώμη από τον topic starter για το off topic), θεωρώ πως θα ήταν καλό για την υγεία όλων να κάναμε και να αφήναμε τους άλλους να κάνουν ό,τι τραβάει η ψυχούλα του καθενός χωρίς να "κλωτσάει" από μέσα μας ο συμπλεγματικός ελληνάκος με τις προκαταλήψεις και τις πουριτανιστικές ιδεολογίες.

Το ίδιο ισχύει και για τη σύνδεση πως σώμα και λειτουργίες του = κακό και βρώμικο. Κακές, επιβλαβείς απόψεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ρωτάς σοβαρά η θρησκεία κατά την άποψή μου αποτελεί και αυτή ένα μέρος του προβλήματος. Και ο φανατισμός που σχεδόν πάντα τη συνοδεύει.

• Like 1
Δημοσ.

θεωρώ πως θα ήταν καλό για την υγεία όλων να κάναμε και να αφήναμε τους άλλους να κάνουν ό,τι τραβάει η ψυχούλα του καθενός χωρίς να "κλωτσάει" από μέσα μας ο συμπλεγματικός ελληνάκος με τις προκαταλήψεις και τις πουριτανιστικές ιδεολογίες.

Οκ στο Ελλάντα ζεις τι περιμένεις!

Μη δούνε άντρα με ψηλοτάκουνο, αμέσως να τον πούνε αδελφή

• Like 21
Δημοσ.

@#36 Ναι σοβαρά, θέλησα να συμπτύξω την τελευταία σου πρόταση σε μία λέξη.

Κατά τα άλλα το pole dancing μου σκάει τελείως αντιαισθητικό, είτε με γυναίκα είτε με άντρα so δεν έχω ιδέα TS - κάνε το προφανές: ξεκινά να ρωτάς σχολές χορού. Αν και ο τρόπος που ρωτάς και αυτό που ρωτάς δεν με πείθουν για την σοβαρότητα του ερωτήματος σου :)

• Like 1
Δημοσ.

Η λέξη που ψάχνεις μάλλον είναι η πατριαρχία. Αλλά όπως είπα, η θρησκεία (οποιαδήποτε θρησκεία) αποτελεί μεγάλο μέρος του προβλήματος.

Δημοσ.

Nah - η δαιμονοποίηση του σώματος και της σαρκικής υπόστασης είναι copyrighted στις θρησκείες και όχι τόσο στα σύστημα κοινωνικής οργάνωσης.

Χριστιανισμός ήθελα να πω, trust me.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά το μόνο αντρικό pole dancing που είναι αποδεκτό είναι όταν οι πυροσβέστες κατεβαίνουν από τα δωμάτιά τους στα φορτηγά σε κατάσταση συναγερμού (βλέπε hollywood movies!)

• Like 7
Δημοσ.

Αντρικό pole dancing για μένα = π@στης

Γυναικείο pole dancing για μένα = πουτ@ν@ (όχι οτι με χαλάει αλλά το συμπέρασμα ποιυ βγάζω είναι αυτό)

Απλά, λιτά και απέριττα και ας ακούγεται όπως θέλει.

Γυμναστική αυτό πάντως, ΔΕΝ είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...