Kostasspil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 να σαι καλά,όταν βγείς στη πιάτσα στείλε πμ να σε δούμε.Και κατι ακομα ξερετε αν υπαρχει καποιος ειδικος εξοπλισμος; Sent from my iPhone using Insomnia
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 δεν πληρώνω για αρτιφίσιαλ παπάτζες.Ένα στριγκάκι κ είσαι τζετ
Iris_89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μ' αρέσει που μας ζητάς να μην τρολλάρουμε. Γίνεται? Δεν γίνεται! 1
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Και κατι ακομα ξερετε αν υπαρχει καποιος ειδικος εξοπλισμος; Sent from my iPhone using Insomnia ειδικα αντιτριβικα σωβρακα ας πουμε? 1
Iris_89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ειδικα αντιτριβικα σωβρακα ας πουμε? Όχι ρε, nipple covers θέλει.
Kostasspil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Και κατι ακομα ξερετε αν υπαρχει καποιος ειδικος εξοπλισμος; Sent from my iPhone using Insomnia ειδικα αντιτριβικα σωβρακα ας πουμε?Φανταζομαι πως ναι. Ξερεις που μπορω να προμηθευτω;Sent from my iPhone using Insomnia
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 YG : ειμαι ο μόνος που βλέπω γκόμενα να τρίβετε σε στύλο , χωρίς 20ποντα , και ξενερώνω? Ελπίζω πως ναι 1
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Φανταζομαι πως ναι. Ξερεις που μπορω να προμηθευτω;Sent from my iPhone using Insomnia παρε απλα σωβρακα και βουτα τα σε castrol 10-40 1
andaluz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μερικά πράγματα απλά έχουν τη λέξη "γυναίκα" written all over them. Αυτό έχω να πω. Μερικές απόψεις απλά έχουν την λέξη "σεξισμός" written all over them. Για όσες και όσους δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον χορό, το pole dancing κατηγοριοποιείται στα acrobatics που δανείζεται χορευτικά στοιχεία και είναι ένα απο τα δυσκολότερα αθλήματα/χορούς που μπορεί να επιλέξει να ασχοληθεί ποτέ κάποια/ος. Επίσης είναι μια *πολύ* έντονη μορφή γυμναστικής. Αν δεν έχεις δυνατούς μύες προετοιμάζεσαι για κάποιους μικροτραυματισμούς ειδικά στην αρχή. Τέλος -περιττό να το αναφέρω, αλλά το κάνω- το Pole dancing είτε είσαι γυναίκα είτε άντρας ουδεμία σχέση δεν έχει με πιάτσες, "εξωτικούς χορούς" κλπ αν δεν θέλεις να έχει. Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή. Τώρα όσον αφορά το αρχικό ερώτημα, έχω την εντύπωση πως στις σχολές (ή και στα γυμναστήρια νομίζω) που διδάσκεται, τα τμήματα δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία αλλά ανάμικτα. Χωρίς να είμαι πολυ σίγουρη αυτό όμως. Στην Αθήνα πριν από 2-3 χρόνια έβρισκες με τα χίλια ζόρια μαθήματα Pole dancing. Τώρα σιγά σιγά αλλάζει αυτό, οπότε πάρε ένα τηλεφωνάκι να ρωτήσεις τι παίζει. 1
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 δηλαδη εσυ θα πας για Poledancing Μονο για γυμναστικη,και οχι για θεαμα να χορεψεις καπου?
andaluz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Όσο και αν ακούγεται εξωπραγματικό αυτό σε κάποιον, ναι. 1
Kostasspil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 <p>Όσο και αν ακούγεται εξωπραγματικό αυτό σε κάποιον, ναι.</p> Σ ευχαριστω φιλη μ. Σπανια παιρνει κανεις σοβαρες απαντησεις σημερα Sent from my iPhone using Insomnia
Iris_89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή αν κάποια γυναίκα θελήσει να κάνει μαθήματα pole dancing θα πρέπει να χορέψει απαραίτητα κάπου? Δεν μπορεί να το κάνει για τον εαυτό της και μόνο? Εγώ θα πήγαινα αν δεν ήμουν κάπως ντροπαλή, αλλά το θεωρώ πάρα πολύ ωραίο χορό, γυμνάζεσαι και το ευχαριστιέσαι, θα το γούσταρα για την πάρτη μου και μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα