mikelamar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Βέβαια εκτός απο κάποιον δημόσιο φορέα καλό θα ήταν να μπει κ ως προαιρετικό μάθημα στο Λύκειο Sent from my iPhone using Insomnia 1
Anorymous Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 ενημερώστε κ μένα που έχει να πηγαίνω να πέρνω μάτι τα τεκνά Για πάρτη σου Και αυτό bonus http://youtu.be/9F3FtX1Pj4U 1
Στεφανος123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Και κατι ακομα ξερετε αν υπαρχει καποιος ειδικος εξοπλισμος; Sent from my iPhone using Insomnia Με μια σκελεα πηγενε και θα εισαι κομπλε.
The_Colonel Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μερικές απόψεις απλά έχουν την λέξη "σεξισμός" written all over them. Για όσες και όσους δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον χορό, το pole dancing κατηγοριοποιείται στα acrobatics που δανείζεται χορευτικά στοιχεία και είναι ένα απο τα δυσκολότερα αθλήματα/χορούς που μπορεί να επιλέξει να ασχοληθεί ποτέ κάποια/ος. Επίσης είναι μια *πολύ* έντονη μορφή γυμναστικής. Αν δεν έχεις δυνατούς μύες προετοιμάζεσαι για κάποιους μικροτραυματισμούς ειδικά στην αρχή. Τέλος -περιττό να το αναφέρω, αλλά το κάνω- το Pole dancing είτε είσαι γυναίκα είτε άντρας ουδεμία σχέση δεν έχει με πιάτσες, "εξωτικούς χορούς" κλπ αν δεν θέλεις να έχει. Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή. Τώρα όσον αφορά το αρχικό ερώτημα, έχω την εντύπωση πως στις σχολές (ή και στα γυμναστήρια νομίζω) που διδάσκεται, τα τμήματα δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία αλλά ανάμικτα. Χωρίς να είμαι πολυ σίγουρη αυτό όμως. Στην Αθήνα πριν από 2-3 χρόνια έβρισκες με τα χίλια ζόρια μαθήματα Pole dancing. Τώρα σιγά σιγά αλλάζει αυτό, οπότε πάρε ένα τηλεφωνάκι να ρωτήσεις τι παίζει. Πολλά πράγματα απλά κατηγοριοποιούνται από το κίνητρο για το οποιο δημιουργήθηκαν in the first place... φαντάζομαι το pole dancing δεν είναι καμια παραδοσιακή τέχνη κάποιου αρχαίου λαου κτλ ούτε έγινε καμια επιστήμη... Το ίδιο και ο χορός της κοιλιάς... επειδή είναι δύσκολο να γίνει δεν σημαίνει ότι αυτό είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να ακυρώσει το λόγω και τον σκοπό ύπαρξης αυτού του χορού... Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2013 από The_Colonel 1
Fotis13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Αν ακούσω ξανα γυναίκα ότι κάνει pole dancing για την γυμναστική , θα βγάλω ένα πλακάτ στο μπαλκόνι που θα λέει ότι τον παίζω για την προπόνηση. Σου έχω την απάντηση όμως αγαπητέ troll-topic starter Στο Περιστερι dwarths the place you seek after YG : ειμαι ο μόνος που βλέπω γκόμενα να τρίβετε σε στύλο , χωρίς 20ποντα , και ξενερώνω? Οχι δεν εισαι ο μονος
aris1986 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Αντρικό pole dancing για μένα = π@στης Γυναικείο pole dancing για μένα = πουτ@ν@ (όχι οτι με χαλάει αλλά το συμπέρασμα ποιυ βγάζω είναι αυτό) Απλά, λιτά και απέριττα και ας ακούγεται όπως θέλει. Γυμναστική αυτό πάντως, ΔΕΝ είναι. Είσαι προοδευτικός άνθρωπος εσύ... 1
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Και το anal λειτουργεί ως πρόληψη για τις αιμορροίδες. Καιρός είναι να ακούσουμε πως κάποιος-α ξεσκίζεται για την υγεία του-ης και μόνο κ το φιστάρισμα.Δεν έχω ούτε μισή αιμορροίδα σας λέω.Δώστε άναλ στο κόσμο ρε Δε βλέπω κάτι κακό στη πρόληψη. 2
Kostasspil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Αντρικό pole dancing για μένα = π@στης Δεν βλεπω τον λογο να προσβαλεις. Επισης δεν σε ρωτησα. Τσααααααακ Sent from my iPhone using Insomnia
MovingShadow Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 κ το φιστάρισμα.Δεν έχω ούτε μισή αιμορροίδα σας λέω.Δώστε άναλ στο κόσμο ρε Δε βλέπω κάτι κακό στη πρόληψη. Μαλακα μου με εκανες να αηδιασω....sixtir !!
Silverage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Είσαι προοδευτικός άνθρωπος εσύ... Εντάξει πήγαινε σε καμιά παιδική χαρά που έχουν κάτι παρόμοιους στήλους και ξεκίνα να δεις που θα φύγεις σε λιγότερο απο 1 λεπτό.Αλλά και αλλού άμα τα ξεκινήσεις αυτά θα σε κοιτάνε όλοι με μισό μάτι και θα πέφτουν τα γέλια της αρκούδας. 1
Anorymous Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία πράγματα εκτός φυσικά από αυτά που δεν γίνονται λόγω σωματικής αδυναμίας απλά καλός η κακός κάποια πράγματα πάνε πιο πολύ στους άντρες και κάποια στις γυναίκες. 1
Ntinaras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Αντρικό pole dancing για μένα = π@στης Δεν βλεπω τον λογο να προσβαλεις. Επισης δεν σε ρωτησα. Τσααααααακ Sent from my iPhone using Insomnia yeah!ρωτησες ενα ολοκληρο φορουμ εκτος απο αυτον. 1
Kostasspil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Αντρικό pole dancing για μένα = π@στης Δεν βλεπω τον λογο να προσβαλεις. Επισης δεν σε ρωτησα. Τσααααααακ Sent from my iPhone using Insomnia yeah!ρωτησες ενα ολοκληρο φορουμ εκτος απο αυτον. Ρωτησα πληροφοριες γι αυτο. Οχι τι σημαινει για τον καθενα το pole dancing. Δεν ηταν δυσκολο να τ σκεφτεις μονος σου. Μαλλον δλδ..Sent from my iPhone using Insomnia
aris1986 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει πήγαινε σε καμιά παιδική χαρά που έχουν κάτι παρόμοιους στήλους και ξεκίνα να δεις που θα φύγεις σε λιγότερο απο 1 λεπτό.Αλλά και αλλού άμα τα ξεκινήσεις αυτά θα σε κοιτάνε όλοι με μισό μάτι και θα πέφτουν τα γέλια της αρκούδας. Nαι γιατι ως γνωστον πανε στην παιδικη χαρα οσοι χορευουν pole dancing...οχι σε σχολες χορού... 1
Silverage Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Γυμναστική δεν είπαμε οτι είναι;Γυμναστική μπορείς να κάνεις οπουδήποτε.Και εγω σου είπα στην παιδική χαρά λοιπόν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα