Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Χωρίς να θέλω να τρολλάρω... Ανδρικό pole dancing και γυναικείο Ζεϊμπέκικο είναι το ίδιο πράμα... κάποια πράγματα δέν ταιριάζουν, πώς να το κάνουμε? Το πιο ωραίο ζειμπέκικο το χω δει να χορεύεται από γυναίκα.Βλέπε μιλφάρα Τοξομάδερ
Manson_1848 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Παιδια δεν ξερω αν υπαρχει καποια σχολη η αλλος φορεας δημοσιος η μη που να ασχολειται με το ανδρικο pole dancing αν ξερει καποιος ας με ενημερωσει γιατι με ενδιαφερει το αθλημα απο μικρος. <br> Υ. Γ. Μονο σοβαρες απαντησεις μην τρολαρετε παρακαλω<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia WTF?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Sent from my MT11i using Insomnia 1
De@th L0rd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Το πιο ωραίο ζειμπέκικο το χω δει να χορεύεται από γυναίκα.Βλέπε μιλφάρα Τοξομάδερ Κι εγώ το πιο ωραίο τσιφτετέλι από άντρα. 2
De@th L0rd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Η λέξη που ψάχνεις μάλλον είναι η πατριαρχία. Αλλά όπως είπα, η θρησκεία (οποιαδήποτε θρησκεία) αποτελεί μεγάλο μέρος του προβλήματος. Μάλιστα, χειραφετιμένη η δεσποινίς. Να ποστάρω Borat τώρα η αργότερα;
Daemonos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 De@th l0rd θεός Γράψε "μιλφάρα Τοξομάδερ" στο Google και πάτα να σου δείξει pictures... αχαχαχαχαχα!!! 1
The_Colonel Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 κ το φιστάρισμα.Δεν έχω ούτε μισή αιμορροίδα σας λέω.Δώστε άναλ στο κόσμο ρε Δε βλέπω κάτι κακό στη πρόληψη. Τι ειναι το φιστάρισμα οεο;;;
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλά που είναι μπαν γιατί μπορεί και να σου έλεγε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα