zoranb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Έχω καταντήσει σα να έχω κλέψει το παγκάρι της εκκλησίας! Έχουν μαζευτεί πολλά κέρματα από 1 μέχρι 5 σέντς από ρέστα κατά τις αγορές μου. Ιδέες για να τα ανταλλάξω;
Δημοφιλής ανάρτηση g_alkis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Σε φούρνο. Αν και υποψιάζομαι οτι φτιάχνεις το ψωμί μόνος σου. 36
Adon1s Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Εγω τα ρίχνω σε πήλινο κουμπαρά και κάάάάάάάάάάά´άάάάάαποια στιγμή τα μαζεύω και τα δίνω στον Μασούτη . Τεμενάδες μου κάνουν κάθε φορά,παρακαλάνε για κέρματα. Όταν έχω όρεξη για τρολάρισμα παίρνω νια χουφτα μονόλεπτα και πεντάλεπτα και κόβω εισητήριο στο μηχάνημα μέσα στο αστικό.Το τι γίνεται απο πίσω δεν λέγεται. Sent from my iPhone using Insomnia 8
Gtr34 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Σε περιπτερα, φουρνους,κρεοπωλεια ,ψιλικατζιδικα supermarket εχω δωσει πολλες φορες .
pinwkolwnies Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Τώρα που λέτε για κέρματα θυμήθηκα μια καριόλα ιδιοκτήτρια εταιρείας courier που όταν έδιωξε έναν συναδερφάκο τον πλήρωσε με κέρματα. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες δραχμές.
zoranb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά όμως λέω και για τα μονόλεπτα ή δίλεπτα κέρματα!
Porg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Στα lidl παρακαλάνε οι ταμίες για τέτοια κέρματα!Περίπτερα και καταστήματα δεν νομίζω να ενθουσιαστούν και πολύ Όταν λες πολλά;
zoranb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Όταν λες πολλά; Περίπου, καμιά 100αριά από το καθένα!
Anorymous Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Σε δημοσια επιχειρηση μπορει να μην στα παρουν δεν ειναι υποχρεωμενη οπως παλια με την δραχμη, πηγαινε ή στην τραπεζα της ελλαδος ή σε κανα μαγαζι πχ σουπερμαρκετ αλλα οταν δεν εχει κοσμο. 1
Porg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Βασικά πήγαινε τα λίγα λίγα, στο lidl πάντα όταν τυχαίνει να έχω αρκετά κέρματα με ρωτάνε αν τα θέλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα