Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καταντήσει σα να έχω κλέψει το παγκάρι της εκκλησίας! Έχουν μαζευτεί πολλά κέρματα από 1 μέχρι 5 σέντς από ρέστα κατά τις αγορές μου. Ιδέες για να τα ανταλλάξω;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω τα ρίχνω σε πήλινο κουμπαρά και κάάάάάάάάάάά´άάάάάαποια στιγμή τα μαζεύω και τα δίνω στον Μασούτη . Τεμενάδες μου κάνουν κάθε φορά,παρακαλάνε για κέρματα.

Όταν έχω όρεξη για τρολάρισμα παίρνω νια χουφτα μονόλεπτα και πεντάλεπτα και κόβω εισητήριο στο μηχάνημα μέσα στο αστικό.Το τι γίνεται απο πίσω δεν λέγεται.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 8
Δημοσ.

Τώρα που λέτε για κέρματα θυμήθηκα μια καριόλα ιδιοκτήτρια εταιρείας courier που όταν έδιωξε έναν συναδερφάκο τον πλήρωσε με κέρματα.

Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες δραχμές.

Δημοσ.

Στα lidl παρακαλάνε οι ταμίες για τέτοια κέρματα!Περίπτερα και καταστήματα δεν νομίζω να ενθουσιαστούν και πολύ

Όταν λες πολλά;

Δημοσ.

Σε δημοσια επιχειρηση μπορει να μην στα παρουν δεν ειναι υποχρεωμενη οπως παλια με την δραχμη, πηγαινε ή στην τραπεζα της ελλαδος ή σε κανα μαγαζι πχ σουπερμαρκετ αλλα οταν δεν εχει κοσμο.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά πήγαινε τα λίγα λίγα, στο lidl πάντα όταν τυχαίνει να έχω αρκετά κέρματα με ρωτάνε αν τα θέλω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...