Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ριξτα στην μπανιερα με λιγο νερο μπες μεσα και νιωσε πλουσιος!αλλιως σε τραπεζα λογικα παιζει να δεχονται.

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω δεν τα παιρνουν οι ζητιανοι στον δρομο...

τεσπα πρεπει να ρωτησεις την τραπεζα αν εχει μηχανημα για κερματα αλλιως δεν νομιζω οτι θα κατσουν να μετρανε..

αλλιως σε s.m. περιπτερα λιγα λιγα...

http://www.bankofgreece.gr/BoGDocuments/Ανταλλαγή_Κερμάτων_ευρώ.pdf

• Like 2
Δημοσ.

Οταν ξερω απο πριν το αντιτιμο (πχ 6.96 ευρω) θα το ετοιμασω ακριβως προσθετοντας και λιγα τετοια κερματα. Ετσι και τα ξεφορτωνομαι και δεν μου δινουν αλλα

• Like 1
Δημοσ.

Οταν ξερω απο πριν το αντιτιμο (πχ 6.96 ευρω) θα το ετοιμασω ακριβως προσθετοντας και λιγα τετοια κερματα. Ετσι και τα ξεφορτωνομαι και δεν μου δινουν αλλα

Κι εγώ αυτό κάνω αλλά μονίμως μαζεύονται, δεν φαντάζεσαι!

Δημοσ.

αμα εχουν μαζευτει πολλα αγορασε ψωμι μ αυτα :P  σε μια φαση που ειχα μαζεψει[ή είχαν μαζευτεί] περιπου 7 ευρω σε 5λεπτα , λιγο λιγο τα εσπρωξα στον φουρναρη :P Βεβαια ειμαι μονος οποτε 90 ή 180 λεπτα τη βδομαδα παει στο καλό :P

Επισης τα παιζω στοιχημα ή τζοκερ :P κ όπως ειπε ο bspus άμα ξέρω απο πρίν το αντίτιμο , δίνω ακριβώς το ποσό ή το συμπληρώνω [ πχ πρεπει να δωσω 15,17 τοτε δινω 20ευρω με τα 0,17 σε "κοκκινα" ωστε να παρω 5γιουρο πισω :) :P

Δημοσ.

Μόνο εγώ τα πετάω όποτε τα πετύχω σε τσέπες - τσάντες κλπ;

Να υποθέσω πως είμαι πολύ large τύπος;

100 μονόλεπτα, μιλάμε για ένα ευρώ ε. Ούτε να κάτσεις να τα μετρήσεις δεν αξίζει τον κόπο, πόσο μάλλον να πας να στηθείς σε τράπεζα για να τα δώσεις..

• Like 1
Δημοσ.

ειχα και γω μαζευει καμποσα 5λεπτα 2λεπτα και 1λεπτα,μια ζεστη καλοκαιριατικη μερα,και μην εχοντας φραγκο στην τσεπη,θυμιθηκα το τσουβαλακι,3 ατομα κατσαμε και μετρησαμε ολα αυτα τα λεφτα ηταν γυρω στα 25 ευρω,σκαμε μυτη στο λιντλ με αυτο,αγοραζουμε οσες μπυρες εφταναν,και δινουμε στο ταμειο το τσουβαλακι το οποιο ειχε σεβαστο βαρος,η αντιδραση απο την ταμια ηταν φοβερη οπως και απο τον πελατων(μονο αυτο δουλευε οποτε επρεπε να περιμενουν να μας μετρησει τα ψιλα)

Δημοσ.

Στην εθνικη του πειραια εχει μηχανημα εαν δεν κανω λαθος.Ειχαμε παει με εναν φιλο μου που ειχε μαζεψει πολυ πραγμα απο το φουρνο.Μιλαμε για τσουβαλι.

Δημοσ.

Στην εθνικη του πειραια εχει μηχανημα εαν δεν κανω λαθος.Ειχαμε παει με εναν φιλο μου που ειχε μαζεψει πολυ πραγμα απο το φουρνο.Μιλαμε για τσουβαλι.

Τι μηχάνημα εννοείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...