Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Εχω ενα notebook Toshiba NB 200 με windows 7 starter. Eδω και 3 μερες, δεν μπορω να κανω τερματισμο λειτουργιας .Παταω δηλαδη το τερματισμο και δεν κλεινει ο υπολογιστης οπως εκλεινε παλια. Η αναστολη λειτουργιας και η αδρανοποιηση λειτουργουν κανονικα. Τι λετε να συμβαινει? Μπας εχω φαει κανεναν ιο? Ευχαριστω

Μιχαλης

Δημοσ.

Δηλαδή τι ακριβώς κάνει; Προχωράει στον τερματισμό και παγώνει για ώρα στην οθόνη που λέει τερματισμός ή απλά δεν κάνει τίποτα όταν πατήσεις τερματισμό;

Αν είναι το 1ο τερμάτισε τον υπολογιστή με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού ενεργοποίησης ή βγάζοντας την μπαταρία και το ρεύμα όταν παγώσει και μπες σε ασφαλή λειτουργία πατώντας F8 επαναλαμβανόμενα όταν ξεκινάει το laptop. Δες αν εκεί τερματίζει ή και εκεί σου κάνει το ίδιο πρόβλημα.

Για το 2ο δοκίμασε να αλλάξεις το τρέχον σχέδιο ενέργειας (π.χ. σε υψηλές επιδώσεις ή χαμηλή κατανάλωση) και δοκίμασε πάλι.

Δημοσ.

micos000 .Παταω Τερματισμο και δεν κανει τιποτα απολυτως. Σαν να μην το πατησα καθολου. Πως θα αλλαξω το σχεδιο ενεργειας micos000 ? Η αδρανοποιηση εχει καμια σοβαρη διαφορα απο τον τερματισμο ? Δηλαδη μπορω με την αδρανοποιηση να τον αφηνω κλειστο για μεγαλο χρονικο διαστημα ? Βοηθησε με σε παρακαλω

Δημοσ.

Μπορείς να αλλάξεις το τρέχον σχέδιο ενέργειας από το εικονίδιο της μπαταρίας κάτω δεξιά στην περιοχή εικονιδίων. Πάτα με αριστερό κλικ και επέλεξε κάποιο άλλο.

Μπορείς να επεξεργαστείς τις ρυθμίσεις πάλι από το εικονίδιο και επιλέγοντας "Περισσότερες επιλογές ενέργειας" και μετά στο "Αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου" του τρέχοντος σχεδίου ενέργειας και μετά στο "Αλλαγή ρυθμίσεων για προχωρημένους".

Με την αδρανοποίηση μπορείς να το αφήνεις κλειστό για όσο καιρό θέλεις, δεν θα πάθει τίποτα.

Δεν σε ρώτησα.. επανεκκίνηση κάνει;

Δημοσ.

Ουτε επανεκκινηση μου κανει. Τωρα το διαπιστωσα. Θα δοκιμασω αυτα που μου πες και θα σου πω. Να σαι καλα παντως

Μπα τιποτα micos000. Δοκιμασα ολα αυτα που μου πες.

οκ ! Φτιαχτηκε micos000 .Να σαι καλα !

Δημοσ.

Εβγαζα την μπαταρια και την ξαναβαζα. Μετα απο 2-3 φορες που το κανα, τωρα κανει και τερματισμο και επανεκκινηση .

Δημοσ.

Μάλλον ήθελε να κάνει μια-δυο σωστές επανεκκινήσεις για να στρώσει. Μπορεί να είχε πάρει και τίποτα ενημερώσεις και να έπρεπε να ρυθμιστούν.

Καλή η αδρανοποίηση αλλά θέλει μια στις τόσες να κάνεις και μια επανεκκίνηση για να κλείσουν όλες οι εφαρμογές και να ξεκινήσουν όλα από την αρχή.

Εγώ πάντως στο λάπτοπ, επειδή το έχω συνέχεια στην πρίζα κάνω μόνο αναστολή λειτουργίας και επανεκκίνηση μια φορά την εβδομάδα ή αν αρχίσει το σύστημα να σέρνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...