shodan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ισχύει κανονικά για νέους χρήστες του ebay! Για τους παλιούς θα εφαρμοστεί από 17 Φεβρουαρίου. 14 January, 2014 | 10:25AM GM We've made further changes regarding the eBay Money Back Guarantee as summarised below: The timeline for opening an eBay Money Back Guarantee case will change from 45 days from payment date to no later than 30 days after actual (or latest estimated) delivery date. This timeline change will give all buyers, domestic and international, the same amount of time after actually receiving or expecting to receive their item, to get protection for their purchase with the eBay Money Back Guarantee.
panos0100 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Παιδια καλησπερα εχω παρει ενα καπελο απο το ebay και απο της 15 ιουλιου λεει οτι ειναι ακομα στην κινα το tracking number αυτο τωρα θα ερθει ή χαθηκε παλι; γιατι μου εχει ξανα γινει ειναι απ οτι βλεπω με china post
NikosKallithea Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Παιδια καλησπερα εχω παρει ενα καπελο απο το ebay και απο της 15 ιουλιου λεει οτι ειναι ακομα στην κινα το tracking number αυτο τωρα θα ερθει ή χαθηκε παλι; γιατι μου εχει ξανα γινει ειναι απ οτι βλεπω με china post 15/9 και μετα οτι ειναι να κανεις
panos0100 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 15/9 και μετα οτι ειναι να κανεις γιατί το λες αυτό; λείπουν σε διακοπές οι κινεζοι και γυρνάνε τότε; δεν ξέρω αν δεν έρθει να στειλω κανένα μήνυμα
marmagia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Αυτήν την εβδομάδα παρέλαβα δυο από Κίνα. Το ένα ήταν αεροδρόμιο από 30/7 και το παρέλαβα 7/8 και το άλλο ήρθε 6/8 και το πήρα σήμερα 10/8 όποτε οοοοοολο και κάτι ανοίγουν με ρυθμούς σαλιγκαριού. Και τα δυο παραγγέλθηκαν αρχές Ιουλίου από ebay
stelios18120 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Καφεδακι κ χαλαρα παει τωρα το καλοκαιρι Με το πασο τους
panos0100 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 καλά δηλαδή μέχρι να μου ερθει το καπέλο θα φυγει το καλοκαιρι δηλαδή έτσι; εεε δεν πειράζει θα μου μείνει για του χρόνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα