CtrlFreak Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, από το επόμενο εξάμηνο ξεκινάω πρακτική άσκηση. Έχω βρει κάποιες αγγελίες αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί το όλο θέμα, να στείλω αίτηση σε παραπάνω από μία? Και αν με δεχτούν στον έναν να ρίξω άκυρο?
mikegad Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 ρώτα και κάνε αιτήσεις όπου βρεις να πας όμως εκεί που νομίζεις πως θα είναι καλύτερα και θα μάθεις και τίποτα
Kostasspil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 <p>ρώτα και κάνε αιτήσεις όπου βρεις</p> <p>να πας όμως εκεί που νομίζεις πως θα είναι καλύτερα και θα μάθεις και τίποτα</p> Μπορει να μαι κ λαθος αλλα στη σημερινη εποχη καλο ειναι να παει οπου δινουν τα πιο πολλα. Ελαχιστα μαθαινεις αλλωστε στην πρακτικη. Οποτε τα λεφτα ειναι βασικο Sent from my iPhone using Insomnia
mikegad Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Βάζω ως δεδομένο πως τα χρήματα της πρακτικής "κανονικά" είναι παντού στανταρ ποσό άλλο τι κάνουν
Ntinaras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, από το επόμενο εξάμηνο ξεκινάω πρακτική άσκηση. Έχω βρει κάποιες αγγελίες αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί το όλο θέμα, να στείλω αίτηση σε παραπάνω από μία? Και αν με δεχτούν στον έναν να ρίξω άκυρο? κανε τη μαγκια και κανε εξω πρακτικη μεσω του ερασμους. 600 ευρω μινιμουμ,εμπειρια ζωης,ολο και κατι θα μαθεις και αμα γουσταρεις μεινε κιολας.
skipperas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Πρόσεχε να διαχειριστείς σωστά τις θετικές απαντήσεις. Θυμάμαι τότε που ήθελα να ξεκινήσω, με είχαν δεχτεί τρείς στο σύνολο και στο τέλος κατέληξα πάλι στο ψάξιμο. Το ότι θα τους πεις ότι θα τους απαντήσεις αν θα δεχτείς τη θέση σε 1-2-3 μέρες, δε σημαίνει ότι αυτοί είναι υποχρεωμένοι να σε περιμένουν.
CtrlFreak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Κατάλαβα ευχαριστώ, όσο για το ερασμους θα μιλήσω με το γραφείο της σχολής μου να μάθω αν είναι ακόμα ανοιχτές οι ημερομηνίες.
CtrlFreak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μίλησα με το γραφείο και μπορώ μέχρι της 15 Νοεμβρίου να βρω μια εταιρία να με δεχτεί για πρακτική. Θα μιλήσω και με τον υπεύθυνο πρακτικής αλλά εταιρίες για να με δεχτούν που θα βρω?
LongTom Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Ψάξε εξωτερικό,αυτό είναι τώρα η βέλτιστη λύση. Εγώ έκαμα δεύτερο intership και είδα φως. Έμαθα πραγματικά(όχι σαν πολλές εταιρίες που είναι παιδιά για τους καφέδες ή στο Δημόσιο που απλά κάθονται ή δεν πατάνε),με τάιζαν,με στέγασαν και με πλήρωναν από πάνω κάθε μήνα ένα χαρτζιλίκι. Πράγματα ανήκουστα για Ελλάδα. Πράκτικες μπορείς να βρεις και μόνος(από σάιτ ευρέσεως εργασίας->interships)ή από το γραφείο διασύνδεσης του πανεπιστημίου-τει. Αυτό για ημεδαπή και αλλοδαπή.
acid18 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Στην ΕΕ πως μπορώ να βρω θέσεις υπάρχει κάποιο site? (Ολλάνδια η Γερμανία)
CtrlFreak Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Για το era-places, πρακτική μέσω erasmus πρέπει να κάνω αίτηση σε ξένο πανεπιστήμιο και αυτοί από εκεί να μου βρουν δουλεία? Ή να μιλήσω με κάποια εταιρία και να με δεχτεί? Έχει πάει κάποιος για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
CtrlFreak Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Επίσης μετάφραση της βαθμολογίας μου πως κάνω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα