Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μικρές βλάβες το τροφοδοτικό μπορεί να επισκευαστεί. Τα εξαρτήματα μέσα εφόσον αναγνωριστούν μπορούν να αντικατασταθούν και ίσως να γίνει και καλύτερο από ότι ήταν. Απλά πρέπει να έχεις κάποιον ηλεκτρονικό που δεν θα σε κοροϊδέψει. (Αυτό είναι και το πιο δύσκολο).

Τα τροφοδοτικά μπορεί να κρατήσουν πολύ περισσότερα από 10 χρόνια. Είναι κρίμα (για το περιβάλλον αλλά και την τσέπη μας) να τα πετάμε αν μπορούν να επισκευαστούν.

ψαρευεις πελατες και τα λες αυτα,ή ξερεις και τα λες?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eτσι ειναι Νικο,ετσι πρεπει.

Τα σκουπιδια ειναι πολυτιμα και αλλος μπορει να τα εκτιμησει.

Δημοσ.

Eτσι ειναι Νικο,ετσι πρεπει.

Τα "σκουπιδια" ειναι πολυτιμα και αλλος μπορει να τα εκτιμησει.

φιξντ

Όπως & να'χει η αλήθεια είναι πως στον κόσμο των τροφοδοτικών (& όχι μόνο) η ανακατασκευή πολλές φορές μπορεί να κάνει το τροφοδοτικό καλύτερο από τη μάνα του.

• Like 1
Δημοσ.

φιξντ

Όπως & να'χει η αλήθεια είναι πως στον κόσμο των τροφοδοτικών (& όχι μόνο) η ανακατασκευή πολλές φορές μπορεί να κάνει το τροφοδοτικό καλύτερο από τη μάνα του.

συμφωνουμε !  εγω εχω μια ενσταση ως προς το κοστος γι αυτο κ στο πρωτο μου μνμ μιλησα για το πολυ 20 σε τροφοδοτικο 7ετιας αλλιως δεν αξιζει! δυστυχως οι περισσοτεροι τεχνικοι σημερα  ζουνε σε αλλον κοσμο οσο αναφορα την κοστολογηση ! 

δε μιλαω για ολους ..

Δημοσ.

Walker στη θεωρια τα νουμερα δεν θα εβγαιναν, αλλα αμα σου βγηκαν στη πραξη παω πασο.

Sent from my Lumia 900

Δημοσ.

Walker στη θεωρια τα νουμερα δεν θα εβγαιναν, αλλα αμα σου βγηκαν στη πραξη παω πασο.

Sent from my Lumia 900

Μια χαρα βγαίνουν και στην θεωρεία και στην πράξη... Αν βασίζεσαι στα Psu calculators να ξερεις ότι παντα υπολογίζουν και τα ''κακα'' τροφοδοτικά οποτε φουσκώνουν το τελικο wattage για ασφάλεια! 

Δημοσ.

Αστα αυτα, για peaks του hardware που εχω λεω, που ταχω δει η με τα ματια μου σε φιλο η απο review σε μεγαλα site, μετρωντας επισης το 90% του wattage ενος psu, αλλα προφανως αλλαζλυν στη πραξη.

Sent from my Lumia 900

Δημοσ.

Αστα αυτα, για peaks του hardware που εχω λεω, που ταχω δει η με τα ματια μου σε φιλο η απο review σε μεγαλα site, μετρωντας επισης το 90% του wattage ενος psu, αλλα προφανως αλλαζλυν στη πραξη.

Sent from my Lumia 900

Που τα ειδες αυτά ρε συ?? 

46563.png

http://www.anandtech.com/show/5818/nvidia-geforce-gtx-670-review-feat-evga/18

Τα παραπανω είναι σε occt psu test με κλοκαρισμενο επεξεργαστή και καρτά... worst case senario δλδ και παλι πανω απο 340 κατανάλωση συστημάτος δεν φτάνει και μαλιστα με Intel Core i7-3960X @ 4.3GHz που είναι αρκετα πιο ενεργοβόρος απο τον δικό σου... 

Δημοσ.

110W τρωει ο cpu στα 4.4 (για peaks μιλαμε) το ειδα στο argus monitor και hmonitor..τωρα για το αλλο λταν πιασω pc στα χερια μου θα σου στειλω :P

Sent from my Lumia 900

Δημοσ.

110W τρωει ο cpu στα 4.4 (για peaks μιλαμε) το ειδα στο argus monitor και hmonitor..τωρα για το αλλο λταν πιασω pc στα χερια μου θα σου στειλω :P

Sent from my Lumia 900

Καμια σχέση το wattage που δίνει στο argus και στο hwmonitor με την πραγματικότητα.... αλλα ντι αλλών στην κυριολεξία λενε.....

Και καπου το έχεις πιασει λαθος με το Peak wattage... που θα έπρεπε να είναι το τελευτάιο που σε νοιαζει.... 

Δημοσ.

Με TDP 95W τα 110 με oc λογικα μου φαινονται, αλλα τι εννοεις πρεπει ναναι το τελευταιο που με νοιαζει;

Sent from my Lumia 900

Δημοσ.

Με TDP 95W τα 110 με oc λογικα μου φαινονται, αλλα τι εννοεις πρεπει ναναι το τελευταιο που με νοιαζει;

Sent from my Lumia 900

Το TDP δεν αντιπροσωπέυει σε καμια περίπτωση την κατανάλωση του επεξεργαστή....

Since safety margins and the definition of what constitutes a real application vary among manufacturers, TDP values between different manufacturers cannot be accurately compared. While a processor with a TDP of 100 W will almost certainly use more power at full load than a processor with a 10 W TDP, it may or may not use more power than a processor from a different manufacturer that has a 90 W TDP. Additionally, TDPs are often specified for families of processors, with the low-end models usually using significantly less power than those at the high end of the family.

Οσο για το peak load αν εννοεις την μεγιστη καταλωση, δεν υπαρχει εφαρμογη που θα σου δωσει μεγαλυτερη καταναλώση απο το psu test του occt. Κοινως οτι και να κανεις με τν υπολογιστή σου δεν προκειται ποτε των ποτών να πιασεις τις καταναλωσεις που πιανει το occt.

• Like 1
Δημοσ.

Το TDP δεν αντιπροσωπέυει σε καμια περίπτωση την κατανάλωση του επεξεργαστή....

Οσο για το peak load αν εννοεις την μεγιστη καταλωση, δεν υπαρχει εφαρμογη που θα σου δωσει μεγαλυτερη καταναλώση απο το psu test του occt. Κοινως οτι και να κανεις με τν υπολογιστή σου δεν προκειται ποτε των ποτών να πιασεις τις καταναλωσεις που πιανει το occt.

Αυτο με τα TDP δεν τό'ξερα, οταν παρω τροφοδοτικο, δεν θα ειναι πανω απο 600w.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...