Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να μου πει καποιος που εκανε προσφατα ή απλα γνωριζει την διαδικασια για εναρξη επαγγελματος ατομικης επιχειρησης.

Βρηκα καποιες πληροφοριες στον internet βεβαια.

Επισης θα ηθελα να μου πειτε σε ποσο καιρο περιπου, απο την στιγμη που θα αρχισω την διαδικασια, θα μπορεσω να ανοιξω. Δηλαδη πανω κατω ποσο χρ. διαστημα παιρνει η ολη διαδικασια...

Δημοσ.

Ε για εναρξη πανω κατω το ιδιο νομιζω θα ειναι για ολες τις κατηγοριες.

Οτι μπορει να υπαρχουν καποιες ειδικες αδειες που απαιτουνται για καποια επαγγελματα παιζει αλλα αυτες τις γνωριζω σε οτι με αφορα... :-)

Εγω θελω να μαθω γενικα για την εναρξη τι παιζει. Δηλαδη επιμελητηρια, ΟΑΕΕ, εφοριες κλπ. Ε ολο και καποιος στο insomnia θα εχει ανοιξει επιχειρηση προσφατα ή θα γνωριζει τι γινεται.

Αυτο που με καιει πιο πολυ ειναι το χρονικο διαστημα που απαιτειται για να ολοκληρωθει αυτη η διαδικασια... Γινεται π.χ. σε 1-2 εβδομαδες εστω και με πολυ τρεξιμο ή θα με φαει η γραφειοκρατια και θα με παρει κανενα τριμηνο...

Δημοσ.

Θα έχει γραφειοκρατια σιγουρα αφου θα μπλέξεις με το δημόσιο αλλα εντάξει υπομονή και αμα έχεις και κανεναν γνωστο να σε βοηθησει τοσο το καλύτερο. 

Δημοσ.

Ε για εναρξη πανω κατω το ιδιο νομιζω θα ειναι για ολες τις κατηγοριες.

Οτι μπορει να υπαρχουν καποιες ειδικες αδειες που απαιτουνται για καποια επαγγελματα παιζει αλλα αυτες τις γνωριζω σε οτι με αφορα... :-)

Εγω θελω να μαθω γενικα για την εναρξη τι παιζει. Δηλαδη επιμελητηρια, ΟΑΕΕ, εφοριες κλπ. Ε ολο και καποιος στο insomnia θα εχει ανοιξει επιχειρηση προσφατα ή θα γνωριζει τι γινεται.

Αυτο που με καιει πιο πολυ ειναι το χρονικο διαστημα που απαιτειται για να ολοκληρωθει αυτη η διαδικασια... Γινεται π.χ. σε 1-2 εβδομαδες εστω και με πολυ τρεξιμο ή θα με φαει η γραφειοκρατια και θα με παρει κανενα τριμηνο...

Αν το καταστημα ειναι μη υγειονομικου ενδιαφεροντος, δηλαδη αν θες να ανοιξεις ενα καταστημα πωλησης ρουχων ας πουμε, ειναι πολυ ευκολο, ισως και λιγοτερο απο εβδομαδα, αν μπλεκει πυροσβεστικη, υγειονομικο κλπ, δεν υπαρχει σταθερο οριο, οπως κατσει στην καθε υπηρεσια.

Δημοσ.

ΔΟΥ (αν υπάρχουν ενοικιαστήρια στη μέση) -> ΟΑΕΕ -> ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ -> ΔΟΥ -> ΟΑΕΕ -> ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ -> ΔΟΥ Αυτή είναι η διαδρομή. Μπορεί να πάρει από 1 εργάσιμη στην καλύτερη των περιπτώσεων (π.χ. αν ολες οι υπηρεσίες είναι κοντά, όλοι οι υπάλληλοί τους δουλεύουν στο 100% (lol) και δεν έχει ουρά ούτε 1 άτομο (rofl) ) μέχρι χέσε μέσα αν έχει ουρές, αυτοψίες, υγειονομικά, πυροσβεστικές και τρέχα γύρευε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...