zarinn Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Ειχα καιρο να κατεβασω με αυτο το προγραμμα. Οτι κι αν εχω βαλει, λεει plugin error (out of date). Το εκανα uninstall,ξανα install και τιποτα. Δοκιμασα με internet download manager. Κατεβαζει μια χαρα, αλλα θελω να του βαλω για παραδειγμα 100 αρχεια και να τα κατεβαζει 2-2 με οριο. Δεν μπορεσα να το κανω ποτε. Υπαρχει καποιο αλλο αξιοπιστο? Για easybytez προοριζεται.
stavros88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 κανε update στον jdownloader. για τον IDM μπορεις να βαλεις και οριο ληψης αλλα και ποσα αρχεια να κατεβαινουν μαζι.Πηγαινε scheduler και εκει εχει ολες τις επιλογες
pinwkolwnies Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Η γαμω Γιάβα (τα μαλλιά σου τράβα...) φταίει. Βγάλτο,ξαναβάλτο και θα πάρει μπρος. Εγώ έμπλεξα με κάτι υποβαθμίσεις της Γιάβα (απαραίτητη σε κάτι proggiez),μούβγαλε τη ψυχή το κόνφλικτ με την κανονική έκδοσή της,ο jDownloader μουλάρωσε και μόνο η απεγκατάσταση+επανεγκατάσταη μ' έσωσε,δεν ξέρω για πόσο όμως...
zarinn Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Εβαλα καινουργια εκδοση java, το προβλημα εφτιαξε αλλα στα 10 αρχεια, τα 3 λενε το ιδιο με το plugin. Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα μιας και θα λειπω απο το σπιτι αρκετες ωρες, να τα βαλω να κατεβουν; Στον IDM, στο scheduler εχω βαλει 2 αρχεια παραλληλα, 3, τα κατεβαζει ολα μαζι. Αναγκαστικα μετα, εβαλα οριο ανα αρχειο 20 kb/s για να μην εχει θεμα η γραμμη μιας και τραβανε και απο αλλα pc στο σπιτι. 1
Sirios8e Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια μια ερωτηση, μαζι με τον jdownloader, χρειαζετε και το plugin rightsurf, η να το διαγραψω? γιατι στην αναζητηση μου ανοιγει καθε φορα νεες καρτελλες.
mentoras99 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδια, πως μπορω να εγκαταστησω την εκδοση 1(0.9.χχχ)? Κατεβαζω τον installer απο το site, 200-300kb, και επιμενει να εγκαθιστα την εκδοση 2 beta.
WalkerSW Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 κανε το update και αμεσως στρωνει Λες μετα απο δυο χρονια να μην το εχει λυσει το προβλημα ακόμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα