Hyphen Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Παιδια εκανα αναβαθμιση σε 8320 και 990xa ud3 . Εχω βαλει ολα τα drivers απο το cd τις mobo αλλα παιζουν μονο τα 3 ηχεια απο τα 5. Τα 2 βασικα και το κεντρικο. (το woofer κανονικα). Τα 2 υπολοιπα δεν παιζουν και δεν ξερω γιατι...Καμια ιδεα? Στο realtek HD manager δεν μου εχει επιλογη πουθενα SPEAKER FILL. Ουτε στα enchantments... Καμια ιδεα?
Hyphen Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Οχι πουθενα... ψαχνω να βρω την επιλογη speaker fill αλλα δεν υπαρχει εκει που επρεπε να ειναι...
WalkerSW Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Το speaker fill δεν θα σου δωσει 5.1 ... Το μονο που κανει ειναι να δωσει οτι παιζει στα μπροστα και πισω . Δλδ μια τρυπα στο νερο. Βεβαιωσου οτι το βυσμα των rear εχει μπει καλα στην καρτα και οτι με τις μετακινησεις δεν εγινε κατι με τα καλωδια των rear. Αμα κανεις speaker test δεν ακουγονται τα πισω?
Hyphen Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Το speaker fill δεν θα σου δωσει 5.1 ... Το μονο που κανει ειναι να δωσει οτι παιζει στα μπροστα και πισω . Δλδ μια τρυπα στο νερο. Βεβαιωσου οτι το βυσμα των rear εχει μπει καλα στην καρτα και οτι με τις μετακινησεις δεν εγινε κατι με τα καλωδια των rear. Αμα κανεις speaker test δεν ακουγονται τα πισω? Καλωδια ολα κομπλε τα ξανακοιταξα... Αμα κανω τεστ δεν ακουγονται τα πισω. Αμα πας κοντα το αυτι σου ακους βουητο που σημαινει οτι εχουν ρευμα. Εχει να κανει με το dolby home theater της gigabyte?Ειναι on.Αλλα και στο οff να το βαλω παλι δεν γινεται κατι.
WalkerSW Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασε λιγο να βάλεις τα rear σε αλλη θύρα της καρτας και οταν πεταχτει το popup να τα δηλώσεις ως rear.
aetos1988 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Κατέβασε τους drivers από το site της Gigabyte
Hyphen Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασε λιγο να βάλεις τα rear σε αλλη θύρα της καρτας και οταν πεταχτει το popup να τα δηλώσεις ως rear. Tα δηλωσα και τιποτα παλι...απλα δεν παιζουν. Κατέβασε τους drivers από το site της Gigabyte Τους κατεβαζω.
Hyphen Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Παιδια βρηκα λυση !!! Αλλα πειτε μου και εσεις την γνωμη σας. Τα δηλωσα ως 7.1 στο realtek HD manager και μου τα βλεπει...παιζουν κανονικα. Δειτε Αυτα που βλεπει ειναι το χρωμα μαυρο. Ενω επρεπε να ειναι το χρωμα κοκκινο. Παντως παιζουν. Τι λετε τα αφηνω ετσι ?
cabdik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 οχι. τα κοκκινα ειναι τα SIDE PAIR...!! σωστα τα βλεπει τωρα.
Antwni Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Πράσινο-μαύρο-πορτοκαλί είναι τα χρώματα για τα 5.1 Μια χαρά τα δείχνει. Κάποιο λάθος είχες κάνει εσύ. Άμα τα βάλεις 5.1 τα ίδια δεν δείχνει?
Hyphen Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Πράσινο-μαύρο-πορτοκαλί είναι τα χρώματα για τα 5.1 Μια χαρά τα δείχνει. Κάποιο λάθος είχες κάνει εσύ. Άμα τα βάλεις 5.1 τα ίδια δεν δείχνει? Δεν ειχα κανει λαθος. Δες ποστ 1. Το ειχα πρασινο-μαυρο-πορτοκαλι και 5.1 speaker. Αν το βαλω 5.1 παλι μου κοβει τον ηχο απο τα δυο ηχεια. Δεν ξερω για ποιο λογο.
rfc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δηλωσε τα απο τα windows 5.1 και οχι απο το realtek panel και δες αν παιζουν. Το πιθανοτερο ειναι οτι τα windows τα βλεπουν αλλιως, για αυτο και εχεις αυτο το θεμα.
Hyphen Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δηλωσε τα απο τα windows 5.1 και οχι απο το realtek panel και δες αν παιζουν. Το πιθανοτερο ειναι οτι τα windows τα βλεπουν αλλιως, για αυτο και εχεις αυτο το θεμα. Σωστος. Επρεπε να τα δηλωσω Side pair οχι rear pair. Τωρα παιζουν 5.1 κανονικα.
rfc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Αφου ειμαι θεος..... λεμε. Αν χρησιμοποιεις chrome ομως δε θα τα ακους να ξερεις. Υπαρχει κολπο ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα