Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ! μετα απο μια ελευθερη πτωση σημερα εσπασαν τα δοντακια που εχει το ανταπτορακι οπως φαινεται στις φωτο ! ξερει καποιος να μου πει στο περιπου ποσο παλει το μαλλι για κατι τετοιο κ αν μπορω να το βρω καπου ωστε να το φτιαξω μονος μου ?

ευχαριστω εκ τον προτερων ..

images?q=tbn:ANd9GcQMr6RbpJvk9rdyRSM6xjt
Δημοσ.

Δεν μπορεις να το στηρίξεις με καμία πατέντα η να κολλήσεις το δόντακι κι με λογκο?

Αλλιώς μόνο απο κανένα eBay αν βρεις η απο το service της acer .. Απο acer όμως θα σου βγει ο κούκος αηδόνι...

Στις φωτο δεν φαίνεται πολύ καλα που ειναι το προβλημα

Δημοσ.

σε ευχαριστω ρε Walker !  ριξε μια ματια στην φωτο να δεις που ειναι η ζημια !

δυστυχως πατεντα δε παιρνει καταστραφηκαν τελειως τα δοντακια πανω στο ανταπτορακι, και στην acer δε θελω να το παω!

βασικα αυτο που ηθελα να μαθω ειναι αν γινεται καποιος τεχνικος να φτιαξει αυτο το ανταπτορακι η ειναι για πεταμα κ αναγκαστικα κοιταω για ebay η service ..

Δημοσ.

Damn τωρα κατάλαβα τι έγινε... Έσπασε η φυσά που κουμπώνει η πλακετιτσα των USB πάνω στην μητρικη και μάλιστα ξυλωθηκαν εντελως απο το pcb τα πινάκια. Εγω νόμιζα οτι έσπασαν τα clip απο το case .

Χλωμό να μπορέσει να το φτιάξει κάποιος αυτο. Ψάξου σε eBay αλλιώς αναγκαστικά μιλάς για ανταλλακτικό με acer.

• Like 1
Δημοσ.

Damn τωρα κατάλαβα τι έγινε... Έσπασε η φυσά που κουμπώνει η πλακετιτσα των USB πάνω στην μητρικη και μάλιστα ξυλωθηκαν εντελως απο το pcb τα πινάκια. Εγω νόμιζα οτι έσπασαν τα clip απο το case .

ακριβως αυτο !!  η γκινια ειναι οτι επεσε κατω ακριβως εκει στην γωνια που εχει το ανταπτορακι  και γ@θη@κε τελειως !!!

κ γω ετσι νομιζω δε φτιαχνεται αυτο τωρα , πρεπει να φυγει στο σερβις , και μαλλον θα μεινει να καθεται για πολυ σε κανα ντουλαπι :-)

thanks φιλε

• Like 1
Δημοσ.

Mπορει και να φτιαχνεται,εχουνε κοπει πιστες?Η φωτο δεν ειναι καθαρη για να διακρινω

Δημοσ.

πιστες εννοεις τα δοοντακια ?? εχουνε κοπει ναι , δεν εχουνε στραβωσει μονο !  θα τραβηξω πιο καθαρη κ απ τον ανταπτορα κ απ την μητρικη κ θα την ανεβασω αυριο ομως ..

μακαρι να φτιαχνεται ..

Δημοσ.

Οχι,πιστες εννοω πανω στην πλακετα,τις χαλκοπιστες.Αnyway,βγαλε μια πολυ καλη φωτο και αν θες βοηθεια στην επισκευη,μπορω να σε βοηθησω

• Like 1
Δημοσ.

οχι αυτες ειναι ολες οκ νομιζζω δεν εχει πειραχτει καμμια  !! σε ευχαριστω φιλε , επανερχομαι αυριο με φωτο !!!

Δημοσ.

στις φωτο φαινοντε οι πιστες ! νομιζω λειπει μια ! ειναι πολυ καθαρη η φωτο μπορεις να δεις να μου πεις ..

στην αλλη φωτο φαινοντε κατεστραμενα τα δοντακια πανω στο ανταπτορακι , αλλα κ στο εξαρτηματακι που εννονει το ανταπτορακι με την πλακετα ! αυτο δλδ που μπαινει αναμεσα ..

post-267310-0-37194400-1383221896_thumb.jpg

post-267310-0-40773500-1383221900_thumb.jpg

post-267310-0-37513300-1383221903_thumb.jpg

Δημοσ.

Tωρα ναι,ειναι πολυ ξεκαθαρα τα πραγματα,τοσο ξεκαθαρα που φαινονται οι πιστες στον αερα,παρολαυτα φτιαχνεται με κοπο και πολλα καλωδιακια

Δημοσ.

μιλαμε για πολλα  megapixels η φωτο  χαχααχαχ!!  μπορεις να υπολογισεις το κοστος ? εσυ θα μπορουσες να το φτιαξεις ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...