xpapias Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Γεια χαρά. Ψάχνω να κάνω μαθήματα Ολλανδικών στην Αθήνα. Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο φροντιστήριο ή κάποιο δάσκαλο για ιδιαίτερα; Επιμένω για φροντιστήριο / ιδιαίτερα γιατί οι μέρες μου είναι λιγο περίεργες. Καμία ιδέα κανείς;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 θα σου πρότεινα το διδασκαλείο ξένων γλωσσών του ΕΚΠΑ, είναι για όλους, όχι μόνο φοιτητές, και κοστίζει τετρακόσια κάτι ευρώ για όλους τους μήνες συνολικά. Είναι βέβαια κλειστό, λόγω των απεργιών διαρκείας... γιατί το διδασκαλείο υπάγεται στο πανεπιστήμιο. Πήγαινε εδώ για πληροφορίες http://www.didaskaleio.com και εδώ http://www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-3enwn-glwsson.html Ελπίζω να βοήθησα
xpapias Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Είχες κάνει πρόσφατα; Ησουν ικανοποιημένος με την καθηγήτρια; (Απ οτι ξέρω άλλαξε πριν 1-2 χρόνια)
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Είχες κάνει πρόσφατα; Ησουν ικανοποιημένος με την καθηγήτρια; (Απ οτι ξέρω άλλαξε πριν 1-2 χρόνια) οχι, δεν εχω παει σε καποια γλωσσα. Ηθελα να παω φετος, αλλα οπως σου ειπα εγιναν ολα αυτα με τις απεργιες... Παντως, απ'ο,τι εχω ακουσει τα μαθηματα ειναι ενταξει, και οι καθηγητες. Διδασκουν κυριως ανθρωποι που εχουν ως μητρικη την εκαστοτε γλωσσα. Δηλ π.χ. για γιαπωνεζικα, η καθηγητρια ειναι Γιαπωνεζα (ετσι εχουν πει). Μ'αυτο θελω να πω οτι μαθαινεις τη γλωσσα απο ανθρωπους που την γνωριζουν πολυ καλα.
xpapias Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δεν είμαι τόσο σίγουρος για το διδασκαλείο. Οπως και να χει θα ήθελα να κάνω εντατικά και μάλλον ιδιαίτερα.
gigisoni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Έλα Βέλγιο. 120 ώρες, 4 φορές την βδομάδα από 3 ώρες την μέρα για 2 μήνες στοιχίζουν 25 ευρώ. Μετά συνεχίζεις στο επόμενο επίπεδο. Και το επίπεδο μαθημάτων καμιά σχέση με τα ελληνικά φροντιστήρια που είναι για τον π@ύτσο. 1
BritGreek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έλα Βέλγιο. 120 ώρες, 4 φορές την βδομάδα από 3 ώρες την μέρα για 2 μήνες στοιχίζουν 25 ευρώ. Μετά συνεχίζεις στο επόμενο επίπεδο. Και το επίπεδο μαθημάτων καμιά σχέση με τα ελληνικά φροντιστήρια που είναι για τον π@ύτσο. Ευχαριστούμε που μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Προφανώς έχεις παρακολουθήσει μαθήματα σε όλα τα φροντιστήρια της Ελλάδας. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2013 από BritGreek 1
viper2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Έλα Βέλγιο. 120 ώρες, 4 φορές την βδομάδα από 3 ώρες την μέρα για 2 μήνες στοιχίζουν 25 ευρώ. Μετά συνεχίζεις στο επόμενο επίπεδο. Και το επίπεδο μαθημάτων καμιά σχέση με τα ελληνικά φροντιστήρια που είναι για τον π@ύτσο. Βελγιο κεντρο ή ειναι σε κανα μαγαζακι παραδιπλα; 1
noob Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Έλα Βέλγιο. 120 ώρες, 4 φορές την βδομάδα από 3 ώρες την μέρα για 2 μήνες στοιχίζουν 25 ευρώ. Μετά συνεχίζεις στο επόμενο επίπεδο. Και το επίπεδο μαθημάτων καμιά σχέση με τα ελληνικά φροντιστήρια που είναι για τον π@ύτσο. Πιο φτηνά θα του βγει πλάκα πλάκα... ..μένοντας στου gigisoni. 1
gigisoni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Βελγιο κεντρο ή ειναι σε κανα μαγαζακι παραδιπλα; Τα 25 είναι τιμή για τους κάτοικους Βρυξελλών. Αν δεν έχεις διεύθυνση στις Βρυξέλλες, κανά κατοστάρι παραπάνω θα βγει, νομίζω. http://huisnederlandsbrussel.be/en/content/learning-dutch Εδώ το σάιτ, πας από εκεί, βλέπουν το επίπεδό σου με τεστ, αν είσαι τελείως αρχάριος δεν χρειάζεται να κάνεις το τεστ, και μετά στη συνέντευξη σου δίνουν τις σχολές που δίνουν μαθήματα στο επίπεδό σου. Έχεις μπόλικες επιλογές να διαλέξεις. Ανά 2 μήνες ξεκινάν μαθήματα, καινούργιοι κύκλοι. Αντίστοιχο υπάρχει και για γαλλικά, αλλά η τιμή στα γαλλικά είναι μεγαλύτερη. Υπάρχει και με δωρεάν, εγώ δεν το έχω πετύχει γιατί όταν χρειαζόμουν μαθήματα γαλλικών δεν τα ήξερα τα κόλπα και πλήρωνα 61 ευρώ τις 120 ώρες (δίμηνο). 2
gigisoni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστούμε που μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Προφανώς έχεις παρακολουθήσει μαθήματα σε όλα τα φροντιστήρια της Ελλάδας. Τώρα το είδα. Υπάρχει φροντιστήριο στην Ελλάδα που βασίζει την βαθμολογία του μαθητή κατα 25% στη γραμματική, 25% στα γραπτά, 25% στα προφορικά, 25% στην προφορά, τουλάχιστον 15% στο καθένα και μέσος όρος το 60%; Σου απαντώ πως όχι, απόδειξη ότι ο έλληνας δεν έχει αγγλική προφορά με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ο ελληνας κνει μπαμ στο εξωτερικό μόλις αρχίσει να μιλά οποιαδήποτε γλώσσα. Εχω περάσει πολλά χρονια και έχω φάει πολλα λεφτα σε φροντιστήρια αγγλικών ιταλικών γερμανικών. Την ποιότητα των μαθημάτων του Βελγίου δεν την φτάνουν ούτε στα όνειρά τους.
evabb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Έλα Βέλγιο. 120 ώρες, 4 φορές την βδομάδα από 3 ώρες την μέρα για 2 μήνες στοιχίζουν 25 ευρώ. Μετά συνεχίζεις στο επόμενο επίπεδο. Και το επίπεδο μαθημάτων καμιά σχέση με τα ελληνικά φροντιστήρια που είναι για τον π@ύτσο. true story εκανα τα επιπεδα 1,1 και 1,2 οσο ημουν ανεργη. οταν βρηκα δουλεια που εδωσαν πισω τα 25 ευρω που ειχα πληρωσει για το 1,2. επισης σε χωνουν και σε εκπαιδευσεις για διαφορα επαγγελματα. 1
nondas75 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 www.mathimata-ollandikon.gr https://www.mathimata-ollandikon.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα