nicoc89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ρε μανία με τα ψυχοφάρμακα ...μπράβο μάγκες μου , πλακωθείτε στα χάπια να σωθείτε ορέ πάτε καλα ? διαβάσατε τι λέει ο TS? Δε υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει χάσει κάποιον κ ο θάνατος ειναι φυσιολογικό πράγμα, το μόνο που αλλάζει και τον κάνει δύσκολο να τον αποδεχθούμε ειναι οι συνθήκες και η ηλικία του ατόμου (να πεθάνει ξαφνικά κάποιος νεος απο μη φυσικά αίτια για παράδειγμα ) όχι οτι προκαλούν εθισμό κ έχουν τόσες παρενέργειες που μπορούν να χειροτερέψουν την κατάσταση , οι αυτοκτονίες που σχετίζονται με τη χρήση ψυχοφαρμάκων, αυτό ειναι άσχετο δεν ειναι καραμέλες , αμα ήταν θα πίναμε όλοι τη χαροχάπα μας κ θα είμαστε ευτυχισμένοι όσο δύσκολο κ να ειναι καλο θα ηταν να γίνει προσπάθεια να αντιμετωπιστεί χωρίς φάρμακα για αρχή με τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου (που δεν δίνει φάρμακα) και αν δεν καταφέρει κάτι ας πάει σε ψυχίατρο ..η εύκολη λύση δεν ειναι πάντα κ η καλύτερη δε λεω οτι ειναι άχρηστα , χρειάζονται για την αντιμετώπιση σοβαρών ψυχικών ασθενειών , αλλα όταν η χρήση τους γίνεται τόσο απερίσκεπτα ειναι λες και έπιασε φωτιά η ψησταριά σου στην αυλή και σηκώνεις πυροσβεστικό αεροπλάνο για να τη σβήσει 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Παντως ο νευρικος κλονισμος που ισχυριζεται οτι επαθε ο/η ts χρηζει αμεσης ιατρικης αντιμετωπισης aka ψυχιατρο ο οποιος θα συστησει και ψυχοφαρμακα κατα πασα πιθανοτητα.
g_alkis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Να δούμε πόσα τρολοακάουντ θα γίνουν και σήμερα 1
μάτζικα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Είμαι μουδιασμένη ακόμη δεν έχω χωνέψει το γεγονός.Δε ζητάω κάποια βοήθεια από εδώ, απλά θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος περάσει τα ίδια και πώς το αντιμετώπισε.Προφανώς κι έχω αναζητήσει βοήθεια και πέραν του ίντερνετ απλά τις ώρες που είμαι μόνη μου στο σπίτι δε θέλω να σκέφτομαι κι έτσι βρίσκω κάποια παρηγοριά στο ίντερνετ διαβάζοντας παρόμοια περιστατικά κλπ. Έχω χάσει την γη κάτω από τα πόδια μου και δε μπορώ να στηρίξω την υπόλοιπη οικογένεια μου-ούτε αυτή εμένα.
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 αμεσα σε ψυχιατρο.θα σε βοηθησει πολυ και αν σου πει να παρεις καποιο φαρμακο μην διστασεις Τόσο νωρίς σε πένθος δεν νομίζω να δίνουν φάρμακα, ίσα ίσα που είναι φυσιολογικές αντιδράσεις, ένας νευρικός κλονισμός στο άκουσμα τέτοιας είδησης είναι φυσιολογικός κιόλας, ειδικά αν είναι και στενός και αγαπητός συγγενής. Αμάν πια, με την μια στα φάρμακα.. Παντως ο νευρικος κλονισμος που ισχυριζεται οτι επαθε ο/η ts χρηζει αμεσης ιατρικης αντιμετωπισης aka ψυχιατρο ο οποιος θα συστησει και ψυχοφαρμακα κατα πασα πιθανοτητα. Ομοίως με το από πάνω. Συλλυπητήρια και καλό κουράγιο στην ΤΣ.
The_Judas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Να κοιταξεις στον καθρεφτη σου και να πεις οτι μπορεις να κανεις το οτιδηποτε.. μια χαρα δυνατος γεννηθηκες και μπορεις σαν ατομο να κανεις πολλα πραγματα.. τωρα γενικα επειδη η κατασταση στην Ελλαδα ειναι ενα μπ0υρδ3λο, λογικο ειναι καποιος ανθρωπος να λυγιζει με τα προβληματα τις καθημερινοτητας.. γενικα ειμαι εναντια στα φαρμακα, εκτος απο περιπτωσεις που πραγματικα τα χρειαζεται καποιος.. πιο πολυ εννοω την "μοδα" βαλεριανα, με ποναει το κεφαλι, ωπ αμεσως ασπιρινη, κρυωμα ωπ αμεσως αντιβιωση κλπ.. Για φαρμακα τυπου αντιεπιληπτικά κλπ οκ.. αλλα πιστευω οτι το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο, και θα πρεπει να το λυνεις με τον εαυτο σου και με την βοηθεια καποιου ψυχολογου, κ οχι με την βοηθεια φαρμακων Τα φάρμακα δεν απευθύνονται στους "δυνατούς". Σε περιπτώσεις αδυναμίας χρειάζονται. Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Δεν παίρνουμε φάρμακα με την πρώτη δυσκολία αλλά στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας. 1
μάτζικα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ψυχικά πως το αντιμετωπίσατε, όχι φαρμακευτικά.Γενικά αποφεύγω τα φάρμακα. Σκέψεις,ασχολίες,τι μετριάζει τον πόνο;
gatokoritso Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασε να φας καμια σοκολατα.εμενα με εχει βοηθησει.αν δεν σε πιανει η σοκολατα κοιτα και προς παϊδάκια μερια.αλλιως πηγαινε στο τρελογιατρο αυτος εχει τα ωραια τα φαρμακα κουραγιο..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ψυχικά πως το αντιμετωπίσατε, όχι φαρμακευτικά.Γενικά αποφεύγω τα φάρμακα. Σκέψεις,ασχολίες,τι μετριάζει τον πόνο; Ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει διαφορετικά παρόμοιες καταστάσεις. Δεν υπάρχει ειδική συνταγή για το πως θα το ξεπεράσεις πέρα από τα τυπικά που ακούς (κουράγιο, ο χρόνος θα βοηθήσει κλπ κλπ) και φυσικά ισχύουν. Αν όμως δεις πως "δεν την παλεύεις" δεν χρειάζεται να πας σε ψυχίατρο & φάρμακα! Ένας απλός ψυχολόγος αρκεί.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ομοίως με το από πάνω. Συλλυπητήρια και καλό κουράγιο στην ΤΣ. Tι ομοιως με το απο πανω? Εχει παθει νευρικο κλονισμο λεει και λεω οτι πρεπει να παει σε ειδικο. Διαφωνεις σε τι ακριβως?!
Daemonos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Είμαι μουδιασμένη ακόμη δεν έχω χωνέψει το γεγονός.Δε ζητάω κάποια βοήθεια από εδώ, απλά θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος περάσει τα ίδια και πώς το αντιμετώπισε.Προφανώς κι έχω αναζητήσει βοήθεια και πέραν του ίντερνετ απλά τις ώρες που είμαι μόνη μου στο σπίτι δε θέλω να σκέφτομαι κι έτσι βρίσκω κάποια παρηγοριά στο ίντερνετ διαβάζοντας παρόμοια περιστατικά κλπ. Έχω χάσει την γη κάτω από τα πόδια μου και δε μπορώ να στηρίξω την υπόλοιπη οικογένεια μου-ούτε αυτή εμένα. Για τί βαθμό συγγένειας μιλάμε? Κατ' αρχήν να σου πώ κουράγιο, θέλει χρόνο. Έχω περάσει παρόμοιο και σε μικρό χρονικό διάστημα έχασα 2 ανθρώπους. Βοηθάει πολύ να βλέπεις κόσμο στο σπίτι κτλ, να έχεις πάντα παρέα. Πρέπει όμως να ξέρεις οτι ο θάνατος είναι όπως και η ζωή, υπάρχει και πρέπει να τον αποδεχθούμε όπως αποδεχόμαστε όλα τα άλλα! προσπάθησε να ζήσεις όσο πιο ποιωτικά και πιο καλά μπορέις ξεπερνώντας την στεναχόρια και τον πόνο, κράτα τους ανθρώπους που έχασες στο μυαλό σου μόνο με καλές στιγμές, είναι ο μόνο τρόπος απόδωσης τιμής προς αυτούς που έφυγαν απο την ζωή, παίρνοντας και δίνοντας κουράγιο απο τους γύρω σου ανθρώπους θα βρείς τον τρόπο να συνέλθεις, θέλει χρόνο, να το θυμάσαι.
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Tι ομοιως με το απο πανω? Εχει παθει νευρικο κλονισμο λεει και λεω οτι πρεπει να παει σε ειδικο. Διαφωνεις σε τι ακριβως?! Στα φάρμακα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Στα φάρμακα. Πού συστησα εγω να παρει φαρμακα?! Αλλοι ειναι αυτοι που κανουν τις γνωματευσεις μεσα απτο φορουμ τυπου "παρε φαρμακα/οχι μην παρεις/βρε μανια με τα φαρμακα", χωρις καν να ξερουν για τι επιπεδου νευρικο κλονισμο μιλαμε.
nicoc89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Είμαι μουδιασμένη ακόμη δεν έχω χωνέψει το γεγονός.Δε ζητάω κάποια βοήθεια από εδώ, απλά θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος περάσει τα ίδια και πώς το αντιμετώπισε.Προφανώς κι έχω αναζητήσει βοήθεια και πέραν του ίντερνετ απλά τις ώρες που είμαι μόνη μου στο σπίτι δε θέλω να σκέφτομαι κι έτσι βρίσκω κάποια παρηγοριά στο ίντερνετ διαβάζοντας παρόμοια περιστατικά κλπ. Έχω χάσει την γη κάτω από τα πόδια μου και δε μπορώ να στηρίξω την υπόλοιπη οικογένεια μου-ούτε αυτή εμένα. μην το κάνεις αυτό όταν είσαι πεσμένη ψυχολογικά μόνο κακό σου κάνει να διαβάζεις παρόμοια περιστατικά . Τουλάχιστον εμένα οταν διαβάζω/ακούω/ βλέπω των πόνο των άλλων με ρίχνει και νιώθω μεσα μου σκοτάδι και κενό. Η καλύτερη λύση ειναι να καταφέρεις να συμβιβαστείς με το γεγονός με την βοήθεια ψυχολόγου για παράδειγμα όπως αναφέρθηκε απο αρκετούς. και επίσης κάνε πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη και απέφυγε άτομα με αρνητικότητα
evabb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ψυχικά πως το αντιμετωπίσατε, όχι φαρμακευτικά.Γενικά αποφεύγω τα φάρμακα. Σκέψεις,ασχολίες,τι μετριάζει τον πόνο; ο χρονος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις