Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βαρύ. 

Όμως, το να θάψει το παιδί τον γονέα είναι κάτι που είναι πολύ φυσικό. Το να θάψει ο γονέας το παιδί είναι πιο βαρύ από όλα. 

Οπότε, αν και δύσκολο, πρέπει να δεχθείς ότι δεν είμαστε για πάντα. Έχουμε ημερομηνία λήξης. Κάποια στιγμή τελειώνουμε και that's it. 

Από εκεί και πέρα, οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους. 

Κλάψ' τον, θρήνησε τον, πόνα για όσα του είπες και για όσα δεν του είπες αλλά δέξου ότι τελείωσε και ετοιμάσου για τα επόμενα. 

Κάποτε και εσύ και εγώ και όλοι όσοι αγαπάμε θα τελειώσουν. Όλοι μας βασικά θα τελειώσουμε κάποτε. 

Σε κάθε περίπτωση, είναι καλή ευκαιρία να δεις κάποιον ειδικό για να λύσεις τα ζητήματα που προκύπτουν. 

Και προς θεού.... μην υποκύπτεις σε κάθε λογής υστερία που μπορεί να πιάσει τους γύρω σου. 

• Like 2
Δημοσ.

Περναει. Και με την βοηθεια καποιου ειδικου, περναει πιο γρηγορα.

Το πιο απλο που πρεπει να σκεφτεσαι, ειναι το πως θα ηθελε να σε βλεπει ο πατερας σου.

Θρηνησε τον και να τον θυμασαι παντα, αλλα προχωρα και κανε την ζωη σου.

Και ζητα βοηθεια. Δεν ειναι ντροπη. Υπαρχουν πραγματα που τα συζητας πιο ευκολα με εναν "ξενο" παρα με τους φιλους και την οικογενεια σου.

Δημοσ.

Αν πέθαινε συγγενής μου, και συγκεκριμένα ο πατέρας μου ( χτύπα ξύλο ), το σίγουρο είναι πως δεν θα έμπαινα σε τεχνολογικό φόρουμ, να γραφτώ και να πω τον πόνο μου. Αλλά οκ, γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.

Αν πέθαινε συγγενής μου, και συγκεκριμένα ο πατέρας μου ( χτύπα ξύλο ), το σίγουρο είναι πως δεν θα έμπαινα σε τεχνολογικό φόρουμ, να γραφτώ και να πω τον πόνο μου. Αλλά οκ, γούστα είναι αυτά.

Ε ναι.Είπαμε...

Το fb γιατί το έχουμε? :P

Just kidding... :)

Δημοσ.

Meh, και troll να ειναι, οι συμβουλες ισως βοηθησουν καποιον που διαβαζει ή θα διαβασει το thread στο μελλον.

Οντως απο συμβουλες δεν μπορει να εχει παραπονο, δοθηκαν ολες οι πιθανες εκδοχες!

Ο ενας λεει τραβα σε γιατρο.

Ο αλλος λεει μην πας, ξεπερασε το μονος σου.

Ο τριτος λεει παρε ψυχοφαρμακα.

Ο αλλος λεει μην παρεις.

Μονο καμια συμβουλη να σνιφαρει καμια γραμμη δεν δοθηκε ακομα :D

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι.Είπαμε...

Το fb γιατί το έχουμε? :P

Just kidding... :)

Α όχι, το fb το έχουν για να κλαίγονται για μαλακίες, όχι για κάνα σοβαρό θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μερικές φορές το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι απλά υπομονή... Οσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται αυτή τη στιγμή να ξεφύγεις από τη δεδομένη ψυχολογική κατάσταση, ο πόνος με το χρόνο θα μειωθεί.

Κατά τ άλλα προσπάθησε να ασχοληθείς με πράγματα που έστω για μερικά μικρά διαστήματα τη μέρα θα αποσπούν τη προσοχή σου από τις αρνητικές σκέψεις, πχ διάβασμα κάποιου βιβλίου, αθλήματα, ταινίες, περίπατοι ή βόλτες με το ποδήλατο (κατά προτίμηση με παρέα).

(Επειδή υπάρχει και η πιθανότητα να μη πρόκειται για τρολάρισμα, η παραπάνω συζήτηση δε νομίζω να βοηθάει...)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...