spilioss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά θέλω βοήθεια με την δημιουργία ενός μικρού home studio. Θέλω να μου προτείνεται (γιατί είμαι τελείως άσχετος με αυτό) μια εξωτερική κάρτα ήχου κατά προτίμηση πακέτο με το cubase. Τα πράγματα που θέλω να κάνω είναι το εξής: Ακουστικές ηχογραφίσεις δλδ θέλω να γράψω cajon, κιθάρα και φωνή και ίσως πλήκτρα. επίσης θελω να ρωτήσω για να γράψω πλήκτρα με τo midi keyboard θέλω συγκεκριμένο πρόγραμμα εκτός απο το cubase? Τέλος αν έχετε να μου προτείνετε πακέτο πυκνωτικό μικρόφωνο και κάρτα με περίπου budget 200 ευρω. Ευχαριστώ
sl028 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 https://www.skroutz.gr/c/901/mousikos-eksoplismos-ypologist.html?from=catspan&keyphrase=%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1+%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%85 Εδώ έχει λίστα με κάρτες. Διάλεξε εσύ ανάλογα το τι θες. Π.χ. αν θες να έχει midi in/out, αν θα υποστηρίζει πυκνωτικά μικρόφωνα (ή μόνο δυναμικά), πόσες εισόδους να έχει κλπ. Πρόσεξε επίσης, και τι εξόδους θα έχει η κάρτα (jack, RCA) γιατί θα πρέπει να είναι συμβατό με τα ηχεία σου. Αν και, για home studio, καλό είναι στο μέλλον να σκεφτείς και αφορά ηχείων monitor. Δες και στις αγγελίες, αν βρεις καμία σε καλή τιμή. Θέλω να μου προτείνεται (γιατί είμαι τελείως άσχετος με αυτό) μια εξωτερική κάρτα ήχου κατά προτίμηση πακέτο με το cubase. Συνήθως το cubase έρχεται με ορισμένες κάρτες, αλλά σε έκδοση "light", δηλαδή με περιορισμένες λειτουργίες. επίσης θελω να ρωτήσω για να γράψω πλήκτρα με τo midi keyboard θέλω συγκεκριμένο πρόγραμμα εκτός απο το cubase? Όχι. Το Cubase σου αρκεί.
spilioss Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 https://www.skroutz.gr/c/901/mousikos-eksoplismos-ypologist.html?from=catspan&keyphrase=%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1+%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%85 Εδώ έχει λίστα με κάρτες. Διάλεξε εσύ ανάλογα το τι θες. Π.χ. αν θες να έχει midi in/out, αν θα υποστηρίζει πυκνωτικά μικρόφωνα (ή μόνο δυναμικά), πόσες εισόδους να έχει κλπ. Πρόσεξε επίσης, και τι εξόδους θα έχει η κάρτα (jack, RCA) γιατί θα πρέπει να είναι συμβατό με τα ηχεία σου. Αν και, για home studio, καλό είναι στο μέλλον να σκεφτείς και αφορά ηχείων monitor. Δες και στις αγγελίες, αν βρεις καμία σε καλή τιμή. Συνήθως το cubase έρχεται με ορισμένες κάρτες, αλλά σε έκδοση "light", δηλαδή με περιορισμένες λειτουργίες. Όχι. Το Cubase σου αρκεί. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Για να κάνω ηχογράφιση πλήκτρα, κιθάρες και με δυναμικό ή πυκνωτικό μικρόφωνο αυτή η κάρτα μου κάνει? Η μπορώ να βρω τις ίδες ή παρόμοιες λειτουργίες και σε καλύτερη τιμή? http://www.soundimage.gr/product.php?id_product=4364
sl028 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Η κάρτα αυτή κάνει για αυτά που θες. Έχει midi in να συνδέσεις τα πλήκτρα, +48V Phantom Power για να συνδέσεις πυκνωτικό mic, 100 ευρώ για καινούργια επαγγελματική κάρτα ήχου είναι πολύ καλά. Είναι αρκετά καλή value for money κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα