nem52 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα συμφρουμιτες, ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας οσο αναφορα για το αν και αν ναι, τι ειδους και μαρκα Anti-algae και Anti-corrosion προσθετα πρεπει να βαλω τωρα που εβγαλα να καθαρισω την υδροψυξη μου. να τονισω οτι σκεφτομουν να χρησιμοποιησω απεσταγμενο νερο και ελεγα να παρω και ενα uv dye της mayhem. καποιοι λενε πως αυτες οι βαφες στο τελος χαλανε το LOOP.. ποια ειναι η γνωμη σας? επισης αν εχετε να προτεινεται καποιο Anti-algae και Anti-corrosion σπιτικο.. δλδ καπου ειχα διαβασει οτι ενας ειχε βαλει λιγο διαφανο ξυδι.. αλλα δεν ξερω τι παιζει.. μηπως θα μπορουσα να κανω και εγω κατι τετοιο να γλιτωσω χρηματα. ευχαριστω εκ των πρωτερων
Zapee995 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Καλυτερα να αποφυγεις τετοιες χημειες ειδικα αν εχεις αλουμινιο και χαλκο μαζι στη loopα. Παρε ετοιμο υγρο διαφανο καλυτερα (που να εχει αντιδιαβρωτικη/anti-microbial/anti-algae ιδιοτητα) και βαλε οτι χρωστικη θες μεσα, να εισαι σιγουρος.
nem52 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Καλυτερα να αποφυγεις τετοιες χημειες ειδικα αν εχεις αλουμινιο και χαλκο μαζι στη loopα. Παρε ετοιμο υγρο διαφανο καλυτερα (που να εχει αντιδιαβρωτικη/anti-microbial/anti-algae ιδιοτητα) και βαλε οτι χρωστικη θες μεσα, να εισαι σιγουρος. συμφερει καλυτερα λες? εχεις να προτεινεις κατι? αλλα ουσιαστικα ενα τετοιο υγρο εταιριας ετοιμο το ιδιο πραγμα δεν ειναι? εχει το υγρο και διαλυει μεσα αντι διαβρωτικο και στο πουλαει ακριβοτερα.. εχω χαλκινα waterblocks
Zapee995 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Αν σκεφτεις οτι θες 1 ευρω για νερο και 4-6 ευρω για τα υπολοιπα συστατικα, παιρνεις 1 λιτρο ετοιμο στα 7 ευρω και ξενχας τις συνταγες με ξυδι που εγραφε καποιος.. http://www.eworld.com.gr/products/details/2528/EKWB--EK-Ekoolant-Clear-1LT 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα