raxanas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω hollister,abercrombie και levis στο κεντρο της αθηνας?Για levis εχει το attica?hollister απο οσο ξερω εχει το best usa αλλα ειναι μακρια απο το κεντρο....Ευχαριστω
Fotis13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 abercrombie αν δεν κανω λαθος δεν εχει Ελλαδα το site ειναι αυτο : Site: Abercrombie&Fitch
Iris_89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει το ebay, το amazon, και άλλα Δεν είναι βέβαια στο κέντρο, αλλά την δουλειά σου θα την κάνεις
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω hollister,abercrombie και levis στο κεντρο της αθηνας? Για levis εχει το attica?hollister απο οσο ξερω εχει το best usa αλλα ειναι μακρια απο το κεντρο.... Ευχαριστω Levis εχει το attica ναι.
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω μια ματιά πλέον στα sites που έχουν ρούχα από διάφορα μαγαζιά θα ήταν πολύ καλό! Κοίταξε στο www.fashionlike.gr (έχει ειδικό section για άνδρες) αλλά υπάρχουν και πάρα πολλές ακόμα παρόμοιες σελίδες. Η γνώμη μου πάντως είναι ότι συμφέρεις να παραγγείλεις κατευθείαν από το εξωτερικό, θα σου έρθει η μισή τιμή. Εγώ σε ένα πρόσφατο ταξίδι στην Αμερική αγόρασα ένα κουστούμι και φυσικά μπλούζες, παντελόνια, φόρμες & εσώρουχα πάμφθηνα σε σχέση με τις τιμές που έχουν εδώ στην Ελλάδα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα