Προς το περιεχόμενο

Blade Q: Οικονομική σειρά android smartphones από τη ZTE


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια νέα σειρά οικονομικών android smartphone παρουσίασε σήμερα η ZTE, αποκλειστικά για την αγορά της Ευρώπης, με την ονομασία Blade Q.Το Blade Q Mini, διαθέτει οθόνη 4' ιντσών με ανάλυση WVGA (480 x 800) ενώ ο επεξεργαστής είναι διπύρηνος στο 1.3 GHz, κατασκευής MTK με 1 GB RAM. Ακόμα ενσωματώνει 4 GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 5mp με FLash, μπαταρία 1.500 mAh, GPS, WiFi και Bluetooth 4.0

 

Το Blade Q έχει μεγαλύτερη οθόνη στις 4.5 ίντσες με ανάλυση 480 x 854, κύρια κάμερα 5mp και VGA στο εμπρόσθιο μέρος για βιντεοκλήσεις, τον ίδιο διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.3 GHz με το Q Mini καθώς και 1 GB RAM. Η μπαταρία είναι μεγαλύτερη στα 1800 mAh ενώ το παζλ ολοκληρώνεται με 4 GB αποθηκευτικού χώρου, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, ραδιοφωνικό δέκτη καθώς και διπλό μικρόφωνο για την ελαχιστοποίηση εξωτερικού θορύβου.

 

Τέλος το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς, είναι το Blade Q Maxi με πάχος 9.1 χιλιοστά και οθόνη 5' ιντσών ανάλυση 480 x 854. Βλέπουμε ακόμη δύο κάμερες, η μία των 5mp με AF και Flash και μια δεύτερη με ανάλυση VGA για βιντεοκλήσεις.

 

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά μένουν τα ίδια με τα δύο προηγούμενα μοντέλα όπως ο επεξεργαστής, η RAM και ο αποθηκευτικός χώρος, με μπαταρία όμως στα 2.000 mAh. Διαθέτει επίσης διπλό μικρόφωνο για ελαχιστοποίηση θορύβου κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων καθώς και ραδιοφωνικό δέκτη.

 

Και τα τρία μοντέλα στηρίζονται στην πλατφόρμα του Android Jelly Bean και συγκεκριμένα στην έκδοση 4.2, με την τιμή και των τριών μοντέλων να μην έχει ακόμα γνωστοποιηθεί.

 

Link.png Site: engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια χάρα τιμή έχουν και τα εκτός ευρώπης ΖΤΕ !

ειδικά αυτό το V967s είναι σχεδόν τζάμπα σε σχέση με αυτά που προσφέρει !

και με λίγο ψάξιμο μιά χαρά έρχεται σπίτι σε 12-15 μέρες !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά το Q mini πρέπει να βγεί χαμηλότερα από το Blade V (159ε / wind) αν θέλει να περπατήσει. Ποντάρω στα 130ε ολα μαζί χωρίς συμβόλαιο.

 

Παρεμπιπτόντως το blade V είναι και γ$&*#ώ τα κινητά. Οπως και το 967s αλλά δεν μας έκανε την χάρη η wind. :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...