chrisosfp488 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Προσπαθώ να φτιάξω το laptop ενός φίλου toshiba satellite a665-11t. Αρχικά μου είχε πει ότι ήθελε μόνο να του περάσω τα windows αλλά αφού πήρα το laptop στα χέρια μου διαπίστωσα ότι όταν πατάω το κουμπί της τροφοδοσίας το μόνο που κάνει είναι ανάβει για λίγο το λαμπάκι του σκληρού και μετά να σβήνει και δείχνει μόνο μια μαύρη οθόνη με μια παύλα επάνω αριστερά να αναβοσβήνει, ούτε bios προλαβαίνει να φορτώσει ούτε τίποτα... Το laptop το είχε πάει σε τεχνικό και του είχε αλλάξει σκληρό δίσκο επειδή του είπε ότι ο προηγούμενος είχε καεί κι από τότε το παρέλαβε και δεν το ξανάνοιξε. Τι λέτε να φταίει;
SPANK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εχει λειτουργικό μεσα ? επισης μπες στο bios και δεν αν βλέπει τον δίσκο κανονικα
chrisosfp488 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ο σκληρός πρέπει να είναι τελείως άδειος. Πως να μπω στο bios αφού το μόνο που κάνει όταν ανοίγει είναι να δείχνει κατευθείαν μια μαύρη οθόνη με μία παύλα πάνω αριστερά να αναβοσβήνει. Ούτε το λογότυπο της toshiba ή της μητρικής δείχνει.
SPANK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει αν ειναι άδειος λογικό ειναι να μην εμφανίζει τιποτα παρα μονο παύλα , βασικα με το που το ανοίγεις πατα f1 f2 η f12 μηπως σε βάλει στο bios , γιατι καμια φορα ειναι πολυ γρήγορο το boot και δεν προλαβαίνεις να δεις καν την κλασσική οθόνη.
chrisosfp488 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Τα πάτησα όλα αλλά τίποτα. Αλλά και άδειος που είναι ο σκληρός έπρεπε να φορτώνει η μητρική στην αρχή νομίζω.. Αυτό δεν κάνει τίποτα κατευθείαν μαύρη οθόνη. edit: Λοιπόν πάτησα fn + f3 και μπήκα στο bios τώρα θα βάλω και το cd των windows να δούμε.
SPANK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ε φυσιολογικά τωρα θα στα περάσει τα windows αν παντως δεις οτι δεν βλέπει τον δίσκο στα windows για να κανεις εγκατάσταση , γύρνα τον δίσκο μεσα στο bios σε IDE mode αντι για AHCI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα