Salonikios933 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια. Λοιπον γυρω στα μεσα Σεπτεμβριου ειχα κανει αιτηση για το επιδομα παιδιου ( την κανεις μαζι με την φορολογικη δηλαδη ) Επειδομα ΟΓΑ Ο Χ Ι ΟΑΕΔ ( Δινει και ο ΟΑΕΔ επειδομα ) Απο τοτε κανεναν νεο ( δεν μπηκε τιποτα στην τραπεζα). Απο οτι διαβαζω στο internet αυτοι που εκαναν την αιτηση εως τελη Σεπτεμβριου θα επαιρναν 2 δοσεις τελη οκτωμβριου. Σε εμενα ακομα δεν μπηκε τιποτα απο δοσεις-ουτε 1 !! Τι μπορω να κανω ; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2013 από Salonikios933
Salonikios933 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Να απευθυνθείς στον ΟΓΑ; Ενταξει πριν απο αυτο μπορει να εχει καποιος απο εδω το ιδιο προβλημα Η μπορει καποιος απο εδω να ειχε το ιδιο προβλημα και να βρηκε λυση . Οποτε θα μου πει τι να κανω ακριβως. Προφανως εσυ δεν εχεις παει ΠΟΤΕ σε δημοσια υπηρεσια ..εκει να δεις λουκι !!!
gigisoni Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ενταξει πριν απο αυτο μπορει να εχει καποιος απο εδω το ιδιο προβλημα Η μπορει καποιος απο εδω να ειχε το ιδιο προβλημα και να βρηκε λυση . Οποτε θα μου πει τι να κανω ακριβως. Προφανως εσυ δεν εχεις παει ΠΟΤΕ σε δημοσια υπηρεσια ..εκει να δεις λουκι !!! Την περασμένη βδομάδα ήμουν στην εφορία.Και την επόμενη μέρα στον ΟΑΕΕ.
siracos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δεν είναι θέμα του Ο.Γ.Α. Μήπως δεν έχει εκκαθαριστεί ακόμα η φορολογική σου δήλωση;
Salonikios933 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δεν είναι θέμα του Ο.Γ.Α. Μήπως δεν έχει εκκαθαριστεί ακόμα η φορολογική σου δήλωση; Εχει εκκαθαριστει η δηλωση και ηρθε πριν 8 ημερες περιπου,εχω και επιστροφη. Αν χρωσταω στην εφορια τα παιρνουν αυτοι εννοεις ;
leftermann Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 από ότι ξέρω ο ΟΓΑ δεν έχει πλέον σχέση με αυτά τα επιδόματα, όπως ήταν μέχρι πέρσι. Πρέπει να συμπληρώσεις το Ε-κάτι (νομίζω Ε-21) με την φορολογική σου δήλωση, και με βάση αυτό θα σου δοθεί ότι είναι να σου δοθεί.
Salonikios933 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 από ότι ξέρω ο ΟΓΑ δεν έχει πλέον σχέση με αυτά τα επιδόματα, όπως ήταν μέχρι πέρσι. Πρέπει να συμπληρώσεις το Ε-κάτι (νομίζω Ε-21) με την φορολογική σου δήλωση, και με βάση αυτό θα σου δοθεί ότι είναι να σου δοθεί. βρε φιλε αυτο εκανα μεσω internet,ξερω τι επρεπε να κανω !! Το θεμα ειναι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;; ΟΕΟ ;; Βασικα πηγα σε λογιστη και μου τα εκανε,ειναι να παρω 480ευρω. Ομως ακομα τιποτα !!! ΚΑι απο οτι διαβασα ο ΟΓΑ εβγαλε ανακοινωση οτι τα λεφτα θα εμπαιναν εως και μεσα οκτωμβριου. Οποτε ξαναρωταω...Υπαρχει καποιος απο εδω μεσα ο οποιος εκανε αιτηση μεσα Σεπτεμβριου που να πηρε το επιδομα ;
siracos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εχει εκκαθαριστει η δηλωση και ηρθε πριν 8 ημερες περιπου,εχω και επιστροφη. Αν χρωσταω στην εφορια τα παιρνουν αυτοι εννοεις ; Αν τα παίρνει η εφορία δεν ξέρω. Μάλλον επειδή άργησε η εκκαθάριση της δήλωσης δεν πληρώθηκες ακόμα.
leftermann Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 α, οκ. Επειδή είπες "έκανα αίτηση μέσω ΟΓΑ", γι αυτό στο είπα. Τα λεφτά τα φάγαμε. Μαζί. Ε εντάξει, αν είπαν τέλη Οκτωβρίου, μόλις 1 μέρα έχουν καθυστερήσει, δεν είναι και να παραξενεύεσαι.
Salonikios933 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 α, οκ. Επειδή είπες "έκανα αίτηση μέσω ΟΓΑ", γι αυτό στο είπα. Τα λεφτά τα φάγαμε. Μαζί. Ε εντάξει, αν είπαν τέλη Οκτωβρίου, μόλις 1 μέρα έχουν καθυστερήσει, δεν είναι και να παραξενεύεσαι. Ναι το εγραψα λαθος,βασικα τελη ειπε ο λογιστης μου. Γιαυτο ανοιξα νημα μηπως και καποιοι τα πηραν για να δω τι θα κανω.
gang Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μην τρελαίνεσαι. Αφού το ξέρεις ότι σε αυτά τα πράγματα καθυστερούν λιγάκι... Ανεξάρτητα το πότε έκανες την αίτηση οι μέρες που πρέπει να υπολογίζεις είναι από τότε που έγινε οριστική εκκαθάριση της φορολογικής σου δήλωσης. Επίσης αν μπεις στην εφαρμογή του Α21 μπορείς πλέον να δεις το ακριβές ποσό που δικαιούσαι. Επιπλέον έχε υπόψιν ότι θα τα πάρεις σε 2 δόσεις τα λεφτά...
Salonikios933 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 <p>Μην τρελαίνεσαι. Αφού το ξέρεις ότι σε αυτά τα πράγματα καθυστερούν λιγάκι... Ανεξάρτητα το πότε έκανες την αίτηση οι μέρες που πρέπει να υπολογίζεις είναι από τότε που έγινε οριστική εκκαθάριση της φορολογικής σου δήλωσης. Επίσης αν μπεις στην εφαρμογή του Α21 μπορείς πλέον να δεις το ακριβές ποσό που δικαιούσαι. Επιπλέον έχε υπόψιν ότι θα τα πάρεις σε 2 δόσεις τα λεφτά...</p> Βρε δεν τρελαίνομαι απλά μια ερώτηση έκανα αν τα έλαβε κάποιος τα χρήματα. Δηλαδή πόσες ημέρες μετά την οριστική εκκαθάριση της φορολογικής ;
gang Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Το εκκαθαριστικό εννοείται βγαίνει νωρίτερα από ότι σου έρχεται. Εμένα βγήκε περίπου 10/9 αν δεν κάνω λάθος η 1η δόση μπήκε περίπου 20/10, δεν θυμάμαι ακριβώς. Αλλά όλα αυτά είναι σχετικά γιατί γίνονται μαζικές πληρωμές και όχι σε κάθε έναν ξεχωριστά.
Salonikios933 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 <p>Το εκκαθαριστικό εννοείται βγαίνει νωρίτερα από ότι σου έρχεται. Εμένα βγήκε περίπου 10/9 αν δεν κάνω λάθος η 1η δόση μπήκε περίπου 20/10, δεν θυμάμαι ακριβώς. Αλλά όλα αυτά είναι σχετικά γιατί γίνονται μαζικές πληρωμές και όχι σε κάθε έναν ξεχωριστά.</p> Κατάλαβα. ΑΝΤΕ να δούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα