Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως θα δει καποιος αν εχει απορριφθει η οχι;

Εμενα παραδειγμα γραφει 640 ευρω.

Δημοσ.

Ούτε εγω είδα λεφτά σήμερα.

Και εμένα η εκκαθάριση έλεγε 639 ευρώ, όσα παίρνουν οικογένειες με 2 τέκνα.

Αν δεν μπουν και αύριο την πέμπτη πάω στον ογα.

Δημοσ.

Άρχισε σήμερα η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του 2013 σε χιλιάδες δικαιούχους του ΟΓΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο διικητής του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης τόνισε ότι θα καταβληθούν σε 22.000 δικαιούχους περίπου 14,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού σε εκκρεμότητα βρίσκονται περίπου 48.000 αιτήσεις ενώ 165.000 έχουν απορριφθεί. 

Δημοσ.

http://www.dikaiologitika.gr/2014012823874/asfalisi/poioi-den-piran-ta-oikogeneiaka-epidomata-oga/menu-id-232.html

Οπως γραφει εδω την δικια μου αιτηση θα επρεπε να την εχουν δει γιατι την εκανα 6/9 αλλα οπως εχω γραψει δεν πηρα τιποτα.

Εκτος και αν κοιτανε τις ηλεκτρονικες διορθωσεις. Αν ειναι ετσι τροποποιητικη εκανα μεσω ιντερνετ 22/11 και λογικα θα την δουν τωρα που διορθωνουν τια αιτησεις απο 16/11 εως 15/12

Δημοσ.

Λοιπόν πήγα σήμερα ογα.

Μου λείπει ένα δικαιολογητικο που να λέει ότι ήμουν στην Ελλάδα το 2003.

Εγώ δουλεύω από τον Ιούλιο του 2003 με ένσημα κανονικά.

Εν ολίγοις οποίος δεν έχει πάρει χρήματα, μάλλον έχει πρόβλημα..

Δημοσ.

Εγω οταν πηγα 27/12 μου ειπαν οτι δεν εχουν δει ακομα την διορθωση μου που τους πηγα 6/9

Λεω να παω και εγω αυριο.

Δημοσ.

Και να την ελεγξαν,αν υπάρχει κάποιο λάθος δεν πρόκειται να σε ενημερώσει κανένας.

Μόνο αν πας από εκεί θα δεις τι πραγματικά συμβαίνει.

Πάντως οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί πραγματικά τραβάνε λούκι, και η συγκεκριμένη κυρία που με εξυπηρέτησε ήταν άψογη και κατατοπιστικοτατη.

Δημοσ.

Που πηγες εδω Αθηνα Αβερωφ 7 και απο κοσμο ειχε πολυ;

Αυτο ειναι το ασχημο οτι ενω σου ζητανε τηλεφωνο για αν σε περιπτωση υπαρχει προβλημα να στο πουνε δεν λενε τιποτα!

Πρεπει καθε φορα που πληρωνει και εσυ δεν περνεις λεφτα να τρεχεις εκει να περιμενεις με τις ωρες για να δεις αν δεν πληρωθηκες γιατι απλα ακοοοομα δεν εχουν δει τα χαρτια σου η γιατι καποιο λαθος βρηκαν.

Εμενα το λαθος του λογιστη (σιγα μην με ξαναδει) ηταν οτι επειδη απο το 1998 μεχρι το 2011 δεν εκανα φορολογικη δηλωση λογω προβληματος με την εφορια (μεγαλη ιστορια που ευτυχως τελειωσε καλα) για 10ετη παραμονη εβαλε τις φορολογικες δηλωσεις της γυναικας μου.

Ασχετα αν παντρευτηκαμε τελος του 2009

Οταν πηγα 5/9 να δω γιατι δεν πληρωθηκα μου ειπαν οτι εχω τσεκαρει φορολογικες δηλωσεις για την παραμονη στην Ελλαδα και οταν τους ειπα οτι το λαθος ηταν του λογιστη (μαλλον αυτη η εξυπνη ιδεα) μου ζητησε μια ενορκη βεβαιωση απο το Ειρηνοδικειο οτι δεν εχω φυγει απο την χωρα κλπ κλπ.

Αυτη την πηγα την αλλη μερα.

Οταν πηγα ξανα 27/12 γιατι πααααλι δεν πληρωθηκα μου ειπε οτι ακοοοομα δεν εχουν δει τον φακελο μου αλλα επειδη εκανα και μεσω ιντερνετ διορθωση γιατι ο λογιστης ειχε γραψει μονο το πρωτο ονομα των παιδιων μου και οχι Κωνσταντινος Παναγιωτης που λενε τον γιο μου και Εμμανουελα Μαρια που λενε την κορη μου και επειδη ειχα βαλει λογαριασμο της γυναικας μου εκανα δικο μου στην τραπεζα και εβαλα τον δικο μου.

Σκεφτηκα "Μηπως επειδη ειναι λαθος τα ονοματα παλι δεν πληρωθηκα; μηπως επειδη δεν ειναι στο ονομα μου ο λαγαριασμος;"

27/12 λοιπον μου ζηταει να της παω μια οικογενειακη κατασταση και μια φωτοτυπια του βιβλιαριου τραπεζης και τα πηγα! Συν οτι μου ειπε "ποια χαζη υπαλληλος σου ζητησε ενορκη βεβαιωση μια απλη υπευθυνη δηλωση αρκει"

Τωρα ειναι να βγεις απο τα ρουχα σου με το παρακατω. Οπως την πρωτη φορα ετσι και την δευτερη πηγα τα χαρτια στο πρωτοκολλο και στην δευτερη φορα η αιτηση εγραφε οτι εχω παει ξανα στις 6/9 και εχω καταθεσει ενορκη βεβαιωση για την παραμονη μου στην Ελλαδα (λες και ειμαι Αλβανος εκει μας καταντησανε)

Ο εξυπνος στο πρωτοκολλο τι μου ειπε; "Επρεπε να μας φερεις ξανα την ενορκη βεβαιωση" του λεω "σας την εχω φερει στις 6/9 οριστε και το χαρτακι με τον αριθμο πρωτοκολλου"

Δημοσ.

Εσύ έχεις μεγάλο μπλέξιμο..

Τι να πω,οπλισου με υπομονή.

Εγώ στην Αβέρωφ πήγα και πήρα το 274 νούμερο, ήπια ένα καφέ στα όρθια και κατά τις 13.00 ήρθε η σειρά μου.

Οι Έλληνες ήταν ένα 10%,όλοι οι άλλοι αλλοδαποί.

Νομίζω πως οι υπάλληλοι έχουν διάθεση να βοηθήσουν, απλά το σύστημα έχει γίνει πολύ σφιχτό,σε βαθμό παράλογο, για να αποφύγουν τους απατεώνες που έπαιρναν ψεύτικα επίδοματα, και έτσι την πληρώνουμε εμείς οι νομοταγείς Έλληνες πολιτες..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βρε παλικαρια ο παρεδρος του Ογα δεν ειχε πει οτι τελος Φλεβαρη θα εχουν τελειωσει οι διορθωσεις;

Εγω και σημερα που μπηκα στην σελιδα του Ογα μου γραφει οτι δεν την εχουν δει ακομα.

Η πιο πρόσφατη αίτηση που έχει λάβει ο ΟΓΑ: 880989/22-11-2013

Η αίτηση που έχει επεξεργαστεί ο ΟΓΑ: 289209/01-08-2013

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σε περίπτωση που έχετε προσκομίσει ή αποστείλει στον ΟΓΑ τα δικαιολογητικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο τις 46 χιλιαδες περιπτωσεις που δεν εχουν διορθωθει ακομα 25-26 Μαρτιου θα πληρωθουν οι 7 χιλιαδες!

Οι υπολοιποι στο περιμενε γιατι ειμαστε αχρηστοι και εχουμε διορθωσει μονο τις 7 χιλιαδες!

Δημοσ.

9 στις 10 φορες που προσπαθω να μπω στην σελιδα του ΟΓΑ εκει που βαζεις ΑΜΚΑ ΑΦΜ κλπ για να δεις τι τρεχει με την αιτηση σου βγαζει αυτο.

Error occurred: 500 - internal server error Apache Server at: d18151-17926.hosting.ote.gr

Τελικα μαλλον ειναι λιγοι οι δημοσιοι υπαλληλοι που θελει η Τροϊκα να απολυθουν!

Δημοσ.

οσοι δεν το πηρατε πηγαινετε στον ογα. εγω επρεπε να δικαιολογησω την παρουσια μου απο το 2003 με εκκαθαριστικα και ενσημα.  

μα ειμαι 27ετων. και ετσι επρεπε να τους μαζεψω δικαιολογητηκα απο σχολεια και τα οιπολοιπα σε ενσημα. τεσπα ειναι να παρω 900ε

και επαν οτι τον απριλιο μονο θα γινει ο ελεγχος και για λεφτα βλεπουμε.

Δημοσ.

Εμενα με πηραν τηλεφωνο μου ειπαν οτι ειδαν την ενορκη βεβαιωση που τους πηγα και μου ζητησαν μια οικογενειακη κατασταση για να ειμαι οκ και τους ειπα οτι τους εχω παει και οικογενειακη κατασταση την δευτερη φορα που ξαναπηγα και τωρα περιμενω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...