LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Λοιπον λενε! Απο τις 48.000 θα πληρωθουν οι 7.000 και ειναι ακομα 39.000 υποθεσεις που ειναι για διορθωση. Ερωτω εγω! Γιατι να πληρωθουν οι 7.000 και οχι οι 9.000 που ειναι οι διορθωσεις (48-39=9 και οχι 7) Ξανα ερωτω εγω! Αυτοι οι αμοιροι 39.000 ποτε θα πληρωθουν; ποτε θα γινει η διορθωση τους; ποτε εχουν σκοπο οι δουλευταραδες του ΟΓΑ να τις κανουν; (αντε παλικαρια γιατι το πολυ σε δυο μηνες θα εχτε να κανετε και διορθωσεις για το Α21 του 2014) Ολα στραβα πανε σε αυτο το κρατος! Αλλα ειπαμε θα δωσουν βοηθημα στον ενστολο που περνει 1500 τον μηνα. Ρε αυτος που περνει 500-600 τον μηνα θελει βοηθημα οχι ο ευνοουμενος των 1500 ευρω!
pesis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ολα στραβα πανε σε αυτο το κρατος! Αλλα ειπαμε θα δωσουν βοηθημα στον ενστολο που περνει 1500 τον μηνα. Ρε αυτος που περνει 500-600 τον μηνα θελει βοηθημα οχι ο ευνοουμενος των 1500 ευρω! ελα ντε. αυτη η αναποδια δεν θα αλλαξει ποτε...
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Χαλασμενο τηλεφωνο ειναι εκει στον ΟΓΑ Με πηραν τηλεφωνο ΟΓΑ "οκ εχουμε στα χερια μας την ενορκη βεβαιωση για την 10ετη παραμονη (λες και ειμαι Αλβανος) αλλα θελουμε και μια οικογενειακη κατασταση" Εγω "σας εχω φερει και οικογενειακη κατασταση και φωτοτυπια το βιβλιαριο τραπεζης την δευτερη φορα που ηρθα παλι" ΟΓΑ " ωραια δωστε μας τον αριθμο πρωτοκολλου για να την βρουμε" Εγω "επειδη την την ενορκη βεβαιωση σας την εφερα αρχες Σεπτεμβρη και την ειδατε τωρα τον Μαρτη να ερθω να σας φερω μια νεα οικογενειακη κατασταση για να μην περιμενω μετα απο ποσους μηνες θα βρειτε αυτη που σας εφερα τελος Δεκεμβρη;" ΟΓΑ "θα την βρουμε κυριε υπομονη!" Αυτο ηταν αλλα επειδη η υπομονη ειναι μια γκομενα που μας τελειωσε ξαναπηρα την αλλη μερα και η κοπελα μου ειπε αφου θελουν ακομα μονο μια οικογειακη κατασταση (εγω επεμενα να τους την παω απο κει) μου ειπε να την στειλω με φαξ και ετσι εκανα. Η πρωτη γιατι δεν μου ειπε τιποτα για φαξ και μου ειπε να περιμενω ποοοοοτε θα βρουν τα χαρτια που πηγα τον Δεκεμβρη;
pesis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 το καλυτερο ειναι να παρουσιαστεις εκει και να τους τα δωσεις στα χερια οσα χρειαζονται για σιγουρα πραγματα γιατι ειναι ζωα, τηλεφωνικα δεν βγαζεις ακρη γιατι οσο σου μιλαει στο τηλ... εχει και στο αλλο χερι το i-phone kai δημοσιευει στο fb (ax den thn palevw den pernaei h wra). ΟΓΑ "οκ εχουμε στα χερια μας την ενορκη βεβαιωση για την 10ετη παραμονη (λες και ειμαι Αλβανος) αλλα θελουμε και μια οικογενειακη κατασταση"-----> μην το παιρνεις στραβα. καλα κανουν και ελεγχουν. γιατι εσυ μπορει να δουλευες πχ γερμανια στα 2χρονια απο τα10. ενωω δεν εχει καμια σχεση μεω το (λες και ειμαι αλβανος).
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Το λεω γιατι απο Αλλοδαπους και Ρομα ηθελαν απλα μια υπευθυνη δηλωση ενω εμενα με εστειλαν για ενορκη βεβαιωση με δυο μαρτυρες. Πιστεψε με αν δουλευες στο εξωτερικο αμα θελουν να το βρουν το βρισκουν δεν πα να τους πας και 10 ενορκες βεβαιωσεις! Συν οτι δεν εχουν μια σειρα γιατι της κοπελας απεναντι μου της ζητησαν οτι ζητησαν και μενα αλλα αυτη τα πηγε τον Δεκεμβρη και τον Γενναρη πληρωθηκε ενω εμενα απο τον Σεπτεμβρη τωρα ειδαν τον φακελο μου με την διορθωση, Μια αλλη βλακεια ειναι οτι μου ζητησαν οικογενειακη κατασταση ενω εχουν δικο τους ανθρωπο-ανταποκριτη στο Περιστερι μεσα στο Δημαρχειο και θα μπορουσαν να ζητησουν απο αυτον να τους στειλει με φαξ την οικογενειακη κατασταση μου.
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αποτέλεσμα επεξεργασίας της αίτησης με αρ. πρωτ.: ******** Η αίτηση είναι δεκτή. Επιτελους!!!!!
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Στην σελιδα τους στο νετ το ειδα εκει που βαζεις το αμκα, αφμ ,αιτηση. Τωρα για λεφτα δεν ξερω μαλλον τωρα στις 27 που λενε οτι θα πληρωσουν. Τουλαχιστον καποια στιγμη θα τα παρω και αφου ειμαι ενταξει θα παρω και τον Απριλη την μια δοση του 14 οπως λενε.
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 http://www.oga.gr/epidomata/epidomata_login.php
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το βγαζει συχνα αυτο ξαναδοκιμασε. Για δες ωρα που δουλευει. Ερωτηση εχεις cpu 775 κατι ειδα σε αλλο νημα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Πληρωθηκα! Η μαλλον εχει γινει εντολη πληρωμης για αυριο 27/3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα