Προς το περιεχόμενο

Event παρουσίασης Δωρεάν Εκπαιδευτικής Εφαρμογής Ελευθέρου Λογισμικού για Μαθητές Δημοτικού


PC_MAGAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω αναπτύξει μια δωρεάν εκπαιδευτική εφαρμογή Ελευθέρου λογισμικού για μαθητές δημοτικού σχολείου που την λένε Guma ( http://sourceforge.net/projects/guma-efs/). Η εν λόγο εφαρμογή εμφανίζει τυχαίες πράξεις βάση κάποιων παραμέτρων και ο μαθητής καλείτε να βρει το αποτέλεσμα αυτών. Σε περίπτωση λάθους υπάρχει η δυνατότητα να δείξει στον μαθητή πως γίνεται βήμα βήμα όπως θα γινόταν στο χαρτί.

 

Για την εφαρμογή αυτήν έχω κάνει μια κοινότητα προκειμένου να συμμετέχουν και άλλα άτομα στην ανάπτυξη και την προώθηση της εφαρμογής, η κοινότητα βρίσκεται στο https://plus.google.com/communities/104408891782584553540 και προσκαλώ όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν. Η εφαρμογή έχει σαν σκοπό αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς δημοτικών σχολείων.

 

Τέλος για την εν λόγο εφαρμογή διοργανώνω ένα event στο hackerspace (Αμπατιέλου 11 Αθήνα 3 Στενά Νότια του Σταθμού ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος). Πληροφορίες σχετικά με το event βρίσκονται στο http://hackerspace.gr/wiki/Guma-1 . Ελπίζω να σας δω στο εν λόγω event και θα εκτιμούσα για μια ακόμη φορά την συνεισφορά σας και την παρουσία σας στο event.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...