Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Και βεβαια ειναι και διαφορετικο Panel Ips η Dell,lcd η phillips. wait, wat? TFT LCD είναι κι οι 2, IPS και TN panel αντίστοιχα... 2
Zapee995 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Εδω σε εχασα λιγο που κολλαει η LG με τις 2 παραπανω οθονες? Ok...Οτι να ναι...:S Εννοειται εννοω Dell:P Απλα ψαχνω για τη tv μου firmware αλλα δε τη βρισκω στο site της LG..
Fulgore1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 wait, wat? TFT LCD είναι κι οι 2, IPS και TN panel αντίστοιχα... Ευχαριστω για την διορθωση , βιαστηκα να απαντησω και απο συνήθεια να γραφω συνεχεια Ips Panel ψιλο ξεχασα τα TN
Millennium Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 όσο να 'ναι η θολούρα κουράζει το μάτι, δυστυχώς ή ευτυχώς η διαφορά είναι τραγική ακόμα και σε ακριβά monitors... +1
polaki Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 όσο να 'ναι η θολούρα κουράζει το μάτι, δυστυχώς ή ευτυχώς η διαφορά είναι τραγική ακόμα και σε ακριβά monitors... Καμία θολούρα δεν υπάρχει απτη στιγμή που η οθόνη λειτουργεί στα native της! Έχω την LG M2762D που είναι 1920x1080 αλλά επουδενί δεν υπάρχει καμία απολύτως θολούρα! Τα χρώματα δεν είναι τόσο ζωντανά και οι γωνίες θέασης δεν είναι ίδιες με ένα IPS panel, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο από τα TN, αυτό το γνωρίζεις πριν αγοράσεις. Αλλά μη μου λέτε για θολούρες αν δεν έχετε δει τις συγκεκριμένες οθόνες... Ξαναλέω μιλάμε για NATIVE ανάλυση.. Φυσικά το να χρησιμοποιήσεις μια οθόνη με native 1920x1200 σε 1920x1080 θα δεις θολούρα. Και φυσικά μιλάω για DVI σύνδεση, δεν γνωρίζω πώς είναι να παίζεις παιχνίδια ή να βλέπεις ταινίες με VGA (και δεν πολυθέλω να μάθω)... Τέλοσπάντων... the bigger the better. Τώρα η καλύτερη λύση είναι να τις δει και τις 2 από κοντά και να αποφασίσει. Εγώ πάντως πίσω σε 24άρα δεν γυρνάω και ακόμα και αν μου καεί (χτύπα ξύλο) θα πάρω ακόμα και το lowest spec 27 μόνο και μόνο για το μέγεθος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 νομίζεις, αρκετοί έχουν αναφέρει τεράστια διαφορά στην ευκρίνεια ανάμεσα σε Dvi/Displayport και D-sub σε native resolution ofc...
Fulgore1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Καμία θολούρα δεν υπάρχει απτη στιγμή που η οθόνη λειτουργεί στα native της! Έχω την LG M2762D που είναι 1920x1080 αλλά επουδενί δεν υπάρχει καμία απολύτως θολούρα! Τα χρώματα δεν είναι τόσο ζωντανά και οι γωνίες θέασης δεν είναι ίδιες με ένα IPS panel, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο από τα TN, αυτό το γνωρίζεις πριν αγοράσεις. Αλλά μη μου λέτε για θολούρες αν δεν έχετε δει τις συγκεκριμένες οθόνες... Ξαναλέω μιλάμε για NATIVE ανάλυση.. Φυσικά το να χρησιμοποιήσεις μια οθόνη με native 1920x1200 σε 1920x1080 θα δεις θολούρα. Και φυσικά μιλάω για DVI σύνδεση, δεν γνωρίζω πώς είναι να παίζεις παιχνίδια ή να βλέπεις ταινίες με VGA (και δεν πολυθέλω να μάθω)... Τέλοσπάντων... the bigger the better. Τώρα η καλύτερη λύση είναι να τις δει και τις 2 από κοντά και να αποφασίσει. Εγώ πάντως πίσω σε 24άρα δεν γυρνάω και ακόμα και αν μου καεί (χτύπα ξύλο) θα πάρω ακόμα και το lowest spec 27 μόνο και μόνο για το μέγεθος...
Silverage Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Έχεις κόμπλεξ με τα μεγέθη ή μου φαίνεται;
Prozac Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Καμία θολούρα δεν υπάρχει απτη στιγμή που η οθόνη λειτουργεί στα native της! Έχω την LG M2762D που είναι 1920x1080 αλλά επουδενί δεν υπάρχει καμία απολύτως θολούρα! Τα χρώματα δεν είναι τόσο ζωντανά και οι γωνίες θέασης δεν είναι ίδιες με ένα IPS panel, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο από τα TN, αυτό το γνωρίζεις πριν αγοράσεις. Αλλά μη μου λέτε για θολούρες αν δεν έχετε δει τις συγκεκριμένες οθόνες... Ξαναλέω μιλάμε για NATIVE ανάλυση.. Φυσικά το να χρησιμοποιήσεις μια οθόνη με native 1920x1200 σε 1920x1080 θα δεις θολούρα. Και φυσικά μιλάω για DVI σύνδεση, δεν γνωρίζω πώς είναι να παίζεις παιχνίδια ή να βλέπεις ταινίες με VGA (και δεν πολυθέλω να μάθω)... Τέλοσπάντων... the bigger the better. Τώρα η καλύτερη λύση είναι να τις δει και τις 2 από κοντά και να αποφασίσει. Εγώ πάντως πίσω σε 24άρα δεν γυρνάω και ακόμα και αν μου καεί (χτύπα ξύλο) θα πάρω ακόμα και το lowest spec 27 μόνο και μόνο για το μέγεθος... Σε τι απόσταση είσαι από την οθόνη?
Ntinaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Καμία θολούρα δεν υπάρχει απτη στιγμή που η οθόνη λειτουργεί στα native της! Έχω την LG M2762D που είναι 1920x1080 αλλά επουδενί δεν υπάρχει καμία απολύτως θολούρα! Τα χρώματα δεν είναι τόσο ζωντανά και οι γωνίες θέασης δεν είναι ίδιες με ένα IPS panel, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο από τα TN, αυτό το γνωρίζεις πριν αγοράσεις. Αλλά μη μου λέτε για θολούρες αν δεν έχετε δει τις συγκεκριμένες οθόνες... Ξαναλέω μιλάμε για NATIVE ανάλυση.. Φυσικά το να χρησιμοποιήσεις μια οθόνη με native 1920x1200 σε 1920x1080 θα δεις θολούρα. Και φυσικά μιλάω για DVI σύνδεση, δεν γνωρίζω πώς είναι να παίζεις παιχνίδια ή να βλέπεις ταινίες με VGA (και δεν πολυθέλω να μάθω)... Τέλοσπάντων... the bigger the better. Τώρα η καλύτερη λύση είναι να τις δει και τις 2 από κοντά και να αποφασίσει. Εγώ πάντως πίσω σε 24άρα δεν γυρνάω και ακόμα και αν μου καεί (χτύπα ξύλο) θα πάρω ακόμα και το lowest spec 27 μόνο και μόνο για το μέγεθος... ειναι τεραστια η διαφορα (για μενα τουλαχιστον) αναμεσα σε dvi και dsub με ενοχλει αφανταστα και οσο μεγαλυτερη αναλυση εχει η οθονη,τοσο πιο εντονο ειναι το προβλημα. 2
Millennium Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Φυσικά και υπάρχει διαφορά μεταξύ τους... 1
Zergoulini Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον, πρωην κατοχος 27αρας LG με 1920x1080. Και εγω τα ιδια με τον φιλο ελεγα. Οτι δεν ξαναπαω σε 24 ιτνσες και λοιπα. Μια μερα ομως ο φιλος μου αγορασε την 24αρα Dell U2412M. Οταν ειδα την αναλυση στην Dell, αμεσως μια που πουλησα την LG και μια που αγορασα Dell. Ειδικα σε Gaming για μενα παιζει ρολο πρωτα η αναλυση και μετα το μεγεθος της οθονης. Οπως ειχα πει τοτε, δεν ειναι δυνατον να εχω πληρωσει 300 ευρω καρτα γραφικων και να βλεπω τσακισμενες γραμμες λογο χαμηλης αναλυσης οθονης. Αλλα στην τελικη και αυτο υποκειμενικο ειναι γιατι ο καθενας ειναι πως το βλεπει γενικα. 1
Fulgore1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον, πρωην κατοχος 27αρας LG με 1920x1080. Και εγω τα ιδια με τον φιλο ελεγα. Οτι δεν ξαναπαω σε 24 ιτνσες και λοιπα. Μια μερα ομως ο φιλος μου αγορασε την 24αρα Dell U2412M. Οταν ειδα την αναλυση στην Dell, αμεσως μια που πουλησα την LG και μια που αγορασα Dell. Ειδικα σε Gaming για μενα παιζει ρολο πρωτα η αναλυση και μετα το μεγεθος της οθονης. Οπως ειχα πει τοτε, δεν ειναι δυνατον να εχω πληρωσει 300 ευρω καρτα γραφικων και να βλεπω τσακισμενες γραμμες λογο χαμηλης αναλυσης οθονης. Αλλα στην τελικη και αυτο υποκειμενικο ειναι γιατι ο καθενας ειναι πως το βλεπει γενικα. Καλα κοιτα να δεις δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα 1920x1080 με 1920χ1200 οπως την λες. Να μου πεις 2560x1440 και πιο πανω ναι οκ,ή για Fps games τα 144 Hz monitor.
Zergoulini Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Καλα κοιτα να δεις δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα 1920x1080 με 1920χ1200 οπως την λες. Να μου πεις 2560x1440 και πιο πανω ναι οκ,ή για Fps games τα 144 Hz monitor. Ναι δεν ειναι μεγαλη διαφορα οταν μιλαμε ομως για 2 Monitor 24'' και τα δυο. Οταν ομως εχεις 1920x1200 24αρι και 27αρι 1920x1080 τοτε ναι ειναι μεγαλη η διαφορα. 1
icenex Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μην τρελένεστε κ εγώ είμαι της άποψης οτι κάθεται καλύτερα στο μάτι του καθενός.Αν του αρέσει του άλλου το μόνιτορ που θα πάρει κανενός δεν του πέφτει λόγος για να πει τι είναι καλύτερο για αυτόν.Το λέω επειδή άρχισε ενας διάλογος το τι είναι καλύτερο ανάλυση vs ίντσες. Μιλάω για αυτές τις περιπτώσεις μην μου αναφέρετε τρελά παραδείγματα(γιατί έχουμε κ εξυπνάκηδες εδώ μέσα ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα