elenigate7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι ότι σαν ελεύθερος επαγγελματίας πρέπει να έχω απαραίτητα κάποιο κατάστημα για την παροχή των υπηρεσιών μου; Επίσης θα πρέπει να ακολουθώ τους ίδιους κανονισμού για ασφαλιση κλπ; Ψάχνομαι γενικότερα μπας και κάνω κάτι αλλά λίγο δύσκολο για να νοικιάσω μαγαζί γι'αυτό ρωτάω μήπως έχω κάποια δυνατότητα. Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειναι απαραίτητο το μαγαζι αλλα η ασφαλεια σε καποιο απο τα ταμεία (ανάλογα τι θα κάνεις) ειναι υποχρεωτική οπως υποχρεωτική ειναι και η έναρξη της επιχείρησης στην εφορεία με αφμ κλπ.
elenigate7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 εγώ θέλω να παρέχω υπηρεσίες επισκευής υπολογιστών και το θέμα μου είναι εαν κάνω ότι κάνει ενα μαγαζί με τεβε κλπ θα είναι θέμα, εγώ ψάχνω ας πούμε λύση να κόβω κανονικά αποδείξεις με μπλοκακι αλλά χωρίς να έχω κατάστημα και να πληρώνω το τεβε. Παράδειγμα φτιάχνω εναν υπολογιστή ενος πελάτη του κόβω την αποδειξη και ότι είναι στο τελος τοους ετους πληρωνω και την εφορια μου κανονικα αλλα χωρίς τεβε.
Kostasspil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 εγώ θέλω να παρέχω υπηρεσίες επισκευής υπολογιστών και το θέμα μου είναι εαν κάνω ότι κάνει ενα μαγαζί με τεβε κλπ θα είναι θέμα, εγώ ψάχνω ας πούμε λύση να κόβω κανονικά αποδείξεις με μπλοκακι αλλά χωρίς να έχω κατάστημα και να πληρώνω το τεβε. Με επιφυλαξη θα πω πως δεν νομιζω ν μπορειςΗθελα κι εγω να ασχοληθω με logo designing επαγγελματικα αλλα λογω ολων αυτων των υποχρεωσεων δεν το προχωρησα. Μεσα θα μπαινα
elenigate7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 θα ρωτήσω και λογιστή βασικά για να δω τι να κάνω τελικά. ως τώρα απλά ψάχνομαι δεν έχω κάνει καμια κίνηση είμαι απλά άνεργη και σκέφτομαι μήπως κάνω καμιά κίνηση αλλά μπερδεύομαι και εγώ λόγο τον υποχρεώσεων αυτών.
Kostasspil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 <p><span style="font-size:14px;">θα ρωτήσω και λογιστή βασικά για να δω τι να κάνω τελικά. ως τώρα απλά ψάχνομαι δεν έχω κάνει καμια κίνηση είμαι απλά άνεργη και σκέφτομαι μήπως κάνω καμιά κίνηση</span> αλλά μπερδεύομαι και εγώ λόγο τον υποχρεώσεων αυτών.</p> Για αρχη ψαξε πελατεια που δε θα εχει "απαιτησεις". Και σιγα σιγα βλεπεις πως παει.
elenigate7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 ναι εντάξη σε αυτό απλά θα ήθελα να κινούμαι νόμιμα να μπορω να βγαλω καρτες, διαφημιση μεσω διαδικτυου κλπ αλλιως πως να βρεθουν οι πελάτες
Kostasspil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 <p>ναι εντάξη σε αυτό απλά θα ήθελα να κινούμαι νόμιμα να μπορω να βγαλω καρτες, διαφημιση μεσω διαδικτυου κλπ αλλιως πως να βρεθουν οι πελάτες</p> Γι αυτο σ ειπα στην αρχη. Ψαξε φιλους φιλων σου. Σιγα σιγα θα σε μαθουν και τοτε θα μπορεις να ξεκινησεις πιο οργανωμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα