Gouti Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα σε όλους θα ήθελα να κανω μια ερώτηση, είμαι στην αναμονή της καινούργιας μου tv μια F6500, ενω απο την αρχη ειχα πει θα διαθέσω πιο λιγα λεφτά για Tv ώστε να πάρω και ενα home cinema τελικα ξέφυγα (εντιποσιάστηκα με την άτιμη και δεν μπορεσα να αντισταθώ) και έμεινα απο λεφτά... Να μπω στο θέμα τώρα Έχω αυτο http://images.bidorbuy.co.za/user_images/416/951416_111030194217_21935388_1.jpg Τechnics Home Theatre EH 760 Hi-Fi System 5.1 που στην ουσία δεν το χρησιμοποιώ παρα μονο σε καμια γιορτη...αν το συνδέσω με την tv μέσω οπτικής ξέρει κανείς αν θα έχω μια αξιοπρεπή 5.1 απόδοση η τσάμπα θα προσπαθήσω και θα σπάσω τα νεύρα μου!
Ntinaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 εχει οπτικη εισοδο αυτο το πραμα? δηλαδη παιζει dolby digital και dts?
Gouti Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 ε οχι και πραμα!!! χαχαχαχα ξερεις ποσες χιλιάδες το είχα παρει?????400!!! μια περιουσια!και ναι φιλε μου έχει και οπτικη και dd και dts η αλήθεια ειναι οτι στην εποχή του ήτανε απο τα καλύτερα οικιακά ηχοσυστήματα!
wonderwall Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 δεν εχει οπτικη ψηφιακη εισοδο,μπορεις μονο να τους στειλεις αναλογικο σημα απο συσκευη με εξακαναλη εξοδο
graphist83 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Απο την έξοδο ακουστικών της tv (jack) στην DVD aux του hi-fi (2 rca). Θα εχεις στερεο ηχο. 5,1 δεν γίνεται..
stefangtx Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 ε οχι και πραμα!!! χαχαχαχα ξερεις ποσες χιλιάδες το είχα παρει?????400!!! μια περιουσια!και ναι φιλε μου έχει και οπτικη και dd και dts η αλήθεια ειναι οτι στην εποχή του ήτανε απο τα καλύτερα οικιακά ηχοσυστήματα! ειναι ακομα γαμωτα συστηματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα