Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους θα ήθελα να κανω μια ερώτηση, είμαι στην αναμονή της καινούργιας μου tv μια F6500, ενω απο την αρχη ειχα πει θα διαθέσω πιο λιγα λεφτά για Tv ώστε να πάρω και ενα home cinema τελικα ξέφυγα (εντιποσιάστηκα με την άτιμη και δεν μπορεσα να αντισταθώ) και έμεινα απο λεφτά... Να μπω στο θέμα τώρα

Έχω αυτο http://images.bidorbuy.co.za/user_images/416/951416_111030194217_21935388_1.jpg

Τechnics Home Theatre EH 760 Hi-Fi System 5.1 που στην ουσία δεν το χρησιμοποιώ παρα μονο σε καμια γιορτη...αν το συνδέσω με την tv μέσω οπτικής ξέρει κανείς αν θα έχω μια αξιοπρεπή 5.1 απόδοση η τσάμπα θα προσπαθήσω και θα σπάσω τα νεύρα μου! 

Δημοσ.

ε οχι και πραμα!!! χαχαχαχα ξερεις ποσες χιλιάδες το είχα παρει?????400!!! μια περιουσια!και ναι φιλε μου έχει και οπτικη και dd και dts η αλήθεια ειναι οτι στην εποχή του ήτανε απο τα καλύτερα οικιακά ηχοσυστήματα! 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν εχει οπτικη ψηφιακη εισοδο,μπορεις μονο να τους στειλεις αναλογικο σημα απο συσκευη με εξακαναλη εξοδο

sc-eh760_12.JPG

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ε οχι και πραμα!!! χαχαχαχα ξερεις ποσες χιλιάδες το είχα παρει?????400!!! μια περιουσια!και ναι φιλε μου έχει και οπτικη και dd και dts η αλήθεια ειναι οτι στην εποχή του ήτανε απο τα καλύτερα οικιακά ηχοσυστήματα! 

ειναι ακομα γαμωτα συστηματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...