Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Δώσανε σε εναν φίλο ενα Samsung galaxy s4 αλλα το τηλέφωνο λειτουργεί σε demo mode δηλαδή οπως αυτα που εχουν στα καταστήματα vodafone , wind κτλπ που δεν μπορείς να κανεις και πολλα απλα ειναι για επείδηξη, υπάρχει τρόπος και αν ξέρει κανεις αν μπορούμες να του περάσουμε κανονικό android απο την αρχή για να λειτουγεί σαν smartphone κανονικα ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν εχω ιδέα δεν ρώτησα , εγω ρωτάω αν ξέρει καποιος αν γίνεται αυτο η υπάρχει καποιος περιορισμός στο hardware η το software

Δημοσ.

Αν οντως ειναι κανονικο s4, μπορει να ψαξει για την νεοτερη εκδοση και να την περασει μεσω odin.

Δημοσ.

Βρε μηπως ειναι κλεμμενο?Λεω εγω τωρα...Μηπως τον πηρε απο κανενα μαυρο?

Γιατι πρεπει να ειναι κλεμμενο η απο μαυρο δηλαδη?

Καλησπέρα

Δώσανε σε εναν φίλο ενα Samsung galaxy s4 αλλα το τηλέφωνο λειτουργεί σε demo mode δηλαδή οπως αυτα που εχουν στα καταστήματα vodafone , wind κτλπ που δεν μπορείς να κανεις και πολλα απλα ειναι για επείδηξη, υπάρχει τρόπος και αν ξέρει κανεις αν μπορούμες να του περάσουμε κανονικό android απο την αρχή για να λειτουγεί σαν smartphone κανονικα ?

Ευχαριστώ

Ειχα δει καποτε κατι θεματα στο XDA για κατι Note 2 Demo αν θυμαμαι καλα.Καναδυο τυποι ειχαν πει οτι του περασαν κανονικο λογισμικο αλλα δεν αναγνωριζε καρτες SIM κτλ γιατι αυτες οι συσκευες δεν εχουν imei.Απο εκει και περα δεν θυμαμαι αν ειχαν καποιο αλλο προβλημα

Δημοσ.

Γιατι αποκλειεται να του δωσουν τετοια συσκευη,αν ειναι να την επιστρευσει πισω.

Δημοσ.

Υπηρχαν και στο ebay κατι τετοιες συσκευες

Γιατι αποκλειεται να του δωσουν τετοια συσκευη,αν ειναι να την επιστρευσει πισω.

Δημοσ.

Μαλλον δεν γίνεται διάβασα και εγω σε ξένα forums και απο αυτο που ειπε ο stormarain οχι εχει διαφορές στο hardware και κυριως οτι δεν εχει κεραία , τωρα δεν ξέρω αν μπορει να μπει κεραία αν την αγοράσουμε απο το ebay αλλα και παλι θα λειτουργεί σωστα μετα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...